Diskusije : Politika

 Komentar
Nemanjici, pretnja zabranom emitovanja!
konecenemora
(sofer aviona)
15. januar 2018. u 12.29
Kad sam video scenu gde se utamniceni Stefan Nemanja iz duboke jame moli svom Svetom Djordju i ovaj ga izbavlja tako što gromom obara stablo u njegovu tamnicu i on se izbavlja rekao sam ženi...auu kako li će ovo drugovi komunisti da podnesu...???
Komunisticko govno Srdjan Dragojevic je prvi zapenio napadajuci zestoko i kolege i scenario i sve zivo zaboravljajuci na kolegijalnost a i da je potrebno nešto videti do kraja da bi se dao sud...Srdjan je na zalost dokaz da još uvek ima nepismenih zveri poput onih hercegovackih koji su po objavljivanju knjige Noz Vuka draskovica na vecernjim sastancima skj govorili nijesam gledo al osuđujem!!!!
Moramo se izboriti za emitovanje ove serije jer tamo ima sigurno mnogo toga sto treba da se vidi!!!
konecenemora
(sofer aviona)
15. januar 2018. u 12.35
Evo šta kaže Kusturica o tome...

„Ne gledam televiziju, ali je izvesno samo jedno – te serije ne mogu biti tako loše kao što oni govore, zato što kroz oči onih koji ih gledaju i kritikuju prolaze najgore sapunice sveta. To može da bude problem sa Nemanjićima jer je to sveta priča, pa u svetoj priči čovek mora da pazi kako se ponaša. Kritike često bivaju lični izraz besa, a vrlo rijetko uravnoteženje estetskog stava ili ideje o čemu se radi”, kazao je Kusturica. „Tako da, ta hajka koja sad ide meni više lični na linč, nego na dobronamernu kritiku”, rekao je .
cenim_ja
15. januar 2018. u 12.48
Ma burazere,meni je jako drago sto ima kritika...to znači da je neko gledao seriju...
a u danasnja vremena ,kada su zadruge i farme i ostali sljam dorucak,rucak i vecera jako teško je pronaći vreme za nešto sto nije KUL,IN,TOP,VRH,ŠOU...
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
15. januar 2018. u 12.52
Auuuu, pa ovo nema ni u grimovim bajkama.

Djordjetu lično bi pozavideo i sam Kristivoje, koji paralizovane pretvara u maratonce pobednike, a slepe u ljude orlovskog vida.
Sveti Djordje em sto je ukok'o azdaju koja riga plamen, u međuvremenu otkriva još jednu nadprirodnu silu kojom vlada, roka gromove i spasava bunarske zatvorenike...
I onda se ovuda neki cude,(uglavnom nepismene tute) zašto serija dozivljava ociti krah...

keser
15. januar 2018. u 12.53
„Нисам гледо ал ми се не свђа”

Да тако говоре неписмене јајаре комунисти који и Јулијански
календар прогласише за Џиберски.
(Верба испод моје честитке за српску НГ)

Браво мајсторе ал си их опичио и тачно знаш коме се не свиђа.

Наравно да увек може бољ,
ал само мала деца и одрасли нерадници и криминалци очекују да све увек буде перфектно
konecenemora
(sofer aviona)
15. januar 2018. u 12.56
Naravno...i sam sam imao primedbi na dijaloge i način izrazavanja ali kakve veze ima da li je koriscen način izrazavanja danasniji ili iz 1907 kad je to iz perspektive ondasnjih desavanja isto.,..tad su Srbi pricali „staroslovenski” pa je sad potpuno nebitno da li se potkrala poneka moderna reč...
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
15. januar 2018. u 13.13
Naravno da nisu pricali staroslovenski no srpski bez Mihicevih novogovornih besmislica. Da je uzeo govor iz svog rodnog kraja
manje bi izgresio. Fukara ercegovacka. Isto žena mu.
yugon
(inzenjer)
15. januar 2018. u 14.40
Nije on ni govno hercegovacko. On je govno komunisticko.
baresh
(zanatlija)
15. januar 2018. u 15.33
Inače - ako niste znali postoje dve vrste Hercegovaca.

1. Hercegovci
2, Hercegovanci

p.s. u ovu drugu komunjare - bRezuslovno!
;-)
geriatrikus
(zvakac karamela)
15. januar 2018. u 16.46
Gdje Mihica Hercegovca nadjose! K'o da ne bi neki drugi filmski radnik
iz Srbije sposoban da se bavi ovom temom.
Mogli su to povjeriti Bjelogrlicu.
Ako im on ne valja Zdravko Sotra ima dovoljno iskustva za takvu temu.
Ako ni on ne pase, onda Emir Kusturica...samo da nije Hercegovac
konecenemoraPoruka negativno ocenjena. Pokaži

konecenemora
(sofer aviona)
15. januar 2018. u 16.47
Ja samo znam da nasa filmska i tv produkcija ima kapacitet da snimi bilo koji deo srpske istorije i da to bude vredan dokument ako se ide u tom pravcu,problem je što se kod nas pokrecu određeni projekti koji odgovaraju aktuelnoj vlasti...setimo se samo policijske akademije ili filma Boj na Kosovu...a onda projekti poput Ravne Gore ili Nemanjica RADJANJE KRALJEVINE,mogu da budu kost u grlu...kako ćeš u jevropu sas Svetog Djordja koji obara stabla direktno u pecinu da se iz nje spasi glavni lik...
CPHA
(Чувари ћирилице)
15. januar 2018. u 16.59
Нисам гледала.
konecenemoraPoruka negativno ocenjena. Pokaži

konecenemora
(sofer aviona)
15. januar 2018. u 17.10
Pa osudjuj onda:-)))
CPHA
(Чувари ћирилице)
15. januar 2018. u 17.32
Забрањуј, онда!!
:-))))
CPHA
(Чувари ћирилице)
15. januar 2018. u 17.35
Умало да се мирбожим :-)
Христос се роди!
konecenemoraPoruka negativno ocenjena. Pokaži

konecenemora
(sofer aviona)
15. januar 2018. u 17.39
Znaci biće nikad gledanija serija!:-)
Vidis i o tome sam razmišljao...možda gledanost 31.XII i nije bila adekvatna ali ko da gleda kad je nacija već of 14h pijana:-((Pa su se ovi uplasilini sad prave reklamu...svi izgoresmo kad će druga epizoda:-)))
Ouija
(Dr)
16. januar 2018. u 09.16
Nisam gledao prvu epizodu moracu da je skinem sa neta ako uopste postoji. Po onome sto sam čuo, a to je da je serija maltene uradjena amaterski, sa gomilom gresaka i loše glume to je sramota ako je istina.

Navodno je ova serija najskuplji projekat RTS-a u istoriji i da je tako loše uradjena to samo može da bude neki namerna sabotaza. Neko se debelo sprda sa Srpskom istorijom i Srpskim narodom. Opet nisam je pogledao, baziram ovo na komentare koje sam procitao ali ako su istiniti onda je ovo ogromna sramota.
Ouija
(Dr)
17. januar 2018. u 10.49

Dugo sam cekao da ovaj serijal konacno dodje na emitovanje, još kada sam prvi put procitao da RTS pocinje snimanje serijala o slavnoj srpskoj lozi pomislio sam konacno... da se vise prestanu gledati turske serije i promocija njihove istorije, već da se narodu pokaze srpska istorija koja je puna materije za odličnu TV seriju.

Čuo sam dosta loših komentara, i konacno sam uspeo da nađemprvu epizodu na netu i da je pogledam. Moram reći da sam se razocarao kompletno. Serija je apsolutni promasaj... uzas. Ako se po prvoj epizodi može ocenjivati ostatak onda je to tako. Ne znam šta je gore od amaterskog editovanja, amaterske glume, uzasnih i netačnih kostima, kriminalnog i pogresnog „pejsinga” (toka), netačnog govora iz perioda pa do celokupnog osecaja serije koja izgleda jadno, bedno, i jeftino. Kažu da je taj projekat „Nemanjici Radjanje Kraljevine” najskuplji projekat još od „Svetog Georgija”?? pa se ja lično pitam a u čega su onda potrosili tolike pare kada serija izgleda kao da ju je snimila gomila amatera sa budzetom od 500 evra...?

Celokupan osecaj serije izgleda kao neki polu prosecan dokumentarac i da su sekvecne filma snimane za narativ dokumentarnog filma... šta vise gledao sam dokumentarne filmove koji su imali bolje filmske sekvence koje prate narativ istog. Pa narode sve ozbiljne produkcije imaju ljude koji su zaduzeni da tokom snimanja pregledaju materiju i da daju ocenu o kvalitetu dok se serija snima tako da se uzasne greške mogu izebci... opet nisam ocekivao kvalitet produkcije kao Game of Thrones, ali da sam ocekivao kvalitet kao naprimer serija „Rome” ili Rim to jesam što se tiče produkcije. Ova serija je toliko loše uradjena da sam se morao siliti da je pogledam do kraja... ljudi su napadali film Bitka na Kosovu zbog loše produkcije i kvalitete a taj film je sniman 89' godine pred sam rat i nije imao mnogo novca za snimanje niti uslova. Iako losa produkcija filma Kosovska Bitka dialog i tok filma kao i gluma su bili na nivou. Ovo sa Nemanjicima je toliko loše da sam video ljude na youtube-u koji su snimali amaterske filmove sa boljom produkcijom i glumom... sto je stravicno.

Čuo sam da kolelgijum RTS-a vrsi istragu zbog čega je i kako doslo do ovoga „monstruma” i zezancije od serije... i ako je stvarno kvalitet ostatka serije kao prva epizoda onda treba da je povuku i da ne objavljuju ostalo jer to je sramota.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.