Diskusije : Politika

 Komentar
Srbi muhamedanci slave bozic.?
seljakipo
11. januar 2018. u 21.10
seljakipo
11. januar 2018. u 21.38
ne bi volo da mi neki zamere, ovo je samo kopi-pasteta, jedan od komentara. (auuu, ovaj Bosnjo je u silnom bedaku il ne...ici)
===========================

Napaćeni Bošnjo

Nema glupljeg naroda na svijetu od Bošnjaka.
Da Bog da nas zemljotresi uništili i poplave dokrajčile, tako da nam se zamete svaki trag naše „civilizacije” i da više niko nikad ne bude znao da smo uopće postojali. Ili da nas „komšije i susjedi” pokolju na najmonstruozniji način - sve do jednoga, i staro i mlado, uključujući i mene.

Ovo je moja „Božićna” čestitka „muslimanima” Bosne i Hercegovine.
zori
(Чича)
12. januar 2018. u 04.34


deda mraz... nije bozic... nego koka kola

ps
„... Ili da nas ”komšije i susjedi„ pokolju na najmonstruozniji način - sve do jednoga, i staro i mlado...”

hmmmmmmm...
britka-sablja
12. januar 2018. u 10.08
Колико само памети у пар реченица. Додуше, треба их разумети што је доста тешко али, злу не требало, кажу неки да је мржња једна врста ноторне шизофреније.
keser
12. januar 2018. u 13.18
Нека ии, шта вали :-)
seljakipo
12. januar 2018. u 13.23
Srbi u Kaliforniji proslavljaju bozic
seljakipo
12. januar 2018. u 13.24
nniki
(Nanotech)
12. januar 2018. u 17.08
Jeli moguće da su ti balijani tolikjo iskvarili ne samo srpski jezik nego i način izgovora. Ponekad sam slusao naše mentalno retardirane i pijane kad pricaju, ispada da oni bolje izgovaraju Srpske reci od ofih deformatora slovenstva.

Zalosno je za sve nas nasto su spali ovi bosnjacki potomci Srba...Izgleda da je to genetska deformacija sa previse incesta jer se to, još od prelaska u islam, dozvoljavalo u Bosni a nastavilo se i u Bazniji. Svaki amidza ima pravo da povaly svoju sestricinu ili bratanicu, ili kako se već zovu, kad god to zazeli i to bez ikakvih kontrasepcija.

Možda bi Bosnjacima bilo bericetno da se pare sa Afrikancima kao sto su oni iz plemena Zulu ili Nabutimju (hej, oni su daleko bolji od Turaka!) i eventualno sa Kinezima, Mongolcima, Indonezanima, Korejancima i Vijetnamcima, narvno, ako bi oni na to pristali.

Jedno je za sigurno, Japanci bi smatrali za degradaciju ako bi se neki njihovi sparivali sa Bosnjacima ili sa Siptarima. Zamislite nekog potomka Samuraja da se ozeni sa balijkom koja po mesec dana ne skida dimlije.
BL
(Dr.)
12. januar 2018. u 19.04
nniki Pa jarane koji ti jezik pricas, a zašto to ne pišes cirilicom.
hahahahahahahahah ahhahahah ma mani se balija, bona samo o njima buncas hahahahhahah
seljakipo
13. januar 2018. u 01.07
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.