Diskusije : Politika

 Komentar
Ратко, Дража и писање лажне историје
Lorka
(поета)
22. novembar 2017. u 12.57
Генарала Младића осуди окупаторски католичко-протестантски и јудео-масонски суд, ни мање ни више него на доживотну робију, и још му приписују геноцид.
Од окупаторског суда се другачија пресуда није могла ни очекивати.
Сличност у судбини ђенерала Драже и генерала Младића је изузетно велика (иако је други идеолошки био против првог).
Сличност је у томе што су обојица били школовани официри под заклетвом и они су се те заклетве доследно држали у одбрани своје земље.
Обојица су Срби и обојица су бранили слободу србског народа.
Обојица су лажно оптужени за злочин.
Обојици су судили нелегални окупаторски судови који су радили за интересе антисрбске, католичко-протестантске и јудео-масонске машинерије.

НАТО свој злочин над Србима не може оправдати другачије него овако - да монтираним судским процесима остави дубок историјски жиг којим ће Срби бити жигосани као злочинци, а не жртве. На тај начин би НАТО-бомбардерска мисија себи обезбедила ''позитивну'' историјску улогу, уместо злочиначке какву заслужује. Наравно, сви будући вајни научници и историчари ће се служити хашким пресудама као изворима за своје ''докторске радове'' и историјске књиге. Тако се увек правила и прави лажна историја.

Нико није изненађен! Све се одвијало по очекиваном обрасцу. Знало се да ће Дража бити монструозно ликвидиран. Знало се да ће и Младић бити монструозно процесуиран. Од мрачних сила антисрбизма се није могло ништа друго ни очекивати.

Питање је шта даље? Како се одупрети монтажи нове лажне историје? Како даље у будућност? Хоћемо ли у ту будућност погнуте главе, кроз голооточки шпалир бичевања и пљувања који у новој верзији праве мрачне и плаћеничке структуре попут жена у црном и мајки Сребренице, а у загрљај своме џелату разјапљених чељусти, или ћемо напред поносно и уздигнуте главе?

Поносно напред се неће моћи у правцу ''који нема алтернативе''. Тамо је провалија у коју ће се суновратити и заувек нестати појмови као што су ''Срби'' и ''Србија''. Биће у садашњој Србији и даље неки људи и неки владари, али то неће бити ни Срби, нити србски владари, нити ће се то звати Србија.

Повратак поноса и уздизање главе почиње само једним кораком: на доживотну робију треба такође да иду они који су Ратка Младића испоручили окупаторском суду.
Werba
(N/A)
22. novembar 2017. u 13.58
sličnos' k'o oko i dooope...

Ratko je kod druga Tita odskolovan kao patriota i castan oficir, a ovaj drugi, Nosonjin, kao specijalista za dzibru, na koju se nemacki oficiri nisu zalili. Naprotiv, bilo je pohvala ne pretek:
'bravo Četnik,.. goote schnaps,-goote schnaps. Mein kamarad,- Gezund!
- gezund i živeo ti meni moj dragi Oberfihrer. Eto tako je to islio 4 pune godinice...
:))
bareshPoruka negativno ocenjena. Pokaži

baresh
(zanatlija)
22. novembar 2017. u 16.34
„Ratko je kod druga Tita odskolovan kao patriota i castan oficir”...

I to što rece Stavro,
Otom - potom te iste odskolovane Jozine patriJote,skrenuse uliJevo
pa ga poslase u memljivi Hag - 'majku im boz`ju' - jelte.
Laci_74
(Jugosloven)
22. novembar 2017. u 20.01
Haski sud samo izvrsava naloge Kapitalista. Kapitalisticki Bolesnici su imali (i dalje imaju) za cilj unistenje Pravoslavnog (Srpskog) naroda. Komunisti koji su se suprostavili Kapitalistickim zločinima su ubijeni, penzionisani ili osuđeni.
Werba
(N/A)
23. novembar 2017. u 05.23
Haski sud je privatni Klintonov sud,koji je preko UN osnovao i platio Soros.
Pre neki dan, VOdja se sastao sa jednim od mladjanih Sorosa, (maltene pusio mu je patku) i aminovao je na svaku izgovorenu reč mladjanog
gusara...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.