Diskusije : Politika

 Komentar
Smenjen u Srpskom Sarajevu zbog FB statusa o Vucic
ali-baba-i-40-ajduka
(nezaposlen)
19. septembar 2017. u 15.02
Odbornici u Istočnom Novom Sarajevu bavili su predsjednikom skupštine. Dejan Šantić smijenjen je jednoglasno zbog statusa na Facebooku.

„Ostavku ću podnijeti ukoliko to zatraže organi moje stranke. Ja ne vidim razlog da podnesem ostavku. Cijela halabuka se digla oko izjave vezane za posjetu Aleksandra Vučića. Prvo ja ni u jednom momentu u svojoj izjavi nisam osporovao novac koji će ovdje doći. Taj novac je novac građana Srbije i potpuno je prirodno da novac dođe u našu opštinu ili u cijelu RS, pa jedan smo narod. Ja nikada neću reći da je to novac Aleksandra Vučića jer to nije novac Aleksandra Vučića”, kazao je Šantić iz SRS „Dr Vojislav Šešelj”, piše ATV.

Obrazlažući inicijativu na početku sjednice, šef Kluba odbornika SNSD-a Nataša Kolašinac navela je da je Šantić, posredstvom društvenih mreža, predsjednika Srbije Aleksandra Vučića nazvao najpogrdnijim imenima, napravio fotomontažu na kojoj je Vučić sa albanskom kapicom na glavi, te pokušao omalovažiti pomoć, koju je Srbija dodijelila ovoj opštini izjavom „da je zelenim dao duplo veći iznos”.

Kolašinac je navela da Šantić više ne uživa njihovo povjerenje jer bi njegov dalji ostanak na funkciji koju obavlja, nanio još veću štetu ugledu i razvoju opštine.

Šantić, koji je član Srpske radikalne stranke odbio je da se današnji dnevni red sjednice dopuni prijedlogom Kluba odbornika SNSD-a koji su podržali njihovi koalicioni partneri DNS, Stranka za naš grad, Socijalistička partija i Demokratski pokret za njegovo razrješenje, rekavši da za to po poslovniku, nisu ispunjeni uslovi.

Navodeći da je izjavu dao u svoje i u ime Srpske radikalne stranke, a ne u ime opštine, Šantić je prekinuo sjednicu „zbog nemogućnosti održavanja reda na sjednici”.
abvgd
(Morski)
19. septembar 2017. u 16.22
Па сам муслиу једва чека да слободно окачи шиптарску капицу, није лако све време глумити...и трпети да те зову „Вучић”. Човек се жртвује за свој род - Шиптаре.
ali-baba-i-40-ajduka
(nezaposlen)
19. septembar 2017. u 20.21
Najzalosnije od svega je to što protiv njega ne smijes ništa da kažeš. Evo covjek ni kriv ni duzan izgubi posao. Verbalni delikt se na velika vrata vratio u nasu državu. Zvanicno verbalni delikt više ne postoji kao krivicno djelo, ali ako samo zucnes protiv vlastodrzaca možeš da izgubis posao, a to je gore nego da te strpaju u prdekanu.
DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
19. septembar 2017. u 21.29
RS je u specificnoj situaciji, okruzena neprijateljima koji traže rupu da je podriju i posvadjaju stanovnistvo RS.

politicari iz RS treba da zadrže svoje mišljenje za sebe a ne da ga iznose javno za ljude i politicare na koje ne mogu da imaju direktni uticaj u drugoj državi koja je prijateljska i bratska prema RS.

i otpusteni nije zaposljen već je izabran i partija ili već koje telo može da ga smeni.
D-Man
(Analyst)
19. septembar 2017. u 22.06
Вучић је нарцисоидни психопата и он ће полако увести такве законе да ће свака помисао на критиковање његовог лика и дела постати кривнично дело.

Невероватно је какво полтронство постоји према том умоболнику. Ни Брозу се није толико увлачило у гузицу као што се данас увлачи Вучићу.
jasmina_lavicaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

jasmina_lavica
20. septembar 2017. u 03.20
Ko se seća onih Dixie Chicks?
Omače im se jedan komentar protiv šefa države i odleteše.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
20. septembar 2017. u 04.49
Vi komunjarski govnari pokusavate da se prikazete kao da ste Zapad. Chiks i dalje kokodacu sa bine, a sada je već treci predsednik. Problem sa vama je sto taj Zapad ne poznajete samo pokusavate da ga iskoristite za opravdanje. Kao i ona kucka koja želi da naplacuje ulazak na Kalemegdan.
Vartolomej
(Student)
20. septembar 2017. u 04.57
Korumpirani Vucic je nedavno bio u Istocnom Sarajevu da bi zatražio njegovo smjenjivanje a sve je razlog auto put koji treba da se izgradi kroz muslimanski dio i spoji sa Srbijom, naravno da se izbjegnu srpske opstine. Za to je debelo potplacen od muslimanskih zemalja i nije on bez razloga isao u Sarajevo.
jasmina_lavicaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

jasmina_lavica
20. septembar 2017. u 06.25
Vi komunjarski govnari pokusavate da se prikazete kao da ste Zapad. Chiks i dalje kokodacu sa bine, a sada je već treci predsednik.

JL

Izgleda da se ovaj komentar odnosi na mene.
Šta reći, osim: „Glupane”.
Jocko4
(observer)
20. septembar 2017. u 14.15
D-Man,

Поменути је нарцисоид, егоцентрик и болесни каријериста, који око себе селектује сличне карактере, тако да се већ види да је
формирао извесну групу „кронија”.
Истовремено је према страним налогодавцима бескичмењак и зато је многима од њих погодан - зато га и подржавају.
Није чудно да и његови кронији следе исти стил полтронства.

Међутим, такве његове карактерне димензије личности не оправдавају опозицију, која је већ традиционално подељена и зато неуспешна.
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
21. septembar 2017. u 05.37
glupanu nije lako, da pre rasprave-javljanja, odredi logican pravac tj.nastavak diskusije na zadatu temu.
Boli njega,tera on svuju kretensku mantru, kao i onaj sofer aviona Kekec...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.