Diskusije : Politika

 Komentar
НИКОЛИЋ ОДУСТАО!
keser
20. februar 2017. u 16.26
http://skr.rs/Fwl

Након састанка премијера Александра Вучића и председника Томислава Николића, и њиховог разговора о председничким изборима, Николић је одлучио да се не кандидује.
pravda_i_istina
20. februar 2017. u 17.19
opozicija da se ujedini oko 1 kandidata i skloni vise ove smradikale naprdnjacke... cuj, dogov orice se kad av pobedi o podeli vlasti, a av kaže da ne da srbiju jer je opozicioja nije zasluzila -POCISTITI GOVNA SA JEDNIM KANDIDATOM
Dovla1
20. februar 2017. u 17.23
I ako njega vise cenim nego Vucica, pokazao je da je kukavica.Sigurno je zapadni gazda vrsio pritisak na Vucica a ovaj na Nikolica.Ne bi me cudilo da je Toma dobio i direktnu pretnju od zapadnih mocnika.
Vucic je već priznao Kosovo,ovih dana se grade pravi granicni prelazi između Srbije i Kosova.Vucic mora još neka prljava posla da zavrsi koja je zapoceo,pa će ga onda smeniti kao i Tadica.I onda će Zapad postaviti novog poltrona.
To neće promeniti moju odluku,svakako da neću glasati za Vucica već nekog od opozicije.No pesimista sam,ne u vezi toga ko će pobediti.Pesimista sam jer verujem da bilo ko da pobedi, Zapad će da ga uhvati za gusu odmah,pa će morati kao i Tadic,kao i Vucic,da bude samo jedan sluga Zapada,a Srbija će i dalje ostati kolonija.
Rusija ne može da nam pomogne,da nešto može oni bi prvo promenili rezim u Ukrajini koji je kao i nas takođe izdajnicki,slugeranjski.
Srbija je danas okupirana kao i 1941.No kako tada nije bila okupirana samo Jugoslavija već skoro cela Evropa,tako je i danas.Danas granice EU su one granice koje je Hitler imao 1941.
Neće nam biti dobro još dugo godina.Pre može da bude još veca beda nego sto je sada.Voleo bih da Vucic izgubi,ali i ako se to desi neće nam biti dobro.Njega će zameniti neko kao on sto je,isto kao sto je Vucic dosao sa Tomom pa su radili isto kao Tadic.
Nemci ono sto nisu uspeli vojskom do 1945, danas su to uspeli sa nama bez vojske,modernom okupacijom.No sada Nemci nisu sami,u tome im pomazu Britanija i Amerika.Tu je i Francuska i druge zapadne lopovske države.
Toma je pokazao kukavicluk i moralnu bedu,a na zalost to je osobina vecine našeg naroda,i naroda cele Evrope.Danas postoje mnogo vece zemlje u Evropi koje su kolonija kao i mi,eto ta Ukrajina,pa Poljska. Sramota je za jednu Francusku da nema slobodarskih snaga u njoj.Nas narod,kao i nasi politicari,naše javne licnosti,ova beda od intelektualaca,sve je to jedna gomila govana bez trunke morala i karaktera.Cast retkim pojedincima,malo ih je zaista.Diogen da je ziv danas,slobodno bi mogao da uzme fenjer i usred dana da ide Beogradom,Srbijom i Evropom,da trazi coveka,kao nekada Atinom.
Potpuno mi je jasno da je Toma morao biti sklonjen jer je bio rusofil.I ako je on to samo bio na rečima,ništa nasa država nije veliko uradila sa Rusijom.Mi nismo uveli sankcije Rusiji zvanicno,ali prakticno jesmo posto sa njima imamo zaista malu privrednu saradnju.Dakle Toma mora da ode samo zbog njegovog jezika rusofilstva.To jasno pokazuje u kakvoj mi duhovnoj i moralnoj bedi živimo jer vise nije dozvoljeno ni da se Rusija pominje.Uskoro neće smeti ni u knjigama da se pominje.
Toma da je nešto iznad proseka, da ima karakter,on bi i ako mu prete,on bi se borio pa makar i zivot izgubio.Čim je neko na celu naroda i države,pa valjda mora biti spreman i da se žrtvuje za svoj narod i državu.No danas takvih nema ni kod Srba a i kod drugih naroda je malo takvih.
Dovla1
20. februar 2017. u 17.30
ravda_i_istina
20. februar 2017. u 17.19

A koji je taj jedan kandidat opozicije? Nemoj mi reći da je to Jankovic koji je još pre 7 godina priznao nezavisno Kosovo.
pravda_i_istina
20. februar 2017. u 17.48
ti prvo moras da budes optimista, pa onda da ti kažem ko - a i kakve veze ima ko, bilo ko! popovic npr.
ali ako hoće(te) da verujete mas medijima da je vucic sve naj, onda šta je mene briga, ja sam ionako emigrirao da se ne nerviram uludo laznim i praznim obecanjima ljigavaca, hohstaplera i kukavica
p.s. nikolic ionako nije imao nikakve sanse protiv vucica i dobro je da je savio nos, ali to da će oni smradikali, zajedno sa seseljem koji cuva ledja vucicu da vladaju, pa zato sam i otisao iz srbije, zbog crveno-crne koalicije, smradikalsko-sps-julovske, mada su i demokrate razocarale, nije da nisu, mada im ja nisam ni verovao ni ucestvovao do 5. okt., tako da samo novi ljudi mogu srbiju da povedu gde treba, od starih samo sve dublja propast
pravda_i_istina
20. februar 2017. u 17.55
ni u usa niko nije verovao, bar po medijima, da tramp ima sanse, pa? niti je tramp bio politicar, pa?
ali moras da budes optimista, to je prvi uslov da se poraze neprijateljski mediji koji spinuju, a za smradikale metla da se pociste, ili usrana motka, nema respekta prema ljigi i slajmu smradikalsko-naprdnjackom
Dovla1
20. februar 2017. u 17.57
Nisi corav,ja nigde nisam napisao da podržavam Vucica,naprotiv.
I šta tebe briga kako je u Srbiji kada si već otisao.Možda ćeš se vratiti kad budes mator u penziji,imaces zapadnu penziju i neće te moriti naše brige.Ako zaista želiš dobro Srbiji onda si trebao ostati ovde.Kakav bre Popovic,taj je anonimus.Ne mislis da Rusi ne znaju da je on potpuno nemocan.Mi sami ništa ne može da uradimo,mali smo.I mnogo vece zemlje su kolonije danas.To ne znači da se ne trebamo boriti.Ja da sam vladar,ja bih se Zapadu suprostavio slično kao Milosevic.Naravno da bi Zapad odmah uveo sankcije Srbiji,vizni rezim,blokade u međunarodnim institucijama,i puno toga još.Ni tada Srbiji ne bi bilo dobro,ali bar bi bilo neke nade,sacuvali bi vise dusu naših ljudi.Ukinuo bih gej parade i rijalitije na tv.I ukinuo bih svaku gey propagandu,feminizam i drugo sto rastura naše porodice.
No nema takvog coveka koji kod nas može doći na vlast.
Ako si ti onaj sto na Fecbook ima isti profil, ti si veliki lazov tamo na FB, jer stalno plasirate neke budalastine.
Dovla1
20. februar 2017. u 18.05
Poredis babe i zabe.Amerika i Srbija nisu isto.I ko ti kaže da je neki dobitak za nas sto je Tramp pobedio? Video si da i dalje priznaje Kosovo van Srbije, ne priznaje Krim kao deo Rusije.
Dzaba smo se zaluđivali Trampom,ne donosi od ništa sustinski novo.
Šta mene briga njegov zid sto bi da gradi ka Meksiku?
Uskoro će biti izbori u Nemackoj,verovatno će i tu doći do promene.Umesto Merkelove dolazi drugi kurton koji je ista prica.
Ja čak sumnjam da bi i Le Penova donela neke promene ako bi pobedila.
Svi oni kao i kod nas pred izbore nude nešto novo,a kad pobede,onda se priklone jacem i mocnijem,pa nastave da rade kao i prethodni.
Lepo je biti optimista,ja jesam optimista u svom privatnom zivotu,ali u politici sam realista.
baresh
(zanatlija)
20. februar 2017. u 18.18
„НИКОЛИЋ ОДУСТАО!”

Demokratski nema šta - ko u Jozino vriJeme.

p.s. tradicija se nastavlja...
Lorka
(pjesnik)
20. februar 2017. u 18.33
У Вучићевој победи не видим ништа добро за Србију.
Мислим да се тиме уклањају све препреке признању тј. формирању Косова као државе, промени србског устава, и наставку ка евроатланском суициду односно потпуној окупацији Србије.
Такође, овим се укида и последња шанса демократизацији друштва.

Истина, ствари се битно не мењају, јер ни Тома није био нека препрека горе наведеном.

Оно што је проблем је чињеница да Срби данас немају кога да бирају.
Представници жутих су показали своје лице док су били на власти пре Томе и Вучића. Шешељ овог момента 'нит је вино нит је вода' и гласови који оду њему су вероватно отишли на Вучићеву страну.

Тешко је рећи коме веровати, а онај ко ми иоле делује нормалним и поузданим - има веома слаб рејтинг. Мислим да се Србима и Србији црно пише!
pravda_i_istina
20. februar 2017. u 18.54
dovla, dozvoli da ti objasnim

srbija i usa isto imaju izbore, čak i u usa glasaju mrtvi, ilegalni imigranti i ostala cuda, pokradenih glasova koliko hoćeš

mene je briga za srbiju, a i za usa, jer imam oba državljanstva, a ti ne znam zašto se zaluđuješ, ja imam prava u obe zemlje; protokol je da se čestitaju praznici priznatih država/protektorata i kojih sve ne entiteta, i tu tramp nema nikakve veze, čestitke se salju automatski od strane zaduzene osobe u administraciji

mala zemlja, velika zemlja, kakva je razlika, jer i u americi se suska da postoji tajna vlada, u senci, tzv. duboka država, da predsednik nije niko i ništa, već da ima da slusa - to ćemo tek videti, ja se i dalje kladim na trampa, da će da satre neprijatelje, medije, ciju itd

to da mi moramo da se ulizujemo nekome globalno, to je isto tvoja/vasa inferiornost: znaci, kao sto je amerika prvo, isto tako srpskim biracima treba da bude srbija prvo i onaj kome je kriminalac bler savetnik, a klinton pedofil i žena mu alava glupaca pametan izbor, toga treba odstraniti usranom motkom

pravda_i_istina
20. februar 2017. u 19.02
nisam na fc, bar ne sa ovim profilom i ne diskutujem tamo uopste

srbija uopste ne treba da se dodvorava, sada je bar niko ne ucenjuje bombardovanjem kao u vreme milosevica, sto znači da treba da se zamisli šta je srpski interes, a ne koga od naših politicara podržava neka velika sila, jer i velike sile mogu danas jednog, sutra drugog, mogu i da pogrese, a srbija ako pogresi ima da je kosta i kosta je

covek sa laznom diplomom odustao od kandidature, a patoloski lazov kaže da ne da drbiju opoziciji jer je nije zasluzila - dace je arapima i bleru i klintonima, a mediji će da daju publicitet malovoj bivšoj ženi

i ti sada pricas kako je popovic anonimus, pa eto neka žena od malog bude predsednica, ne verujem da bi bila gora od kolinde sekijev vlazni san - VAMA U SRBIJI, A I SIRE TREBA DOKTOR ZA PAMET
Novak
20. februar 2017. u 19.05
Uz preskok svakok komentara o Nikolicu po ovoj odluci imam
da kažem samo jedno, Svaka cast gosp. Nikolicu, Srbiji je
cirkusa stvarno dosta, ponudili ste Srbima da lakse biraju za promene
nazalost ni jedna promena do sada se nije, pokazala ništa bolje to
najbolje znate i sami.
U stvari svi ste vi bolji od Slobe, on je nasledio najviše i najbolje
a iza sebe ostavio najmanje i najgore.
Lorka
(pjesnik)
20. februar 2017. u 23.17
Ствари су чудне. Нисам убеђен да би Вучић освојио више гласова од Николића. Не верујем да су у то убеђени и они који су се удружили да уклоне Николића из политичког центра Србије.

Чудно ми је и то да премијер удаљава председника са функције. Необично је и ретко виђено да председник мора да се повуче иако је по логици ствари најпозванији и има највеће право да затражи други мандат, с обзиром да је имао само један.

Не улазећи у политичке калкулације и разлоге, поновио бих да ми је морални аспект ове ситуације веома чудан.
По мом мишљењу, најздравија логика је налагала да Тома буде председнички кандидат испред СНС, а Вучић то што и јесте до следећих парламентарних избора.

Међутим, ја још нисам наишао на директну Томину изјаву да се са Вучићем договорио. Из дневника што сам видео, рекао бих да њихов сусрет и није баш био пријатан.

pravda_i_istina
20. februar 2017. u 23.44
lorka, to ti ja i pricam -UGASI TV AKO želiš DA TI OSTANE TO MALO MOZGA STO IMaš!
nemas ti nikakvog predsednika, imaš coveka sa laznom diplomom, bivšeg grobara koji glumi predsednika, film je snimljen, i glumcu je receno: MARS KUCI! i šta će jadan glumac sa laznom diplomom da uradi nego da podvije rep i pita možda:a gde su moje pare, necete da me prevarite!
pravda_i_istina
21. februar 2017. u 00.03
jel znaš gde su tvoje pare grobaru, vucic ih dao sekiju da laje na tebe, eto da znaš, ajd sad mrs, ni ti nisi zasluzio srbiju, kako kaže patoloski, a ovce ispranog mozga će da glasaju za velikog muslija opet, ako treba žena od malog će da im propere mozgice
nniki
(Nanotech)
21. februar 2017. u 01.30
Pošto Dijaspora, koja bi skoro sva glasala za zajednickog kandidata opozicije, gotovo da nema ni itch uticaja na izbore, sve je do naše neo-raje u Srbiji.

Pošto je u novijoj istoriji fakat da Sebi ne mogu da se slože , minmalni su sansovi opozicije da se ujedine i istrce na izborni teren sa jenim kandidatom, tj sa Jankovicem, Jeremicem ili čak i a Vojvodom koji bi verovatno imao ponajbolje sansove. Logican zakljucak je da će Vucic pobediti na ovim predesdnickim izborima, pogotovo ako kandidat opozicije nije za ulazak Srbije u EU. Na milione je u Srbiji koji žele da odu negde daleko, kao tiče koje se samo sezonski vracaju, i da tamo rade...a to bi im idealno bile države Z. Evrope i UK..kod svojih, kako ih oni samo ovde na forumu nazivaju, države Srbije neprijateljima Br.2, odmah iza US.

Nešto se mislim, verovatno je bilo tajnog dogovora između Vucica i Nikolica, da se Nikolic povuce a Vucko da pobedi bez velikih teskoca. I šta onda?
Pa nešto slično kao sto je pre oko 8 godine bilo u Rusiji. Nakom odsluženih svojih 8 godima, Putin je izabrao Medvjedeva i predlozio ga da bude Premijer a on je postao Predsednik Rusije. Rusi su takvu rokadu skoro jednoglasno prihvatili.
Međutim, Putin je i dalje ostao onaj koji je bio komandirajuci tako je Putko nastavio svoj drugi osmogodisnji term preko Medvjedevovog 4-godisnjeg, sto znači da će opet vladati bar još 4 godine.

Scenario u Srbiji: Vucic postaje Predsednik Srbije i on i njegova partija sa svojom kaolicijom PUPS (ako se Gricko ne popismani i želi da on postane premijer) postavljaju Nikolica za Premijera Srbije!!?? Fakticki tandem Vucic i Nikolic nastavljaju sa istom politikom i fakticki na istim funkcijama, ne po zvanicnosti nego po delovanju/odgovornosti. Samo sto će biti poteze za „predsednika” Vucica da, pored funkcije Vodje, mora ići na sahrane i proslave u razne države sirom sveta i da docekuje strane delgacije kao i da ide na slave, vencanja i svadbe deci bogatih i famoznih iz Srbije. Sve ovo je sadasnja uloga Nikolica.
Analogicno rokadi Putin/Medvjedev i Nikolic (top) će rokirati a picoustim kraljem Vuckom u nadi da će reinkarnirati u Srbiji onaj cuveni „Jugoslovenski Napad” koji je dobio naziv po nekim od onih Srpskim starim velemajstorima iz 1950/60. (Gligoric, Trifunovic, Ivkov, Matanovic, Matulovic i Ljubomirovic)

Mihaljoviceva će najverovatnije razgoliti svoje obimne obline sa „Kraljicinm Gambitom”, gde će ona da žrtvuje pijuna (svoju ala Kim Kardesian doopcicu) da bi dobila preimucstvo za napade na sredini politicke arene, i eventulno posle 4 godine izvaljala se do samog Kralja (Vucka) i njega dovela u cajntnot, i onda ga naterala da se onako „honorabilno” preda!
nniki
(Nanotech)
21. februar 2017. u 01.30
Pošto Dijaspora, koja bi skoro sva glasala za zajednickog kandidata opozicije, gotovo da nema ni itch uticaja na izbore, sve je do naše neo-raje u Srbiji.

Pošto je u novijoj istoriji fakat da Sebi ne mogu da se slože , minmalni su sansovi opozicije da se ujedine i istrce na izborni teren sa jenim kandidatom, tj sa Jankovicem, Jeremicem ili čak i a Vojvodom koji bi verovatno imao ponajbolje sansove. Logican zakljucak je da će Vucic pobediti na ovim predesdnickim izborima, pogotovo ako kandidat opozicije nije za ulazak Srbije u EU. Na milione je u Srbiji koji žele da odu negde daleko, kao tiče koje se samo sezonski vracaju, i da tamo rade...a to bi im idealno bile države Z. Evrope i UK..kod svojih, kako ih oni samo ovde na forumu nazivaju, države Srbije neprijateljima Br.2, odmah iza US.

Nešto se mislim, verovatno je bilo tajnog dogovora između Vucica i Nikolica, da se Nikolic povuce a Vucko da pobedi bez velikih teskoca. I šta onda?
Pa nešto slično kao sto je pre oko 8 godine bilo u Rusiji. Nakom odsluženih svojih 8 godima, Putin je izabrao Medvjedeva i predlozio ga da bude Premijer a on je postao Predsednik Rusije. Rusi su takvu rokadu skoro jednoglasno prihvatili.
Međutim, Putin je i dalje ostao onaj koji je bio komandirajuci tako je Putko nastavio svoj drugi osmogodisnji term preko Medvjedevovog 4-godisnjeg, sto znači da će opet vladati bar još 4 godine.

Scenario u Srbiji: Vucic postaje Predsednik Srbije i on i njegova partija sa svojom kaolicijom PUPS (ako se Gricko ne popismani i želi da on postane premijer) postavljaju Nikolica za Premijera Srbije!!?? Fakticki tandem Vucic i Nikolic nastavljaju sa istom politikom i fakticki na istim funkcijama, ne po zvanicnosti nego po delovanju/odgovornosti. Samo sto će biti poteze za „predsednika” Vucica da, pored funkcije Vodje, mora ići na sahrane i proslave u razne države sirom sveta i da docekuje strane delgacije kao i da ide na slave, vencanja i svadbe deci bogatih i famoznih iz Srbije. Sve ovo je sadasnja uloga Nikolica.
Analogicno rokadi Putin/Medvjedev i Nikolic (top) će rokirati a picoustim kraljem Vuckom u nadi da će reinkarnirati u Srbiji onaj cuveni „Jugoslovenski Napad” koji je dobio naziv po nekim od onih Srpskim starim velemajstorima iz 1950/60. (Gligoric, Trifunovic, Ivkov, Matanovic, Matulovic i Ljubomirovic)

Mihaljoviceva će najverovatnije razgoliti svoje obimne obline sa „Kraljicinm Gambitom”, gde će ona da žrtvuje pijuna (svoju ala Kim Kardesian doopcicu) da bi dobila preimucstvo za napade na sredini politicke arene, i eventulno posle 4 godine izvaljala se do samog Kralja (Vucka) i njega dovela u cajntnot, i onda ga naterala da se onako „honorabilno” preda!
nniki
(Nanotech)
21. februar 2017. u 01.32
Pošto Dijaspora, koja bi skoro sva glasala za zajednickog kandidata opozicije, gotovo da nema ni itch uticaja na izbore, sve je do naše neo-raje u Srbiji.

Pošto je u novijoj istoriji fakat da Sebi ne mogu da se slože , minmalni su sansovi opozicije da se ujedine i istrce na izborni teren sa jenim kandidatom, tj sa Jankovicem, Jeremicem ili čak i a Vojvodom koji bi verovatno imao ponajbolje sansove. Logican zakljucak je da će Vucic pobediti na ovim predesdnickim izborima, pogotovo ako kandidat opozicije nije za ulazak Srbije u EU. Na milione je u Srbiji koji žele da odu negde daleko, kao tiče koje se samo sezonski vracaju, i da tamo rade...a to bi im idealno bile države Z. Evrope i UK..kod svojih, kako ih oni samo ovde na forumu nazivaju, države Srbije neprijateljima Br.2, odmah iza US.

Nešto se mislim, verovatno je bilo tajnog dogovora između Vucica i Nikolica, da se Nikolic povuce a Vucko da pobedi bez velikih teskoca. I šta onda?
Pa nešto slično kao sto je pre oko 8 godine bilo u Rusiji. Nakom odsluženih svojih 8 godima, Putin je izabrao Medvjedeva i predlozio ga da bude Premijer a on je postao Predsednik Rusije. Rusi su takvu rokadu skoro jednoglasno prihvatili.
Međutim, Putin je i dalje ostao onaj koji je bio komandirajuci tako je Putko nastavio svoj drugi osmogodisnji term preko Medvjedevovog 4-godisnjeg, sto znači da će opet vladati bar još 4 godine.

Scenario u Srbiji: Vucic postaje Predsednik Srbije i on i njegova partija sa svojom kaolicijom PUPS (ako se Gricko ne popismani i želi da on postane premijer) postavljaju Nikolica za Premijera Srbije!!?? Fakticki tandem Vucic i Nikolic nastavljaju sa istom politikom i fakticki na istim funkcijama, ne po zvanicnosti nego po delovanju/odgovornosti. Samo sto će biti poteze za „predsednika” Vucica da, pored funkcije Vodje, mora ići na sahrane i proslave u razne države sirom sveta i da docekuje strane delgacije kao i da ide na slave, vencanja i svadbe deci bogatih i famoznih iz Srbije. Sve ovo je sadasnja uloga Nikolica.
Analogicno rokadi Putin/Medvjedev i Nikolic (top) će rokirati a picoustim kraljem Vuckom u nadi da će reinkarnirati u Srbiji onaj cuveni „Jugoslovenski Napad” koji je dobio naziv po nekim od onih Srpskim starim velemajstorima iz 1950/60. (Gligoric, Trifunovic, Ivkov, Matanovic, Matulovic i Ljubomirovic)

Mihaljoviceva će najverovatnije razgoliti svoje obimne obline sa „Kraljicinm Gambitom”, gde će ona da žrtvuje pijuna (svoju ala Kim Kardesian doopcicu) da bi dobila preimucstvo za napade na sredini politicke arene, i eventulno posle 4 godine izvaljala se do samog Kralja (Vucka) i njega dovela u cajntnot, i onda ga naterala da se onako „honorabilno” preda!
nniki
(Nanotech)
21. februar 2017. u 01.38
Nemam ideje kako se ovo gore desilo jer nije bilo nikakvih indikacija da je taj post primljen
zupa
(DR.MR)
21. februar 2017. u 01.47
Ево и ја једном да се сложим са ННИКИЈЕМ,неки старци овде у Аустралији
који не користе интернет хвале АВ на сва уста,још рекоше он је једини
који брани косово.Остадох без текста.
DoktorStevanPoruka negativno ocenjena. Pokaži

DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
21. februar 2017. u 01.57
НИКОЛИЋ ОДУСТАО!

----------------------------

pobedio Srbin u njemu,
shvatio je da je mesto Srbije u Evropi a ne u Aziji.

Ziv bio Vojvodo još dugo godina, osvetlao si svoj obraz i obraz svakog četnika.
Dovla1
21. februar 2017. u 02.09
Kurir piše da će Nikolic biti novi premijer. Cista glupost,bombasticna vest samo da bi se Kurir vise prodavao.
Vucic sada kupuje vreme samo da se Nikolic ne bi kandidovao.Premijer zataskava istinu da je na brutalan način oterao Nikolica sa jedine funkcije koju ima i koja mu lezi.Čim prođe rok za kandidaturu, premijer će i javno da Nikolica shutne u dupe,neće vise kriti svoju brutalnost.Za sada je kao fin sa njim,samo iz razloga da se ne bi osipala stranka i glasaci,jer Nikolic još uvek ima neki ugled u stranci i među biracima.
Cista je glupost da bi Vuci Tomu oterao sa nize funkcije predsednika i dao mu mnogo jacu funkciju premijera.Za nekoliko meseci će biti jasno svima da je Toma obično lelemudalo u vladajucoj partiji,biće neko ko zanosi muda u krivini u SNS,kao Micunovic u Demokratskoj stranci.Ako se bude nešto bunio,biće iskljucen iz stranke.
pravda_i_istina
21. februar 2017. u 03.02
dovoljno je da mu uzmu laznu diplomu... smo, meni ne ide u glavu d avi ne mozete da shvatite da je vucic to unapred isplanirao, samo je pitanje da ga nikolic nije prevario u tajmingu, prerano odustavsi...eeeeeej, oni već dele vlast - ja stvarno ne znam zašto se trose pare na izbore kda oni već kažu da su pobedili i samo je pitanje kako će podeliti plen?
dragoljub100
21. februar 2017. u 03.12
a av kaže da ne da srbiju jer je opozicioja nije zasluzila -POCISTITI GOVNA SA JEDNIM KANDIDATOM

______________________________________________________________________

С којим конкретно?
Имаш ли иједног од понуђених, а да није исто толико, или још веће говно?
zupa
(DR.MR)
21. februar 2017. u 04.29
Какав народ такви и политичари,они који се не слажу одавно нису у
Србији.Овде се не рачунају ШПИЈУНИ.
Werba
(N/A)
21. februar 2017. u 04.53
С којим конкретно?
Имаш ли иједног од понуђених, а да није исто толико, или још веће говно?
==========

kao najvece, pedlazem kengura..
;)
keser
21. februar 2017. u 08.54
Прозоро- перачите у Канади све најбоље знају :-)
Bollywood
(elektro mehanicar)
21. februar 2017. u 16.12
Srpski Fulhensio Batista mora prvo da pobedi na izborima pa tek onda da se kurchi.Smesan je kao srpski Leonidas truhiljo (Boris retardic).
I on je tako isto ,secate se ono njegovo „ja ne mogu da izgubim izbore” pa geknu o ledinu kada pobedi Toma.Jeltako bilo.
O tome ko će biti posle njega to nije njegovo da misli,njegovo je da izgubi.Dosta je on bio dusebriznik za ovu državu.Kad god se on bori za Srpski interes sve vise propadamo i bivamo stegnuti nato celjustima.
Molim te zato idi dusebriznice moici će se i bez tebe.
Nemoj ti molim te da branis vise Srpski interes ,jer kag god ga ti branis bivamo urnisani i ponizeni na svim poljima.
Ne trebaju nam ni tvoji pregovori sa briselom kao i nešto sto ti nazivas „visa politika” i „diplomatija” šta god to znacilo.
Nacionalno ponizenje nam ne treba.
Gotovo je !
Igra je zavrsena!
Vreme je da se predas Srpski Fulhensio Batista ,jer ako to ne uradis ,biće posledica!
Lorka
(pjesnik)
21. februar 2017. u 21.03
Слушам ове председничке кандидате, и сви говоре боље и паметније од Вучића.
Не разумем како Вучићу предвиђају победу у првом кругу?
Dovla1
22. februar 2017. u 00.43
Neće pobediti u prvom krugu.Ne treba puno verovati u to što opozicija lepo prica,nije to prvi put.To se desava i u zapadnim zemljama da politicar pred izbore prica jedno a kad dodje na vlast pocne raditi drugacije.Imali smo dobar primer bas sa Vucicem dok je bio opozicija.Pobedio je na retorici radikalne stranke,kao nacionalista,a kada je seo na vlast onda je poceo da sprovodi program Cede Jovanovica i Tadica.
pravda_i_istina
22. februar 2017. u 09.15
a av kaže da ne da srbiju jer je opozicioja nije zasluzila -POCISTITI GOVNA SA JEDNIM KANDIDATOM

______________________________________________________________________

С којим конкретно?
Имаш ли иједног од понуђених, а да није исто толико, или још веће говно?

===========

ne znam ja imena, ali kandidat može da bude van politike, nestranacki, samo ne znam da li je sad kasno, ali onda nema svrhe kritikovati sns kandidata (nekima je cilj bio/jeste da se plasiraju u drugi krug)
Bollywood
(elektro mehanicar)
22. februar 2017. u 14.25
Pa neće on sigurno da ostane, ako bude bilo kakve rotacije postoji verovatnoca za promenu na bolje ako ne bude rotacije onda ostaje loše.
U prevodu bolje pokusati nego li ne pokusati.
A što se tiče njegovog rejtinga ON JE GOTOV!
Najlakse bi mu bilo da se preda i povuce sa 2.2 milijarde koje je ukrao od sirotinje i sakrio u UCS banku u Svajcarsku.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.