Diskusije : Fitnes

 Komentar
Koji elliptical trainer kupiti?
Hobbit
29. decembar 2011. u 03.50
Pitala sam ranije koju spravu i neko me je lepo posavetovao. Citala sam u međuvremenu i suzila izbor na Vision, Horizon ili Schwinn. Dali neko ima iskustva sa gorepomenutim i šta preporucujete?
Najbolje bi bilo da zauzima sto manje mesta, da ima glatko kretanje bez zastoja i stucanja, skripanja; da pokret stopala prati pokret ruke, da je naravno magnetski.
Ako ste ih probali u teretanama, koja vam se marka najviše svidela?
Honeybrownale
08. januar 2012. u 22.35

Nije važna marka nego polozaj kolena za vreme upotrebe. Kod masina koje zauzimaju vise mesta na patosu „korak” je izduzen i kolena se nalaze u prirodnom polozaju kao kod langlaufa.

Kod kompakt elipticnih masina kolena se nalaze u neprirodnom polozaju, noge su skoro u X polozaju - to je smrt za zglobove !!!

Kad budete birali masinu, povedite pomoćnika, neka stane otpozadi i posmatra kako vam na masini stoje noge. još bolje, neka Vas slika na masini.

Hobbit
13. januar 2012. u 06.55
Ok, to je odličan savet, hvala.
Šta mislite o ovoj, može da se sklopi jedan deo pa ne bude ogromna, a kada se to spusti onda korak vezbanja bude znatno duzi?
http://www.crosstrainercardio.com/cross-trainers/vision-fitness-x6200-folding-elliptical-trainer-worth-buyi...
lalaland
(What you see depends on what y)
15. januar 2012. u 16.52
Ova masina izgleda super, ali najbolje bi ti bilo ako možeš da nadjes eliptical, stepper, i bike..all in one...ja imam taj i extra je!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.