Diskusije : Fitnes

 Komentar
Smrsati zbog operacije
velika-mala
(...)
23. april 2011. u 23.18
Moja rodjaka treba da do juna smrsa 8-10 kilogrma zbog operacije koja je zakazana 5 juna. Visoka je 185 cm i ima 85 kila. Nije debela, ali nije ni u kakvoj kondiciji, tj nama misica uopste. Vidim da je kupila onu masinu za trcanje i da je poprilično zabrinuta. Molim vas za ideje kako da joj pomognem. Meni to 10 kila za 2 meseca zvuci puno, ali ako ne oslabi opet će joj odloziti operaciju. Inače ona ima 41 godinuu. Koja je za nju idelana tezina? Rekoh ona ne izgleda debelo uopste.
Zahvalna i zabrinuta sesta
DjoleUK
(:))
26. april 2011. u 10.24
Nekako mi najbrze deluje „ Workout 300 ” for Women:

a) Pullups - 5 reps (if you can't do real pullups, use the assisted pullup machine or even pulldowns)

b) Deadlifts with 25lbs - 30 reps (in the original workouts, they used 135 pounds. We'll decrease the weight and use the EZ curl bar instead. Alternatively, you can do dumbbell squats with 15 pounds per hand).

c) Pushups - 20 reps (do a combination of regular and kneeling if necessary)

d) 12-inch Box jumps - 25 reps

e) Floor wipers - 20 reps (Use the EZ Curl Bar again, or a broomstick)

f) 1-arm Clean n Press with 10lbs Kettlebell - 20 reps total, not per arm

g) Pullups - 5 reps (same as above)

Article Source: http://EzineArticles.com/506006
blueflower
(Accounting)
28. april 2011. u 15.49
Za njenu visinu idealna tezina bi bila 75 kg. Najvaznije je da menja ishranu, mora da jede pravilno i postepeno da vezba, ne znam koliko je moguće da skine kilazu do operacije, ali i pet kilograma je uspeh za tako kratko vreme, treba i dobra volja za sve to.

Ako imaš još neka konkretna pitanja, javi se.

Poz
markomarko12345
(Inzenjer)
04. novembar 2011. u 08.41
Ja sam svukao 3 kg za nekoliko nedelja jer sam morao: pojavio se giht i onda nije bilo vise zezanja. Jednom kad te tolko boli noga da ne možeš da odes do lekara malte ne ili do wc a naucis na tezak način.

U knjizi o gihtu piše lepo, gojazni smrsajte! Prvi korak je da shvati da se mora i da je u pitanju zdravlje, ili je bar to moj slučaj.

Dalje, treba paziti da se jede pravilno i triput dnevno, ništa ali bukvalno ništa osim voca između. Meni su trebale godine da se svucem sa cipsa. Takođe, ne treba unositi slatkise, masti i tako dalje, ali treba paziti i na proteine: nije isto da li si pojeo pola kila ramsteka ili jedan ramstek, suvise bilo čega goji, makar bilo pilece belo.

Srećno!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.