Diskusije : Neplodnost

 Komentar
Vantelesna
ninaceznja
09. jun 2013. u 15.15
Da li je neka od vas zapocela postupak vantelesne oplodnje - stimulaciju u Beogradu, a punkciju i embriotransfer uradila negde u inostranstvu.
Čitam da mnoge Novosađanke i Beograđanke započinju stimilaciju, ovde a punkciju folikula i ET urade kod dr Sonje Lazarovske u Pragu.( u nekim časopisima postoji reklama bolnice u Pragu sa iskustvima pacijentkinja,uglavnom pozitivna).
Ja bih ipak da mi neko sa ovog foruma potvrdi tu pricu i svoje lično iskustvo.
Još uvek neodlucna...

vangog
(sales executive)
11. jun 2013. u 03.30
Draga Nina...ja sa sam tako uradila. I sve je super ispalo. Poslala sam im sve nalaze i papire sto sam imala od prethodne VTO i na osnovu toga oni su mi napravili program stimulacije. Stimulaciju sam pocela, koliko se secam, drugi dan od menzisa i od prilike 7 dan smo otisli u Prag. Tamo smo ostali oko nedelju dana. Mislim da sam stop injekc. dobila 9 dan, ET je bio 3 dan i to je to. Sve je islo zaista brzo. Da mislim da sam cekala oko mesec dana da nam daju termin jer Dr. Lazarovska nije bila tu a ja sam htela bas kod nje budem. Svu komunikaciju sa njima sam imala putem emaila. Kod svakog posta se ponavljam ali ja sam zaista imala u svojoj glavi to da je Dr. Lazarovska najbolja i da će uspeti samo kod nje ;) Čak ni ona nije bila nešto optimisticna jer sam loše odreagovala na stimulaciju(u odnosu na prethodni put plus moje godine) ali ja sam bila mirna;)Naravno na tebi je da odlucis šta je najbolje za tebe ali što se njih tiče sa moje strane samo pohvale. Pozdrav i ako te još nešto interesuje pitaj.
Milica83
(raspevana)
13. jun 2013. u 05.27
Cura sa drugog foruma ja takođe kao Vangog odradila sad ima blizance. Takođe kod dr Sonje.
plavicvetic
(mama)
27. jun 2013. u 02.26
postovanje
moja bratanica je imala neuspesan pokusaj u Banjaluci kod dr koja belezi fantasticne rezultate.no,bojim se bi to bilo i dalje bez uspeha,molim da mi napisete kontakt tel i mail adresu od te dr u pragu.čula sam da je mnogo žena iz cg islo i uspelo.

još bih pitala,koliko vas je kostao proces u takvoj varijanti:stimulacija kod kuce a transfer sa prvom kontrolom u pragu,koliko iznosi proces sav?
hvala unapred
promedic
16. avgust 2013. u 18.17
plavi cvetiću,

Promedic je organizacija koja se bavi prosleđivanjem stranih pacijenata u klinike širom evrope. ukrakto, stranac koji nezna gde! preko nas nađe odgovarajuće klinike sa ISO certifikatom 9001. u poslednje vreme usled velike potražnje smo počeli i domaće pacijente da prosleđujemo/savetujemo gde, šta i kako. jer neznanje i informacije od janka, marka i tetka cice koje nisu uvek adekvatne, dovode do delimičnog/nestručnog angažovanja za potrebnu intervenciju.

Naše usluge za domaće pacijente su besplatne!

We do not need a reason to help people !

Uvek tražite i mišljenje drugog/trećeg lekara !

IVF Prag je jedino interesantan za donorske jajne ćelije (makedonija je isto takva destinacija). imaju najveću bazu jajnih ćelija u evropi.
Troškovi sa putovanjem, smeštajem i intervencijom bi bili oko 6.000,- eur što opet ne garantuje uspeh.

Naši lekari/klinike imaju najveći % uspešnosti u evropi. iz čitavog sveta dolaze na VTO u Srbiju. do juna 2013 smo imali 70 oplodnji sa 63,4% uspešnosti od toga 14 stranih pacijenata sa 100% uspešnosti.
Australija, engleska, nemačka, švajcerska, norveška,rusija, bosna i crna gora...

Slobodno pitajte !

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.