Diskusije : Neplodnost

 Komentar
ICSI u državnoj ustanovi mogućnost placanja
logona
(magistar)
29. oktobar 2012. u 23.12
Da li je neko radio icsi u nekoj državnoj ustanovi u Srbiji u skorije vreme, a da je platio znaci nije bio u besplatnom pokusaju već platio. O kojoj ustanovi se radi gde to može, koji doktori u tim ustanovama to rade i koja je cena? Ova informacija bi mi puno znacila ako neko ima info unapred veliko hvala. Pozdrav svima-

lavinija
01. novembar 2012. u 17.57
Mojoj prijateljici je prof. Ljubic ponudio da joj radi vto u Visegradskoj. Ne znam koja je cena, ali znam samo da joj je rekao da će da je izadje jeftinije, nego da radi privatno. Tako da pitaj tamo, a verovatno može i u Frontu, kod njih ionako može sve što se placa.
megi35
(Eurokrem +Plazma=Palačinka)
08. novembar 2012. u 07.19
Kako mi se čini, VTO će početi i privatno po kućama da rade, samo da bi uzeli što više para!!!

To što dr. Ljubić u državnoj ustanovi radi VTO da se privatno plati mi ne miriše na baš zakonito. Još ako kaže da će biti jeftinije nego u privatnoj klinici, to je onda to.

Ako on krši na taj način zakon, krši ga i pacijent kome radi postupak.

Može da bude jeftinije samo ako smanji cenu samog postupka VTO ili ti u prevodu cenu ruku koje to rade (kao kod automehaničara, recimo) a delove (lekove) moraš platiti.

Mislim, ne mogu da verujem !!!

Ali, marim ja !!!
Blonde
(astrologer)
11. novembar 2012. u 22.12
Prošla sam torturu državne bolnice i najgorem neprijatelju to ne bi preporucila!
Ako placate idite kod privatnika, možda platite malo vise ali vas tretiraju kao coveka a ne kao broj, statistiku...
U državnim ustanovama, uspesnost jako mala, osoblje nemotivisano, bezobrzirno... Od državnih ustanova bezite sto dalje bar dok se u ovoj državi ne donese neki zakon da snose odgovornost za svoje postupke!
Vladonja
(zenskaros)
17. novembar 2012. u 18.08
Mi smo radili ICSI ali ne u Srbiji i uspelo naam je iz prve.U Srbiji sam se lecio 4 god i ni pomak.Mislim ako već placate da bih bilo najpametnije da se radi u nekoj drugoj zemlji.
promedic
16. avgust 2013. u 18.31
http://sr.promedic.in.rs/vantelesna-oplodnja/finansiranje-vantelesne-oplodnje/

Promedic je organizacija koja se bavi prosleđivanjem stranih pacijenata u klinike širom evrope. ukrakto, stranac koji nezna gde! preko nas nađe odgovarajuće klinike sa ISO certifikatom 9001. u poslednje vreme usled velike potražnje smo počeli i domaće pacijente da prosleđujemo/savetujemo gde, šta i kako. jer neznanje i informacije od janka, marka i tetka cice koje nisu uvek adekvatne, dovode do delimičnog/nestručnog angažovanja za potrebnu intervenciju.

Naše usluge za domaće pacijente su besplatne!

We do not need a reason to help people !

Uvek tražite i mišljenje drugog/trećeg lekara !

IVF,ICSI 2.000,-eur
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.