Diskusije : Neplodnost

 Komentar
Da li to ima veze?
weifertboy
(ptica)
03. jun 2012. u 01.33
Možda je pitanje koje postavljam glupo,ali cisto da vidim da li i to ima neke veze.
Uvek posle odnosa i ejakulacije supruga odlazi u wc i mokri i između ostalog izbaci i ejakulat pa me zanima da li možda zbog toga ne ostaje u drugom stanju.Pretpostavljam da bi za tolike godine bar jednom ostala ali me kopka d ali možda to ima neke veze.
Supruga i ja smo u braku već nekoliko godina,nismo nikad koristili nikakvu kontracepciju ali se nikad nije desilo da supruga ostane u drugom stanju.Ja sam radio neki spermogram pre 2-3 godine pa smo mislili da je problme kod mene jer sam preko neta upoređivao neke rezultate i nisu bili dobri.(zato obavezno idite kod lekara jer sam ja izgubio 2 godine zato što sam se poravio pametan)Pre par meseci sam opet radio spermogram ali ovaj put je odradjen kako treba i reultati su bili dobri sto mi je potvrdio i doktor koji je urolog i seksolog.
alskdjfhg
(//)
03. jun 2012. u 18.13
nema veze.

ali najbolje je da posle ejakulacije supruga ostane u lezecem polozaju bar 20 - 30 minuta.

ići na toalet i tusiranje nakon, ne može 'sprati' sprm.

srećno.
weifertboy
(ptica)
04. jun 2012. u 15.23
Hvala za odgovor,tako sam i mislio al rekoh cisto da proverim.
Na zalost,problem je verovatno veci ali videcemo šta može da se uradi.
BellaLina
04. jun 2012. u 18.07
Mislim da zaista nema veze što je Vaša supruga mokrila posle odnosa, to će Vam i svaki iole ozbiljan lekar reći. Ali, ako zaista želite potomstvo, potrebno je da se i supruga i Vi podvrgnete, barem za početak, ispitivanju. Pored Vašeg spermograma, potrebne su i detaljne hormonske analize (polni hormoni, insulin) urađene preko krvnog uzorka, kako supruginog, tako i Vašeg, pa, potom, detaljan ginekološki pregled (za suprugu) i pregled urologa (za Vas). Onda tek možete govoriti o eventualnom problemu. Puno sreće i sve najlepše!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.