Diskusije : Trudnice i mamice

 Komentar
Spavanje posle trudnoće
Sara111
06. maj 2015. u 11.26
Drage mame,
Zanima me da li ste imale sličan problem kao I ja. Imam bebicu od 7 mjeseci I u zadnje vrijeme kad zaspim bukvalno imam osjecaj da je beba pored mene I da sam je zgnjecila pa ustanem sa kreveta naglo I sve tražim bebu ispod pokrivaca (ali sve svjesno) I onda skontam da spava u svojoj sobici. To mi se često desava e sad ne znam dal je to posljedica umora ili šta. Ne mislim da sam pukla hehe ni da sam nedaj boze skrenula osjecam se dobro , pošto mi je prva beba pa ne znam dal je to normalno I da li ste imali slično iskustvo.

Hvala svima unapred.
Bettina
06. maj 2015. u 22.39
Zdravo!

I ja sam imala taj problemcic sa prvim djetetom! Nije sa nama nikad spavala, ali tokom dana znala sam je kraj sebe staviti maziti i ljubakati i tako bi zaspala , a i ja ponekad.Onda bih ja nocu skakala i tražila je pokraj sebe i ispod jorgana . Misleci da sam je satrala ili da se ugusila.Bas je strasno bilo. Ali nakon nekog vremena prestalo je samo od sebe.
Mislim da ulogu igra par stavri, malo umor, malo i ta briga za dobrobit djeteta.Ipak prvo dijete, nije sala :) .Proćiće , pokusaj se odmoriti , naspavati i opustiti. Sa ostalom djecom nisam se budila :))
Sve najbolje
maja3s
(diskutant)
07. maj 2015. u 03.55
mislim da su hormoni u pitanju...meni se to desavalo sa trećim djetetom...hormoni su mi prokuvali bukvalno...tako sam uvjek imala osjecaj da sam zaboravila najmanje djete negdje...u prodavnici na stanici i bilo gdje drugo...stalno sam bila preplasena u momentu i u panici...ali čim ga vidim tu odma me prođe...samo od sebe je prošlo...
tamara
07. maj 2015. u 04.48
Mi smo oboje imali tako panicno budjenje nocu sa prvim detetom.kod nas je krevetac bio u nasoj sobi na početku jer su bas daleko sobe i bojali smo se da ga nećemo cuti.nsecam se koliko je to trajalo ali rekli su mi tad da je to normalno, roditeljski instikt i podsvesni strah da li dobro radimo posao sa bebicom.ja sam sina budila dva triputa posle tih nocnih mora a njega nije bilo lako probuditi pa panika ispadne nizasta.

Nisi pukla, ne brini :-)
shargarepa
07. maj 2015. u 09.55
Ja se I dan danas znam strecnuti kad vozim sama pa pogledam u retrovizor I vidim da su djecija sjedista prazna... pomislim da sam ih zaboravila negdje. Treba mi par momenata da se presaberem jesu li trebali biti u kolima ili ne :)
Sad im je 5,5 I 2,5 godine.
Sara111
07. maj 2015. u 10.04
Odahnula sam :-) hvala vam puno..Kontam I sama boze da me neko vidi kad skocim sa kreveta pa tražim bebu po krevetu rekao bi ova je za ludnicu heheh al drago mi je da je to „normalno” I da nisam jedina.. bas ste me ohrabrile. :-*
LeaDiKaprio
(shumska)
08. maj 2015. u 08.12
Nocna mora kao svaka nocna mora. Kao mama imaš jednu temu vise da se prepadas i budis nocu :)

Proćiće. Sa prvim detetom panicis oko svega, sa drugim si opustena, a sa trećim se ni ne budis kad imaš nocne more nego onako pospana pomislis „koje budalastine sanjam, šta će meni ovo” te se okrenes na drugu stranu i sanjas nešto drugo.

Ništa ti ne fali, ne brini. Normalno je.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.