Diskusije : Hercegovina

 Komentar
ТРЕБИЊЕ-ПУШТЕН У САОБРАЋАЈ НОВОАСФАЛТИРАНИ ПУТ
MalinaKrulj
12. septembar 2010. u 08.18
ТРЕБИЊЕ-ПУШТЕН У САОБРАЋАЈ НОВОАСФАЛТИРАНИ ПУТ

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске Радивоје Братић и начелник општине Требиње Доброслав Ћук свечано су данас пустили у саобраћај новоасфалтирани пут на подручју мјесне заједнице Петрово поље, у који је уложено око 550.000 КМ.

Овим пројектом обухваћено је асфалтирање пута у селима Згоњево, Лапја, Лука, Кремени До и Петрово пољице, те изградња објекта за гаражирање пољопривредних машина.

Обраћајући се мјештанима и гостима, министар Братић је напоменуо да је ово још један у низу пројеката у чијем финансирању је учествовала Влада РС, а који ће, у многоме помоћи становницима ове требињске мјесне заједнице да успоставе бољу комуникацију са градом који је удаљен десетак километара.

Ћук је нагласио да ће Општина Требиње и убудуће, као што је и до сада, помагати развој руралних подручја како би се смањио одлазак младих из села, а створили што бољи услови за развој пољопривреде.

Стручни сарадник за рурални развој у Општини Требиње Јово Руњевац рекао је да је на подручју ове мјесне заједнице остало још неасфалтирано неколико путних кракова, које је неопходно, у што скорије завршити, како би села ове мјесне заједнице била потпуно повезана асфалтним путевима.

Након церемоније отварања пута, представници Министарства, Општине и мјештани положили су цвијеће и запалили свијеће на спомен обиљежје припадницима Војске РС, који су у протеклом рату погинули на подручју Петровог Поља.

О.Б.
servet2
(Sociolog)
18. septembar 2010. u 16.13
Ti seljaci imaju sreću da su trenutno na vlast njihovi subrdjani.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.