Diskusije : Hercegovina

 Komentar
In Memoriam
MalinaKrulj
20. jun 2010. u 10.08
Danas je u Mostaru preminuo dr.Slobodan Bobo Sukic.
Pokoj mu dusi!
Porodici iskreno saucesce!

cv
22. jun 2010. u 10.24
Pogrebna povorka primariusa doktora Borislava Šukića danas u 17 sati Ispis E-mail
Mostar - Zdravlje | Ponedjeljak, 21 Lipanj 2010

Image
P
rimarius doktor Borislav Šukić, ugledni mostarski liječnik i dugogodišnji prvi čovjek Hitne službe Doma zdravlja Mostar, preminuo je u subotu navečer nakon kraće i teške bolesti. Iako nije dugo bolovao, doktor Šukić, koji je bio jedan od simbola medicine u gradu na Neretvi, izgubio je bitku s opakom bolešću, a kako su nam kazale njegove kolege, s njim je otišao jedan veliki dio svih ljudi koje je svojom predanošću, profesionalnošću i nadasve ljudskošću dotakao.

Primarius doktor Borislav Šukić, u gotovo trideset godina rada, ostavio je veliki trag u Hitnoj službi mostarskog Doma zdravlja. Njegov utjecaj, i profesionalni i ljudski, zasigurno će se dugo pamtiti.

Pogrebna povorka kreće danas u 17 sati ispred mrtvačnice Bijeli brijeg, a pokop pokojnika bit će obavljen na novom gradskom groblju „Bjelušine”.

Ovom prilikom uredništvo portala Bljesak.info izražava najiskreniju sućut obitelji, te mnogobrojnim prijateljima preminulog Šukića.

==============
Pokoj dusi Bobi Sukicu i saucesce njegovoj porodici.
Znam da mu je otac preminuo, ne znam da li mu je majka Milojka ziva.

==========
Znaci, Novo Srpsko-Pravoslavno groblje u Mostaru se zove novo gradsko groblje „Bjelusine”.

Zašto ne reaguju srpski poslanici u Skupstini grada na preimenovanje groblja koje je starije od njih samih.
Odakle im prvo da se groblje preimenuje?

Sram vas bilo!
IDIOTI!
tropical
(radnik)
22. jun 2010. u 11.12
Koliko znam,novo gradsko groblje je Sutina.
A to što oni Srpsko groblje u Bjelusinama preimenuju u gradsko,njihova stvar,glupost.Sve će uraditi samo da izbrisu 'Srpsko'.A ne mogu.
Srbi su izgradili Mostar,oni ga porusise i neznaju i ne mogu da ga obnove.Dok se Srbin opet ne lati posla i obnove.
...
Dr.Sukicu nek je pokoj dusi.
CEO
(Filozof)
03. jul 2010. u 06.31
Dr.Sukicu neka je pokoj dusi, a za to „gradsko groblje” treba neko od srpskih poslanika u Mostaru i RS da obavezno reaguje, jer iz te njihove „gluposti” krije se maliciozna radnja da se Srbi po svaku cijenu jednom i za svagda izbrisu sa prostora srpskog grada Mostara, a po mogućnosti i većeg, ako već ne može čitavog, dijela Hercegovine. NE TREBA IM DOZVOLITI nikakve „gluposti” već treba reagovati istom jacinom kojom oni reaguju kad njima nešto nije pravo bezobzira da li su upravu ili ne!
To je Srpsko Pravoslavno Groblje u Bjelusinama, tu su sahranjeni Santic, Corovic, mnogi drugi ugledni Srbi iz Mostara i okoline, i na kraju krajeva tu su nam sahranjivani preci. Pa moji se pradjedovi okrecu u grobu u Bjelusinama kad cuju ovako nešto!!!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.