Diskusije : Hercegovina

 Komentar
Obavestenje za sve Srbe
yugon
(inzenjer)
02. maj 2010. u 17.09
Postovani zemljaci,
Obavestavamo Vas da je osnovano udruzenje Srba u Rusiji.
Cilj udruzenja je da se okupe Srbi u Rusiji i da se aktivno ukljuce za stvaranje boljih uslova za zivot i rad, kao i povezivanje Srba u cijelom svijetu.
Stvaranje udruzenja podrzala je Ambasada Srbije i Ambasada Bosne i Hercegovine u Moskvi kao i Ministarstvo za diasporu Republike Srbije. Uclanjivanje je na dobrovoljnoj osnovi bez placanja clanarine.
Udruzenje je vanstranacka organizacija.
U udruzenje se primaju svi Srbi bez obzira na zemlju porijekla i trenutnog stanovanja kao i svi državljanji Srbije bez obzira na vjersku, nacionalnu i politicku pripadnost.
Sjediste organizacije je u Moskvi. Za Srbe u drugim gradovima je poželjno stvaranje regionalnih organizacija ukoje će biti u sastavu Udruzenja.
Osnovni organizacioni principi rada Udruzenja biće usvojeni na skupstini 27-28 maja koja će se odrzati u prostorijama Ambasade Republike Srbije u Moskvi.
Jedno od prioritetnih pitanja je dobijanje kolektivne kvote za radnike iz Srbije, za sto je dobijena principijalna saglasnost iz vlade RF.
Molim sve koji imaju ideju i misle da mogu da pomognu u radu udruzenja da se ukljuce u rad udruzenja i da predloze clanove za razne komisije u sastavu udruzenja.
Na sjednici Uprave drustvene organizacije „Objedinjenje Srba” Nikolic Radomir je određen za rukovodioca komisije za regionalnu i međunarodnu saradnju.
Pozivamo Vas da se aktivno ukljucite u rad udruzenja u skladu vasih mogućnosti.
Za sve informacije (dobijanje pozivnica za Skupstinu Udruzenja) mozete se obratiti po telefonu: +7-926-738-74-72 od 07 do 20 sati po beogradskom vremenu.
Za pristupanje udruzenju dovoljno je da posaljete vase lične podatke (ime I prezime, broj pasosa, mjesto rođenja, mjesto stanovanja, broj telefona (elektrona adresa)) na el. adresu: [email protected] ili da pozovete po telefonu.
Na vasu el.adresu saljemo svu potrebnu dokumentaciju.
Uprave drustvene organizacije „Objedinjenje Srba!
No-1
02. maj 2010. u 23.54
Pozdrav prijatelju...podržavam te u dobrim namerama,delima.

Pozdravce.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.