Diskusije : Emigracija

 Komentar
A da malo smanjimo tenzije, a?
sirchulle
(CAD Designer)
22. januar 2021. u 16.26
Mislim nisam ja neki peacemaker ili slično ali 'ajde da malo smanjimo tenzije. Ovo ipak nigde ne vodi. Ovo je ipak serbiancafe. Pobismo se a da nismo ni usli u bitku. Šta bi tek bilo da smo se pobili sa nekim?
Stari__Gost
22. januar 2021. u 16.28
ne znam o cemu pricas. mi se ovde svi samo zabavljamo.

neko na ovaj, a neko pak na onaj način.

:)
sirchulle
(CAD Designer)
22. januar 2021. u 17.29
Vreme je izgleda da se odjavljujemo. Laku noc i lepo spavajte. Video sam silne komentare i poruke ovde ali smem da se kladim da sam prvi koji vam je pozeleo laku noc i lep san...

https://www.youtube.com/watch?v=H0B0Xg80RGw
Simo
22. januar 2021. u 23.25
Laku noć evropljani. Kod nas u Ameriku skoro ponoć, a vama dobro jutro.
Simo
24. januar 2021. u 20.16
A sad na posao!
Profesor-Kanada
(Profesor)
25. januar 2021. u 13.31

Sirchulle, da li se bavis sportom i da li si navijac jednog
od fudbalskih timova u Nemackoj lizi?

sirchulle
(CAD Designer)
25. januar 2021. u 14.00
Nisam ničega navijac. Dok sam bio pitomac Centra Visokih Vojnih Skola RM (Ratne Mornarice) u Splitu bio sam aktivni kosarkas i imao sam (kao i moje kolege, da ih ne zaboravim), nekoliko poziva da se pridružimo njihovom timu. Nasa greška je bila sto niko od nas to nije prihvatio. Mi smo kao bili neke patriote, sto i nije teško pogotovu ako si pravilno zatupljen. Bilo nas je raznih, od Srbije, Bosne, Hercegovine, Makedonije i sl...Moja generacija su bili Toni Kukoc i Dino Radja. Ivanisevic je trenirao na sportskim terenima Lore jer nije bilo boljih terena u Splitu za tenis u to vreme. Ja sam inače i sudija Kosarkaskog Saveza tadasnje SFRJ a ispit smo polozili na Gripama, Split. Ne samo ja nego i sve moje kolege iz te genereacije. Doduse nekolicina ih je i palo na ispitu.

Pre toga sam bio veliki navijac Hajduka iz Splita i to mi je za ponos. To je u ondasnjoj SFRJ bilo teško. Ako si iz Srbije, zna se Partizan ili Zvezda ali Hajduk je imao navijace svuda, pravi YU team. Svi smo ga voleli. Simovic bio na golu, pa Vujovici, braca, Prekazi i slično...Sliskovic i tako to. Hebi ga, tako je to onda bilo. Dinamo smo mrzeli ali Hajduk voleli.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.