Diskusije : Emigracija

 Komentar
Demoni grada Cikaga
Marko_011
(Buongiorno a tutti)
19. mart 2016. u 18.42
Hrvati u šoku kada je progovorio o životnoj borbi sa Sotonom: „Rekao mi je da imamo krvni savez od četiri godine”
Potpuni muk vladao je u četvrtak u punoj dvorani Nadbiskupskog pastroalnog instituta u Zagrebu kada je na scenu stupio Frančesko Vjasuso, mladić iz Italije koji je napisao knjigu o svojoj borbi sa demonima i egzorcizmu.

Bizar | Jutarnji.hr | subota, 19.03.2016. | 16:28
Komentari 0

foto: youtube/screenshot
foto: youtube/screenshot
Knjga „Moje opsednuće” veliki je hit u Evropi, a autor je posetio Hrvatsku gde je pričao zainteresovanim građanima o svojim iskustvima o borbi sa demonima. Njega je predstavio velečasni Milan Dančuo objasnivši da su prava opsednuća retka, zbog čega Crkva egzorcizmima pristupa razborito.

„Mislim da su svi moji problemi počeli kada sam imao 4 godine i otišli smo u posetu rodbini u Čikago. Kad smo se vratili, počeo sam da osećam probleme s disanjem. Dijagnostifikovana mi je bronhijalna astma. Imao sam sve više zdravstvenih problema koji su se širili po celom telu, a zbog zdravlja sam bio prisiljen da prekinem studije klavira. Tada sam otišao u Međugorje, gde sam odjednom osetio veliku radost”, prisjetio se Vjasuso početaka bitke s đavolom.

Toekom molitve pao je sa stolice sav u znoju. Počeo je malo-pomalo da uviđa da ima problema s demonima, a ne zdravljem. U saradnji sa sveštenikom, ocem Mateom, počeli su prvi zvanični egzorcizmi jer je postalo jasno da nema druge.

„Tada sam počeo da osećam da nešto drugo ima vlast nada mnom. Tokom tih seansi, rekli su mi, udarao sam sveštenika, te je iz mog grla stizao urlik ‘Frančesko je moj!’ Počela su opsednuća koja su trajala od šest, osam, pa i do dvanaest sati na dan. Bilo je to strašno teško razdoblje, žena je mislila da sam mentalni bolesnik, a opsednuća su bila sve češća. Psihijatri su mi prepisivali tablete koje nisu imale nikakvog učinka. Da sam u velikom problemu shvatio sam kada je otac Mateo nakon dugog insistiranja uspeo od demona da dobije odgovor da ih je u mom telu 27 legija, a jedna legija broji 36.000 demona”, ispričao je Vjasuso u Zagrebu.

S demonima se borio punih pet godina. Tokom tog razdoblja prošao je kroz više od četiri stotine obreda isterivanja - egzorcizama. Tokom poslednjeg egzorcizma kojim je konačno oslobođen Sotona je iz njegovih usta, rekao je, vikao kako ga neće prepustiti jer imaju „krvni savez od četiri godine”. To najduže opsednuće trajalo je četiri dana i pet noći, a Vjasusu su se javljale i vizije pape Ivana Pavla II koji ga je bodrio.

„Sveštenik je govorio Sotoni da ispljune krvni zavet koji ima sa mnom i ja sam počeo pljuvati krv. Bila je to borba za život, ali snaga vere i molitve me je spasila”, zaključio je Vjasuso u prepunoj zagrebačkoj hali.

http://bulevar.b92.net/bizar.php?yyyy=2016&mm=03&dd=19&nav_id=1109640
windy-chicago
(windy-chicago)
20. mart 2016. u 08.01
Ljudi rade sve...bas sve,, samo da ne rade. Sad ovaj mentalni bolesnik ,,putuje po svetu,, dobija honorare , i to doooobre, za maloumna trabunjanja. Eeeejjj u njemu je bilo 17 legija demona, a svaka legija ima 27 000 demona. Pa to može da poveruje samo totalni idiot ,, ili ista budala kao on. Radio bi on meni 16-20 sati dnevno, 7 dana u nedelji. Ako neće ,, nema hrane, vode , spavanja..ništa. Doterao bih ga za manje od mesec dana,,da ima 55 legija andjela, u svakoj legiji 100 000 andjela. Sa rođenim folirantima, i teskim neradnicima može samo tako.
sirchulle
(CAD Designer)
20. mart 2016. u 09.59
Kao prvo na „windy-chicago” komentar da kažem „Amin” iako nisam vernik. Zapravo stvari tako stoje pa ne bih ništa dodao a ni oduzeo.

Kada vidim ovakve postove kao Markove dodje mi da bacim „peglu” ali ne pravu nego onu iz „dubine duse”. Idi, bre, prema ovome i sam Stiven Spilberg zajedno sa Dejvidom Kemerunom (Stenli Kjubrikom, Hickokom i ostalima) su pravi amateri. Kol'ko ono bese legija? Ja bih njih sve na baustelu ovde u MinKenu pa da vidis jado moj belaja...
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
20. mart 2016. u 14.06
haha - windy je blag čovek evidentno. -moja prva misao je bila - aha - pa ništa što samo jedne doooobre batine ne rešavaju.

znači mogu da ga dovedu do mene - ono - sine, ne znam 'oću ti ugradim anđele, al' za pola čuke - svi demoni ima da te napuste...
i onda posle tretmana -samo ga prosledim windyju - ono - molim vas kolega-diskutante - preuzmite mladog gospodina, očišćen je od demona k'o kuče za prodaju od glisti - i spreman je za ugradnju anđeoskih legija... :) :)
Novak
29. mart 2016. u 20.55
Davno još pre rata ubrzo nakon procvata biznisa Međugorje
imao sam priliku boraviti tamo i sresti jednog od sretnika kojem se ukazala Gospa, Bilo je tuzno videti ga na balkonu crkve u okruzenju nekoliko verinka i fratara koji su imali neku vrstu seanse.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.