Diskusije : Emigracija

 Komentar
Gde idete za Novu Godinu?
Marko_011
(Libero Artista)
18. septembar 2014. u 16.26
Uzeo sam povratnu kartu sa Easyjet za 90 eura.

Pet slobodnih dana na poslu, imam ukupno 13 slobodnih dana sa praznicima, koje ću provesti u BGD.

Neka od prednosti boravka u Evropi, jeste biti često u Srbiji.

Zanimljivo je recimo da nekad kad me mrzi da cekam neki prevoz ispred aerodroma, uletima u 72-ojku bus gradski, izadjes na Bezanijskoj Kosi i eto me kuci posle 15-ak minuta sa aerodroma.
Haralampije
(dobrocinitelj i neimar)
18. septembar 2014. u 17.16
Dolazi mi brat sa snaju pa sam u ulozi lošeg domaćina i pijanog turističkog vodiča. Za Božic smo svi dole do Savinadne jer slavim sveteg Jovana a uz gred su sve mrsne slave Stevanjdan i Vasiljevdan. Posne slave ne mirišem, podrigujem i nadut sam a od sitnih kostiju mogu da se udavim.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
19. septembar 2014. u 02.23
pitaj me 30 uveče - postoji osnovana sumnja da ću tada gotovo sa nepobitnom sigurnošću znati di ću biti.
inače one koje nisam svir'o tu i tamo bilo spajtosi i pajtašice. 1 od boljih beše (prva) posle dugog niza sviranja s' „ovu moju”. ono - ništa specijalno baš se sećam - napravio neku morsku klopu, i neko sam ql vino dal dobio dal kupio. tipa leg'o sam bio u 2.(kad i inače legnjavam).
poslednje dve sam bio u germaniji nedalekoj - pucaju braća germanci za sve pare. kontam da ih puste da rokaju k'o mi iz deda-es-esovog šmajsera i komšija jozef iz flaka ispod sena - pola bi ih se pobilo, a druga polovina mislim da bi potpalila i krematorijume ponovo. toliko su agresivni i neiživljeni (a teško se primeti ono „po normalnom danu”).
ne znam što im ne naprave neki sigurnosni ventil kao što ameri imaju vegas - ono - nemoj sad baš da kradeš i kokneš nekog, al' ako si željan nekog poroka i malo da se izduvaš - ima. mislim čudi me da im vlastodržci nisu tako nešto organizovali. doduže možda ih drže tako na stand-by da bi ih upotrebili za neke ciljeve i sledeći put kao prethodnih par puta.
O3PEHKO
(Ritter Sport-Freund)
19. septembar 2014. u 03.48
Upravo gledam, za katolicki bozic idemo par dana u jazb.. pardon, tazbinu, a za novu godinu Kanarska ostva ili Dubai.
sirchulle
(CAD Designer)
19. septembar 2014. u 04.28
Prosto je neverovatno da neko ko se tek vratio sa godisnjeg odmora razmišlja o Novoj Godini a da nije posteno ni poceo da radi u ovoj. Kult odmora kod vakolikih Balknaca je nunistiv. To se vidi i po jugonostalgiji jer glavni adut jugonostalgije je to što se u raspadnutom kecu moglo dva puta ići na godisnji odmor sa cegerom paradajza i pastetama. Pored svih naših mana mislim da nam je najgora ta sto smo nevidjene lenstine koje vole da se okace nekome na grbacu i samo da se odmaraju a ni sami ne znaju od čega...
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
19. septembar 2014. u 05.16
a dobro - kako ko. ja kad se umorim sednem/legnem. a kad idem negde, ne idem da bi se odmarao - jer se nisam ni umorio - nego zbog radi da bi upoznao / video nešto drugo / novo / štagod.
doduše ja sam dosta redak srb - ono ni na koji način nisam standardni i prosečni srb.
Janis6
(:))
19. septembar 2014. u 05.35
Za katolicki bozic u Tursku a za Novu g. u Berlin na otvorenom.
pustimela
(monter)
19. septembar 2014. u 05.55
E još samo fali
da nam kažeš
di ćež za Kinesku,
pa da pocrkamo od zavisti!
Janis6Poruka negativno ocenjena. Pokaži

Janis6
(:))
19. septembar 2014. u 06.13
dodje kereto na svaku postavljenu temu pa rezi i laje mLoooogo ha ha ha gedze iz zbunja se javlja,de ti brini kako ćeš imat za lebac a ovo nije za tebe...:)mislim „Kineske! sveti bogo ima li te ?”
Janis6Poruka negativno ocenjena. Pokaži

Janis6
(:))
19. septembar 2014. u 06.24
...di ćež za Kinesku,
pa da pocrkamo od zavisti!...

cisti dokaz svakodnevnice u gedjovanskom kraju,sve mozete cuti i dozivjeti Live pa mislim...zašto ići dole kad ga niko ništa ne pita i komentarise tikvom glavurdi i noserdi odozdol kuckajuci iz Wc-a cucavca sa mobilnim u sapi ? :) genijalno,cisti dokaz ljudskog smrada i zavisti a ni ne pozna te !
sneznakraljica
19. septembar 2014. u 08.24
Ja sam rezervisala Tajland.
nebojsa2
19. septembar 2014. u 08.32
Ja ću u Pariz, zakupili smo jedan divan restoran na Temzi, klopa I provod na vrhunskom nivou.
Janis6Poruka negativno ocenjena. Pokaži

Janis6
(:))
19. septembar 2014. u 08.37
Ides bas u pravo vrijeme jer tad je sezona sto bi se reklo,bila sam pretprošle godine za Novu,super se proveli i jeftino. Ja sam bila u Khao Lak tri sata od Phuketa i Koh Lanta (posebno nekoliko dana) ,san snova a i zavisi sve gdje ides i lično ne volim biti samo na jednom mjestu već iznajmiti kola i obilaziti redom šta te interesuje i šta stoji u ponudi .
sa_strane
19. septembar 2014. u 09.24
A zašto bi trebao negdje ići i šta fali ako i u svoj kuci?
Iće, piće, kamin..i tako to :))

-
Janis6
(:))
19. septembar 2014. u 09.27
sa strane pa kako to mislis ? ima se,može se :) a vidis i to je super stvar...kamin pucketa,još od bozica ostalo kolaca a ugodna novogodisnja vecera sa meny tradicije zemlje u kojoj živis i dobro crno vino, snijeg lagano propaduje i sve je u crveno zelenoj boji dekoracija još od bozica...woow...ma superiska ...
sa_strane
19. septembar 2014. u 09.47
Ma Svedjani su za kamine i te ugodjaje u zimskim danima majstori. Ne kao u Bg što se smrzavas jer toplane eto slučajno nemaju mazuta.
Ali meni je i kod kuce cekat novu godinu super, a ne kad u 2-3 ujutro nakon doceka moram ići svojoj kuci :))

-
Janis6
(:))
19. septembar 2014. u 10.00
Da u pravu su i vidjeo si i sam koje stare kamine i sporete u svojim vilama i vikendicama imaju,ocuvano još od starina i ljudi uzivaju u tome a upravo Bozic i Novu god. u takvom ambijentu docekati je zaista prekrasno,sve na nivou i kulturno bez ikakvog raznja i okretanja mada smo vecina odrasli uz to ali cuj..ipak prihvatis da ima bolje. Znaci ti ćeš kod kuce uz kamin,bas super a ja ode za Berlin kao sto sam se već „hvalila” kako je napisao gedzo i ode ispred Brandenburga jer Berlin je Berlin a to mi je bas blizu a i Hotel odma sa pogledom na trg :)
Lesoto
(OI!)
19. septembar 2014. u 10.16
...„Te godine poče rat sa Turskom i moj puk bi poslat na bojište. Sećam se kao da je bilo juče: opsedali smo jednu tvrđavu. Bilo je važno doznati šta se radi u neprijateljskom taboru, ali kako da se to izvede? Odjednom mi pade na um misao! Stadoh kod našeg najvećeg topa, i čim se đule pomoli iz cevi, ja skočih na njega. Cela tvrđava bila mi je kao na dlanu. Razgledah sve. No, tog trenutka pomislih: Šta će biti sa mnom kada dospem u tvrđavu? Šta da radim? Već sam se bio zabrinuo kada videh da je neprijatelj napunio top. Đule izlete... eto ga spas! Kad je tursko đule proletelo pored mene, ja preskočih na njega, tako stignem opet našima. Izlišno je da vam pričam o oduševljenju naše vojske, koja je bez predaha pratila svaki moj pokret, i o zahvalnosti vojskovođe za podatke koje sam prikupio.”...
keramicar
(mrgud koji sedi)
19. septembar 2014. u 10.55
zašto je važno slaviti 1. januar?

Janis6Poruka negativno ocenjena. Pokaži

Janis6
(:))
19. septembar 2014. u 11.14
Dobro pitanje... pa januar,valjda zbog decemra kako kažu u „mome kraju” :) a kad pogledas samo u kalendar sve crveno do crvenog,zašto ?
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
19. septembar 2014. u 15.56
tajland - žešći rasisti i nacoši. štroka i sirotinja. bio par meseci živeo tamo. - www.thaivisa.com - evo baci malo oko šta se trenutno dešava. baš pre par dana neko je kokno neku decu engleze - naravno devojku još pride i silovao(li).
izrazito veliki retardi od zemlje.
Lesoto
(OI!)
19. septembar 2014. u 16.01
Jbg, al' dobro zvuci kad kažeš Tajland.:-)
Janis6
(:))
19. septembar 2014. u 16.13
Treba sve vidjeti i obici,sve je rizik..i kad si dole je rizik... paaa ? onda nebi niko nigdje putaovao kad bi se na sve gledalo .
Janis6
(:))
19. septembar 2014. u 16.16
p.s. da Sale ...a i dole je djete upalo u kazan u vrelu vodu,straaasno ! koji su to roditelji ?? zesci alkosi i retardi ,garant !
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
19. septembar 2014. u 16.19
pa bojim se da nije uporediva kategorija- „debil si pa ti upalo dete u kazan” i „turista si od 20 godina, i otišao si u neku zemlju da se zezaš i potrošiš nešto malo para - i oni te ubiju, i ubiju ti ortaka i pride te i siluju” - i pri tom se ta zemlja gde su te koknuli pravi luda. velika je to razlika. mislim da ne polemišem sad o debilnoj zemlji tajlandiji. ...ono -ne zaslužuju. retko nečastan narod.
Janis6Poruka negativno ocenjena. Pokaži

Janis6
(:))
19. septembar 2014. u 16.31
pa cuj Sale ...za narkomane i dilere su strava to znaš valjda ? :) nego deeete upalo bre u kazan ...haloooo,retardi od roditelja i alkosi jelda ? šta radi deeete uz kazan sa vrelom vodom ?

Nego...ne kvarimo ovako dobru postavitu temu,a gde ćeš ti Sale za docek ? hoćeš u Knezovu ili na splavice ? ja ti reko...ja u Berlin kao turista :)
Kju
19. septembar 2014. u 16.38
Ја сам прочитао да су била 3 енглеза и да је трећи убио своја 2 ортака у том тајланду(нашли му неке доказе).На слободи је тренутно али му је одузет пасош док се установи ДНК и не сме да напусти земљу.

иначе,тај тајланд-прва асоцијација на ту земљу је перверзан секс,са малолетним особама.Неке особе које тако држе до културе и културе би требало да се припазе,они који одлазе тамо..првенствено да обрате пажњу на културу,јел те?
:)

Клопа им је одвратна.То невиђено смрди.Имају неко чудно воће које је слатко.Слатко воће.То кад пробаш-да повратиш само.
Ја додуше никад нисам био тамо али сам радио са њима,видео шта једу.

Janis6Poruka negativno ocenjena. Pokaži

Janis6
(:))
19. septembar 2014. u 16.45
a kod mene ne Kju sve suprotno od tvoga,obozvam njihovu hranu,perverzna nisam niti sam isla zbog djecijeg sexa ili ne znam kakvog,vrhunski hoteli itd itd. masaza budi zašto,voce genijalno pretezno tropsko,sunce,obilasci hramova i znamenitosti,suncanje,kupanje,noćnizivot u ekskluzivnijim hotelima i barovima,restorani za svačiji dzep pa ima da biras a to rekao kazao...pa ko to još drzi do toga ? odi pa vidi ...

a gdje ćeš ti za Novu ? mislim da je to tema...
Marko_011
(Libero Artista)
19. septembar 2014. u 17.21
sirchulle
(CAD Designer)
19. septembar 2014. u 04.28

Prosto je neverovatno da neko ko se tek vratio sa godisnjeg odmora razmišlja o Novoj Godini a da nije posteno ni poceo da radi u ovoj. Kult odmora kod vakolikih Balknaca je nunistiv.
______________________________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________

Znaš kako, letovao sam sedam dana u Liguriji, nisam platio ništa, klasicno keshanje, iznajmili drugi gajbu na nekoliko meseci, ja uleteo kao padobranac.

Bio sam dve nedelje u Toskani na moru, nisam platio ništa, klasicno kesanje, bio instruktor za sportove deci, zaradio još 322 eura neto i imao sve placeno, ukljucujuci i izlete po Rimu i slično.

Vise od dve zadnje godine, nisam ostao kuci zbog bolesti i slično, dok Italijani kada treba obavezan godisnji odmor, tj. taj Ferragosto cuveni kada svi zatvaraju firme, uzmu od lekara da su bolesni i ne trose dane.

Kada rade, rade po toaletima na mobilnim telefonima, igraju igrice a jadan onaj koga potera nuzda, ne može da vidi isti od ovih blejaca unutra.

To je stereotip o Balkancima da ne rade i da smo svi isti.

Ima i gorih od nas dosta.

Nova Godina, pricam jer sam preko leta izvisio za kartu, tako da sam sada planirao da odem na Floridu, ali posto sam opet izvisio za kartu, ajde rekoh za Beograd da uzmem.

Nije 90 eura karta foliranje kako se predstavlja a uzecu još neku kartu, ima povratnih za 40-50ak eura, tako da se isplati provesti vikend u Beogradu za te pare.
Kju
19. septembar 2014. u 18.13
Ja ne mogu da idem na te vase egzoticne destinacije.
Prethodnih par godina ja tu novu godinu prespavam:)
U ponedeljak imam neke prinudne naplate gde ću da im laziram neke izvestaje kako bih i dalje mogao da posaljem neki dinar u Srbiju,onome kome treba.
Svi mi govore da sam budala..ali,iz ove koze se ne može.
Kju
19. septembar 2014. u 18.25
Ja pljujem na ulici i bacam pikavce.Nebitno gde se nalazim.
Najviše volim da pljunem u jednoj od najskupljih ulica u Evropi,Zeleznicka u Cirihu koja se proteze od zeleznicke stanice do jezera.Tamo postoji gomila banaka,skupih butika(gde ti zaposleni sami otvaraju vrata,skidaju kaput prilikom ulaska),nekih eksluzivnih restorana gde tanjiric pomfrita kosta 20 Franaka.

Ja to radim jer mi se gadi taj svet,ti snobovi,ta stoka koja je umislila da putem love može da postavlja neke standarde.
Kju
19. septembar 2014. u 18.42
Recimo..odem ja taj tajland.
Koga ću ja da nađemu tim tvojim saunama ,lepim mestima,hotelima,tamo gde su turisti Janis,gde je kao nešto bezbedno..
Pa naći ću sminkere i snobove poput tebe Janis,onda ove snezne kraljice u skupim haljinama,djindjuvama u usima,zlatnim ogrlicama...
sve nešto izvitopireno,vestacko sa silikonima,botoksima,placaju karticama..
Smesan i meni odvratan svet
:))
Janis6
(:))
19. septembar 2014. u 19.44
Pa šta ću ti ja Kju? Ni ne čitaš sa razumjevanjem koliko si pun gorcine,ljutine,negative i nemoj da se ljutis ali tebi nije niti može biti dobro bilo gdje i sa novcima i bez njih a ja ne pišem o parama i luksuzu koji si ti iscenirao a kamoli o pljvanju po ulici,gadjenju prema svemu itd. Jer to je slika i prilika pojedinca a tema je kuda za Novu Godinu? Jel tako? Spika ti je skoro identicna nekome odavde i puna agresive pa kao da slusam tu drugu osobu. Boze od čega ste vas nekoliko pogubilo toliko zivce? Hajde smiri se Kju polako disi covece živi zivot pljujuci 24/7 a mi koji možemo adio Mare i put oko svijeta,caaaooo :)
Kju
19. septembar 2014. u 20.58
I ko je tome kriv sto je glamur imperativ:(

Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
20. septembar 2014. u 03.17
pa naravno da su smrdljivi rasisti okrivili belca - oni nikad nisu počinitelji. jedini je problem što se na kraju ispostavi da jesu. uvek. evo trenutno na tom ostrvcetu će da prikupljaju dna uzorke od burmanaca - šljakera. retko retko pokvaren narod. mislim da bi bili pokvareniji od prosečnog viktorijanskog engleza recimo, ili belgijanca iz vremena belgijskog kongoa. http://www.thaivisa.com/forum/topic/761870-new-evidence-found-in-tourists-murder-case/?utm_source=newslette... 52&utm_medium=email&utm_campaign=news

uzgred, naravno da nemam pojma sada gde ću biti 31. decembra u 23 59'. praktično nisam baš najsigurniji gde ću danas biti recimo u 15h. ono u šta sam jedino siguran to je da ću biti ili živ (najverovatnije) ili mrtav (manje - ali ipak i dalje vrlo verovatno, t.j. vrlo moguće).

mislim kada bi danas znao gde ću biti za novu godinu, i već imao avio / kakvu god kartu za tipa sledeće more ili već negde gde ću da idem sledeće - bukvalno bi se ubio.
jer to je onda znak da su imperijalisti uspeli, a da sam ja omanuo. -pouzdan znak da su i od mene napravili još jednu ljudsku mašinu - koja nije ni morala da se rodi - jer joj znaš već celu misiju napamet - rodio se, obučen za automatizam, robovski rad uz hleba i igara, smrt. jedina razlika između robova koje srećem svaki dan ovde, i koje sam sretao po eu je u tome što u one u eu sipaju motul ulje, a ovde neku divču ili modriču.

ovaj drugar pljuač po cirihu je u mnogome u pravu. sem u tom bukvalnom pljuvanju. pokvaren je to svet mnogo i tripuje se, jer njihovo dupe košta jeftino da svako dupe košta jeftino.

*snežna kraljice nemoj da pokazuješ sise tamo na tajlandu ako ideš na neki morski deo - u zemlji u kojoj se 80% stanovništva kreše za pare, a 20% kreše tih 80% zajedno sa zapadnim pedofilima i ostalim pokvarenim, odvratnim i ružnim ljudima koji tamo dolaze zbog toga, zanimljivo - golotinja (topless se smatra za golotinju) je veliki tabu. ono - vrlo neprihvatljivo za lokalce. i nemoj slučajno da kažeš ništa loše za gos'in kralja - čijih slika ima tu negde k'o staljinovih ili drug maovih ili tiiitinih svojevremeno... - zakonom je zabranjeno, a i stanovništvo se pali na njega veoma.
mada, ako nisi bila u aziji do sad - biće jako zanimljivo, naročito ako nije 7dana/turistička agencija - druga kultura, druga planeta, drugi ljudi.
aj pa tako, pa onda srećna nova godina braći i sestrama emigrantima, kad je eto već tu :)
Marko_011
(Libero Artista)
20. septembar 2014. u 05.04
Kad smo kod tih vasih Tajlanda, kako najeftinije do tamo doći, mislim na avionsku kartu?

Tajland je malo izvikana destinacija, ne kažem da nije lepa zemlja, ali ako uzmem u obzir Filipine, koja je takođe lepa zemlja a niko o istoj i ne govori, plus su ljudi dosta ljubazni, cisti i radni, onda se dolazi do zakljucka da je Tajland izvikan.

Neke Filipinke rade kod mene, dolaze iz Bohol-a, ukucajte na google images i videcete da je lepa sredina.

Janis6
(:))
20. septembar 2014. u 06.17
Marko karte za Thai odavde iz Skandinavije mogu se naći često bud zašto,letovi kao npr.za NY evo momentalno za 320 eura povratna a kako je iz Srbije i posto je pojma nemam...
pustimela
(monter)
20. septembar 2014. u 09.08
Taman stigo na vreme,
(sa Oktover festa,
ono, nisam probo pivo
al važno je da sam bio)
da odem da sa turci prebrojavam Kurdi
što begaju iz Siriju,
kad me cima prika iz Moskvu
da skoknem
da se dogovorim sa neki kinezi
što pravu biznis i sa nas Srbi,
da se dogovorimo di ćemo za Novu
katoličku, Srpsku,Kinesku,
i redom,
dok me komšija čeka
d idemo d obaramo drveta iz šumu.
Skoro će Zima.

Šta ti je teknika, đa ovam đa tam,
al realno drva su drva.
Odo da komšija ne čeka
i da se ne smrzavamo
za realni doček.

windy-chicago
(windy-chicago)
20. septembar 2014. u 09.22
Govorim stalno da je postavljac teme teski neradnik. EEEEjjj alo, pobeg,o iz USA za Italy.. treba da se oznoji gooza. Nema ništa mufte. A sto se tiče Nove Godine... pa naravno, u krugu porodice.. mezetluk,, pice.. i taaaako.
Marko_011
(Libero Artista)
20. septembar 2014. u 10.07
Janis6
(:))
20. septembar 2014. u 06.17

Marko karte za Thai odavde iz Skandinavije mogu se naći često bud zašto,letovi kao npr.za NY evo momentalno za 320 eura povratna a kako je iz Srbije i posto je pojma nemam...

_______________________________________________________________________

Koje su to aviokompanije i koja je to za NYC u pitanju...
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
20. septembar 2014. u 10.14
filipinjerosi su još veća sirotinja od tajaca. i nisu bezbedni kao tajci - tamo je otimanje belaca, i onda - daj sto maraka da ti ga vratimo - prilično uobičajena pojava.
također - rokaju se vrlo. jedno od raširenijih zanimanja je profesionalni ubica. ono možeš da rokneš koga oćeš ako ti stane na žulj - ima i za siću lovu ako te lokalni sladoledžija nanervira, a ima i za lovu-lovu ako te neka faca nanervira.
b.t.w. kuma mi je filipino - t.j. ja sam njima kum :) - ql je kumica.
CPHA
(Istina i pravda na nasoj su st)
20. septembar 2014. u 10.44
Кад је Нова година?
Janis6Poruka negativno ocenjena. Pokaži

Janis6
(:))
20. septembar 2014. u 12.03
Izgelda da je 13.01. ali mi smo nasi pa slavimo sve kao i Romi i radujemo se ko majmun banani samo bre neka je crvenooo...to kod Srba od preko nije u tom stilu ali eto...
rizlingPoruka negativno ocenjena. Pokaži

rizling
20. septembar 2014. u 12.32
Marko_011
(Libero Artista)
20. septembar 2014. u 12.42
Nisam znao to za Filipinose, izgledaju mi mirni ljudi, ali znaci ima svačega.
Marko_011
(Libero Artista)
20. septembar 2014. u 12.51

windy-chicago
(windy-chicago)
20. septembar 2014. u 09.22

Govorim stalno da je postavljac teme teski neradnik. EEEEjjj alo, pobeg,o iz USA za Italy.. treba da se oznoji gooza. Nema ništa mufte. A što se tiče Nove Godine... pa naravno, u krugu porodice.. mezetluk,, pice.. i taaaako.

------------------------------------------------------------------------

Kada budete imali kulturu i da platite coveka za svoj posteno odradjeni posao, možda vam neko i ostane u tom Cikagu.Nisam biljka pa da živim od fotosinteze i pretvaranja sunceve svetlosti u hranu, kasirka trazi novac na kasi da se plati.Ovde sam placen do poslednjeg centa, radim za ozbiljnu kompaniju, gde se zna ko pije a ko placa.

Amatercic
(Penzioner)
21. septembar 2014. u 13.38
Nova Godina se kod Srba u najviše slučajeva slavi u noćiizmeđu 31 Dec i Prvog Januara,nikad 13tog Januara po Julijanskom ili Gregorijanskom kalendaru.
Sad sto je jedan „samo” crkveni kalendar a drugi nijei zast to nije...
Živim na zapadu skoro pola veka i nikad nisam proslavljao Bozic u mojoj kuci 25 Dec po Gregorijanskom kalendaru koji je samo malo bolji od Julijanskog inače obadva kalendara su nam stigli iz Rima.
Nova godina (Gregorijanska) u Beogradu sa drustvom ako to vreme dozvoli
ako ne Chicago
Lesoto
(OI!)
21. septembar 2014. u 14.25
Golferu, jel' tebe loptica udarila u glavu?
pustimela
(monter)
21. septembar 2014. u 16.23
Meko kazano,
PUKO!

PS
Zaključak izvodim iz toga
što nije pomeno golf.

GZox
23. septembar 2014. u 09.09
Lesoto
(OI!)
21. septembar 2014. u 14.25
Golferu, jel' tebe loptica udarila u glavu?

Ne znam na šta si mislila, drugim rečima, je li posledica udaranja loptice u glavu nešto dobro ili loše što se desilo nasem golferu?

Inače, problem je sto gospon amatercic neki put hoće po nagovoru
predsedninka ( mr. dobar) a pogotovu generalnog sekretara (mr. zao) da udara tudje glave, sto lopticom sto stapom :)

Marko_011
(Libero Artista)
23. septembar 2014. u 10.14
Kako bi proveli Novu Godinu kod nas, trgovi i slavlje na otvorenom, koncerti i slično ili 50 eura za vece u nekom restoranu, splavu, krkanje dok neka pevaljka vristi i slično.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
23. septembar 2014. u 21.15
bolje trg/raja. ovo za 50 jura, to neće da valja...
mada, i to trg/masa - mož' da se izrodi do opcije da neće da valja...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.