Diskusije : Satelitski kutak

 Komentar
Sve app. za smart tvSamsung, Lg. .
stlouis
(sokar)
02. mart 2015. u 01.27
Ako nam ne ukinu ovu temu možda bi ovdje mogli pisati o svim Iptv servisima koji nude svoje aplikacije na Samsung ili Lg tv.Koliko je meni poznato takve app.mogu se instalirati od sledećih iptv servisa 1.Nettv plus 2.Gss media 3.Balkaniyum 4.Bigtv 5.Balkantv 6.(to što ja znam)Ako neko zna još kakav dobar servis neka ga prikaci ovdje.poz.
talami
(stolar)
02. mart 2015. u 07.52
Stlouis šta bi sa onim poslednjim postovima neko izbrisa ,,steta bas mi nedostaju komentari onoga 'debila'iptv,,,hej koliko ja znam app imaju ,,nettvplus,gss media I balkaniyum ,,big tv I Balkan tv nemaju jedino preko nekog ruskog playera nstream,,player,,jesam li u pravu,,?
srecca
(doktror)
02. mart 2015. u 09.02
http://www.myce.com/news/samsung-smart-tv-smarthub-suffer-worldwide-internet-outage-75099/

Ništa nijenapravljeno dadugo traje.
DolazenovegeneracijeTV
stlouis
(sokar)
02. mart 2015. u 09.44
,,Tallami,,čini mi se da I bigtv ima app. nisam siguran jer znam da ispočetka nisam ih gledao preko one ruske verzije dok ti ili neko drugi nije rekao da postoji.Onu temu mislim da je izbrisala moderacija jer valjda im je lakse tako nego tamo nekog bolesnika banovati.Javice se on dok ga puste.Trenutno je na lancu.Ako ima još koji servis sa app.postavite da isprobamo.
dekiusa
04. mart 2015. u 05.59
More psujem vi vam majku krvavu muslimansku
dekiusa
04. mart 2015. u 06.00
Hajde lojevi javite se da vam psujem decu mrtvu
stlouis
(sokar)
05. mart 2015. u 01.52
Evo ga zemo pustili pesto sa lanca sad će biti av,av.Znaci tablete ne pomazu .Ovaj kako je opasan njegova familija treba da se zabrine navece kad zaspu ovaj po...a sve od reda.A psujem ga ako ima vise od 20 kila.Nije ni dzukela nego obična kuca.Cekamo sledeće lajanje od tornjaka.Inače što se tiče ovih servisa ja vise nisam pametan.I ovaj me poceo nervirati jer maloprije pokusam gledati Tv1 zaledjeno,Rtrs na skokove,Face tv isto...dalje nisam ni pokusavao.A svasta su obecali.Kakav je servis kod ovog maloumnika kojeg ceka deportacija uskoro.Jedini kojeg će sinteri da isprate.
talami
(stolar)
05. mart 2015. u 09.19
Stlouis,,I dalje tvrdim da se nettvplus ne može porediti ni sa kim , steta sto su izbacili hrvatske kanale I arenasport ali imaju sport club kanale a to što oni nude je neuporedivo dakle po strain nettvplus možemo komentarisati šta ovi sitni iptv nude I njihov servis recimo po meni da balkaniyum tv ima opciju gledanja unazad bar 2 dana posto su poravili kvalitet slike po meni bili bi dobar izbor,,,bosna tv lopovluk fast tv lopovluk,,imaju mogućnost gledanja samo na setup box ,, cijene paprene,,big tv nije los ali znaš moju situaciju I ne samo moju ko ne voli pogledati nešto sto je propustio kad to pozeli I bez reklama a oni to nemaju ,,ostala go,,v,,na smece nije vrijedno pomena dakle „gigant” nettvplus ,,a onda od ovih amatera izbor br balkaniyum tv ,,,što se tiče našeg prijatelja ..pusti ga dobar je on meni je bas bilo dosadno ovdje proteklih nekoliko dana jer nije bio tu,,nemoj da ga Tijeras odavde još malo pa ćemo postati „Jarani” pozdrav
stlouis
(sokar)
06. mart 2015. u 00.56
Cuvaj se dekiusa dolaze po tebe uskoro...ace te ovaj Majk.
Bivši lovac na naciste juri zločince iz BiH

■Hronika

Read more at http://scradar.com/hronika-vesti/bivši-lovac-na-naciste-juri-zločince-iz-bih/#5toBjMJ2S0GC73Ew.99
Fljamurtari
(N)
06. mart 2015. u 10.17
Pozdrav,

Balkaniyum se popravio značajno, uveli su Pink kanale sa sasvim solidnim kvalitetom slike tako da se sada i filmovi mogu gledati. Imaju li oni svoju aplikaciju za LG smart tv? Ja do sada nisam nasao. Mislim da nemaju, jer bi to ubilo kupovinu onog TV Boxa sto nude a sto bas i nije neka opcija.

Probao sam NetTv (nervira me sto mora ugovor i nestajanje i pojavljivanje kanala) a BigTV je često seckao i bas nisu pouzdani a nemaju ni -6, -9, -16 opcije pa ako nešto propusitis ne možeš gledati.

Tako da i dalje kada usporedim sve, cena, dostupnost na raznim uredjajima (TV, Laptop, tablet, pa čak i telefon :-)), broj i kvalitet kanala, kvalitet slike - najbolja opcija je ipak Balkaniyum. Barem meni.
talami
(stolar)
06. mart 2015. u 12.03
Fijamurtari,,upravo si ponovio ono sto sam ja već million puta ponovio,,u vezi Balkaniyum tv ja sam njihov korisnik 7 godina imam I njihov box (ništa posebno) obični „android enjoy tv” box ali kao sto ti rece a I ja tvredim balkaniyum tv je poravio kvalitet slike ubacili nove kanale I da imaju opciju gledanja „unazad” kao sto imaju svi drugi I losiji iptv ,,mislim na gss-media,,nettvplus,fast tv ,bosna tv bili bi opcija br 1 jer vidi ne samo za nas u recimo Australiji ,USa itd nego I za korisnike u evropi ta opcija vrijedi pola servisa jer je velika prednost gledati nešto kada želiš koliko želiš I to još bez reklama ,,,jesam li u pravu,,a opciju gledanja kanala u -6,9,12,16 sati koju balkaniyum tv ima mogu izbaciti bila bi nepotrebna jer bi se moglo gledati u vrijeme koje nama odgovara ja sam im rekao neka ubace tu opciju imaju od mene uplacenu pretplatu na 2 godine I naj manje 50 korisnika još koji sada koriste recimo preskupi bosna tv ili fast tv,,I zbog toga jedini ja ću ukoliko ne ubace tu opciju uzeti kao I do sada neki mali iptv zbog arene sport I hayat tv uz ,,neponovljivi „Gigant” nettvplus koji je začetnik iptv I koje je glupo porediti bilo sa kojim drugim nazovi iptv ,,dakle balkaniyum tv solidan za sada sa opcijom gledanja unazad bar 2 dana ako ne 7 kao drugi ,,fenomenalan I veoma dobar iptv ,,pozdrav
srecca
(doktror)
06. mart 2015. u 12.15
ljamurtari
(N)
06. mart 2015. u 10.17
Pozdrav,

Balkaniyum se popravio značajno, uveli su Pink kanale sa sasvim solidnim kvalitetom slike tako da se sada i filmovi mogu gledati. Imaju li oni svoju aplikaciju za LG smart tv? Ja do sada nisam nasao. Mislim da nemaju, jer bi to ubilo kupovinu onog TV Boxa sto nude a sto bas i nije neka opcija
_____________________________________________________________________

Najbolja opcija Samsung Smart TV,i Balkaniym. Dve gajbe piva za god dana
cjena smjesna, a kvalitet odličan i nikakvih problema.
I previse kanala, a pogotovo Pinkovih.
Ja sam njihov predstavnik pa ko želi neka izvoli , uvjek su bolji i još će biti bolji. Kod njih nikad nema guzve i slika nikad ne prekida i ne ledi.
Njima netreba reklama, kao što se neki jadnici ovdje ubise da koga navuku i prevare.
talami
(stolar)
06. mart 2015. u 16.04
Eto opet ,,srećca,,niko ne kaže da je balkaniyum tv los ali je u poredjenju sa drugima naj losiji,,tek kada budu imali opciju gledanja unazad kao sto to imaju svi drugi iptv I to 7 dana onda im treba prvo da usklade cijenu,,ti rece da su naj jeftiniji e pa nije tačno naj skupli su a I maji naj losiji kvalitet slike evo sad ću ti objasniti mada ti to znaš ,, cijena osbovnog paketa je 8$ pa onda plus BN kanal 10$ pa onda pinkov kanal 5 $ pa ti saberi izidje oko 23 $ mijescno,,jer svi drugi imaju HD kvalitet slike 200 kanala sve kanale koje ima I balkaniyum a kosta prosjecno 20$ dok recimo mali iptv kao big tv ,,iptv ,,,Balkan tv,,itd,itd nude sve pa I vise kanala u hd kvalitetu slike po 5-8 $ mijesecno e pa kako je je onda balkaniyum jeftin dakle da porave kvalitet slike kao I svi ostali ,ubace opciju gledanja unazad onda cijena nije losa ali ima dosta boljih a jeftinijih pozdrav,,,
srecca
(doktror)
06. mart 2015. u 17.21
Ej , talami,
Pa ko to još gleda nešto sto je prošlo,kome treba ta opcija, pa ko to ima vremena da gleda 250 kanala.
Nekada smo imali 1 i 2 kanal i to po par sati i bili smo mnogo mentalno zdraviji nego danas sto nam se vrtitoliko kanala.
Meni je BN a i Pinkovi kanali visak.Preskupi su za supalj kvalitet,
Dobro još nisi nabrojao i Hayat
Zar nije dovoljno po nekoliko kanala iz svake bivše izuzev slovenaca
i proberi.. odnosno uporedi kako nas lažu i mazu.
Jedino sport ne mogu lagati.. a one silne turske serije .. pa ko to još gleda, izuzev žena koje vole da cmizdre.
HD- kvalitet slike zavisi vise od brzine eneteta a i marke TV.

Talami, sto manje Tv, a vise sexsa vijuge će ostati sto zdravije .

Nevolim vise da dolazim na ovaj forum kada vidim kakvih sve bolesnih ima , pa utice to i na normalne.
talami
(stolar)
06. mart 2015. u 19.16
Srećca Pitaj koliko maloumnih gleda nešto sto je prošlo,,80% korisnika pitaj nettvplu koliko su novih korisnika pridobili ili sacuvali samo sa tom opcijom,,a I svi ostali maloumni iptv imaju tu opciju jer su maloumni pa gledaju nešto sto je prošlo oni normalni kao vi iz balkaniyum a posto necete da ulozite koji dolar I kupite server za snimanje moraju zuriti I ne smiju propustiti ništa,, a naravno da ćeš reći da ti ne treba pink jer kosta extra,,,oh vidi pa ne treba nam ni bn jer I taj kanal se na balkaniyum tv placa extra I to 10$ mijesecno ,,pa ako vama sa balkaniyum tv treba samo 2-3 kanala kao sto rece šta će vam onda 50 kanala pink onda po tvome niko ne treba da uzima balkaniyum tv nego ode na youtube ,,I tamo gleda sve free ili ima sajtova koji nude sve kanale koje ima balkanijyum tv I to free I to sa odličnim kvalitetom slike,,,a pitam se kada ti ne treba nešto sto je već prošlo zašto onda tvoj balkaniyum kao nitko drugi ima opcije gledanja u -6,9,12,i 16 sati zbog čega,,skupo kupiti server ha,,,pozdrav care tebi I svim tvojim normalnim ..
srecca
(doktror)
06. mart 2015. u 20.01
Talami, rekoh ja tebi treba vise sexa manje TV.
Nekad kada nije bilo TV i struje , djeca su se samo pravila, jedino uzivanje je bilo čim se smrkne sa zenom u krevet i ozezi.
Zenilo se čim se cuna pocela da dize, a sada izgleda ovim generacijama se nedize nikako.Valjda od silnog zracenja.
Buljeci u TV tako vas prolazi mladost, a kada dodje starost bez djece pitacu vas šta vam je znacilo to -7 dana i 250 supljih kanala.

dekiusa
07. mart 2015. u 05.29
Hahahahaha,vidi ove muslimane kako nabrajaju tv servere nemaju oni pojma majmuni su oni haHAHA
SikterEfendija
(...)
08. mart 2015. u 00.05
Sto bi Izet rek'o, ja levata braco mila. Laprdate o nekim provajderima koji su davno prevazidjeni.
Levati, to što vi placate ima sve za dzabe.
Ajde sad stluisasi, mars na demonstracije protiv policijske brutalnosti.
Fljamurtari
(N)
08. mart 2015. u 10.38
@srećca

Ako već radis za njih, Balkaniyum, ima li kakva mogućnost da se pojavi neka aplikacija za LG smart tv?
srecca
(doktror)
08. mart 2015. u 13.29
Neće biti.
Kada plate ko Samsung može biti da bidneeee a može biti da nebiiiidne.
Ko te natjera da kupis LG, kada je Samsung boljii sa vise opcija.
Fljamurtari
(N)
10. mart 2015. u 12.54
Pa meni je LG bolji, imam oba, i mogu gledati na LG-u preko internet browsera Balkaniyum i radi skroz OK. Kvalitet slike mi je bolji na LG. Nije bas da je potrebna aplikacija ali dobro bi bilo. Nešto cisto sumnjam da će LG da plati izradu te aplikacije :-) , mada... nikada se ne zna...
BIH1964
24. mart 2015. u 17.12
Da li se može staviti balkaniyum aplikacija na bilo koji anadroid TV box. Već imam TV box kupljen od Balkanijuma ali oni ogranicavaju samo jedan box per user ali treba mi još jedan. Znam da se može pokrenuti aplikacija preko tablet i na kompjuteru ali ja bih da instaliram aplikaciju na android 4.4 tv smart box. Unaprijed hvala.
stlouis
(sokar)
25. mart 2015. u 09.10
Pa imaš sva pojasnjenja na njihovom web sajtu gdje,šta i kako instalirati ili se obrati direktno tehnickoj sluzbi.Ili sacekaj da se ,,Tallami,,vrati ako se vrati i on će ti sve to objasniti.
talami
(stolar)
25. mart 2015. u 12.43
Stlouis,,,e sada ko ja znam nešto..hhee ne shvatam zašto ovaj I pita za tu mogućnost ako već ima „balkaniyum tv ” box koji u stvari nije nikakav balkaniyum tv setup box nego obični „android enjoy tv box” posijedujem jedan I nema nikakve razlike između toga I bilo kojeg drugog android box,,balkaniyum tv ne želi da ulozi ni 2$ za poboljsanje servisa koji usput I dalje ima naj losiji kvalitet slike I jedini iptv koji nema opciju gledanja unazad,,pravdaju se navodno nepotrebnom opcijom a imaju mogućnost gledanja u -6,9,12,16 sati pa zašto onda to sve ,,pa zati što ne žele da kupe jači server pa da mogu snimati sve kanale ,tako isto nemaju pravu setup box kao recimo „gigant” netttvplus koji ima čak 3 razlicite boxe ili recimo ,,bosna tv ,ili fast tv ,gss media..svi imaju setup box a balkaniyum tv obični android box ,a koji da odgovorim možeš instalirati I balkaniyum tv app malo je drugaciji nego onaj na (nijihovom android) ali sve funkcionise normalno ja imam instalirani na još 2 box,,mx3,,,i radi normalno mada ne gledam nikada pa čak ni slučajno,,sve dotle dog gospoda iz balkaniyum tv-a ne ulozi koji dolar I popravi kvalitet slike „grozan” I ne ubaci opciju gledanja tv 7 dana unazad,,pozdrav ljudi mani te se tih nazovi iptv ,,kao ,,balkaniyum tv,bosnma tv ,fast tv ,gss media ,,,svi kostaju previse za ono sto nude,,uzmite „gogant ” nettvplus,,gledanje na svemu sto ima ekran,,pc,tv ,smart .tv telefoni,play station,setup box,,lvalitet fantastican,,pola kanala u HD rezoluciji ,,od nedavno o hrvatski kanali ponovo, istovremeno za jedan nalog gledanje na pc box I smart tv pa gdje to ima,,a cijena kada se sabere recimo ono sto balkaniyum tv naplacije,,6$,,basic servise a onda 10$ BN paket pa 5$ Pink paket pa 5$ hayat paket izidje skuplje nego I jedan drugi iptv koji sve te kanale nude u jednom paketu za 20$ a neki kao bhttel..za 16.5$ mijescno..krajnje je vrijeme da pocnemo uzimati servis od onih koji nude ,,za ono što se plati a neke tamo sto pune djepove a ne ulazu ni 1 $ u servis nadam se skoroj propasti takvih servisa,,pozdrav
BIH1964
25. mart 2015. u 22.17
Pa možeš li napisati link preko kojeg se može instalirti balkaniyum aplikacija na anadroid TV box.
Hvala.
stlouis
(sokar)
26. mart 2015. u 01.49
Zemo uzivaj ti u nettv za $20 a je ću u Bigtv-u za $8.Mos zamisliti na Bigtv(ma imaš ti to garant)Arene,Sport club,Sky sport,Bein,Eurosport,Hayat,Bn,Nova,Rtl,Face,Tv1,xxx,Discovery,Explorer...svasta nešto za mizernih osam dolara.Ok nemaju gledanje unazad ali imace uskoro i poboljsnu sliku,server za Usa.
stlouis
(sokar)
31. mart 2015. u 13.29
Nakon duzeg vremena dobio sam reklama od iptv Fasttv i iznenadio se šta sve nude.Nekada su bili karna.Ima li neko ovaj servishttp://www.fastv.com/eu/index.php
Supersurfer
16. april 2015. u 16.01
BIH 1964 Najbolje ti je obrati se njihovoj tehničkoj podršci odgovoriće ti odmah.Brzo odgovore.
Neko bi rekao što je brzo to je i kuso, ali ovi daju jasna uputstva i imaju vala strpljenja.Žena ih je moja cimala radi nekih serija milion puta a kad su nju izdržali, čestitam im.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.