Diskusije : Satelitski kutak

 Komentar
Bravo nettvplus
talami
(stolar)
18. april 2014. u 10.29
Tipicno ,,naski Balkanski,,Uz veliku „pompu”ubacen još jedan (sada sto I prvi pink) Grand tv kanal,,a istovremeno izbaceni naj bolji Hrvatski kanali,Nova tv ,Rtl.Rtl2 itd,,bravo nettvplus,,prvo izbacili arenesport,pa onda hayat tv,pa sada nova tv rtl.itd,,na kraju ostat će samo 101 kanal pink tv a mi sa ugovorima na 2 godine nemamo kanale za koje smo posteno platili, pa šta,,pa placamo I za Samsung,aplikaciju I kanale koji su razbacan ,,nemaju EPG I zamrzavaju non stop,na androidima placamo za aplikaciju koja nema ni kanale u - 6 pa šta Samsung app obecana prije 2 godine,,pa šta sreća pa imaju kvalitet slike ,,,ali izgleda kako ide to će jedino I ostati,kako se samo dogo najavljivao,,grand (muzicko,erotski,silikonski kanal) a Nova tv jednostavno nestane,,pa šta Bravo nettvplus koji kanal sledeći odlazi,,?
iptv
18. april 2014. u 11.20
Pa idu sada pinkovi kanali I sport klubovi
stlouis
(sokar)
22. april 2014. u 12.07
Šta reci ha,ha,ha,ha,ha...
cardusancar
23. april 2014. u 18.00
nettv je žešća prevara...mada su poboljšali kvalitet slike džaba sve kad nemaš sliku !! :O( non stop prekidi i trzavice i smrzavanje slike-nesposobni serviseri i sistem „bole mene što ti nemaš sliku” ja odo na splav...Moja brzina interneta je 50.000 , u reali negdje oko 37.000 međutim nedovoljno za te bandite iz nettv-a...Zvao me nedavno drug iz francuske-čovek pogubio živce oće da ide da ih bije u Beograd :O(

Dalje ruke od te bagre,prodaju 20.000 karata za salu od 1.000 mjesta :O)

Bagra nanda i zlotvori.Umesto da se opustiš i na miru gledaš tv-jedeš sebi jetru-njima trpaš pare i tako u krug.

IPTV a naročito Nettv Plus su u suštini nemoguća misija jer provajderi svih država su obavezni da podržavaju „domaće” A POŠTO NetTv NE PLAĆA dovoljno reket jer ih zabole što mi nemamo sliku-ZATO I NE MOGU DA OBEZBEDE POTREBNU BRZINU.

inače NARAVNO da kada platiš JEDAN MESEC PROBE da ti bagra dadne PRIORITET gde dobivaš potrebnu brzinu.Onog časa kada potpišeš ugovor na dve godine-...ana si stranka i zaboravi na TV.

Ova pogan ovdje njihova plaćenička laže da slika ne smrzava i da ne prekida STAAALNOO. Čak znam za slučaj u nemačkoj da su ljudi prebili jadnog dilera NetTv-a...iako čoves sa tom VELIKOM prevarom nama veze.
stlouis
(sokar)
24. april 2014. u 11.19
,,cardusancar,,objasni to ovim levatima sto su ovdje nabili stotine postova hvaleci ublahase sa nettv-a samo da bi dobili servis dzabane.Šta mislis sto nestaju kanali jedan po jedan.Zato sto ekipa salje e mail sve i jednoj tv kuci koja se nalazi na njihovoj listi kanala i trazi da isti potvrde da nettv ima odobrenje da preuzima njihov signal.Još kanala će da bude vrlo brzo izbrisano prevashodno BiH kanala .Pitaj mish williams šta je sa sport clubom,vovom,rtl,samsung app.,...Jednostavno nema pojma zato instaliras nettv app.na samsun smart nadjes kljuc i gledaš free.
MissWilliams
26. avgust 2014. u 10.41
Pitam se šta će sada da rade korisnici GSS-a? Ilegalno emitovanje, krsenje autorskih prava.. a evo i vesti koju je objavila agencija Beta http://www.beta.rs/?tip=article&kategorija=vestiizzemlje&ida=3113622&id=&ime=
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.