Diskusije : Satelitski kutak

 Komentar
Pomoć oko odabira satelitske, POMAGAJTE
marko13pk
20. mart 2014. u 20.58
pozdrav, ja sam totalni laik po pitanju satelitske antene, pa me zanima šta biste mi vi preporucili da uzmem. zanimalo bi me od kanala ovi nasi domaći ako može, standardni, prva, rts, b92... i discovery, history, neke filmske kanale, po mogućstvu sa prevodom... da li da uzimam neki paket ko digi, total, polaris, ili neki provajder kog biste mi preporucili ili da jurim neke konkretne risivere i kartice sa kodovima, bio bih vam izuzetno zahvalan ako biste mi odgovorili. pozdrav
MissWilliams
21. mart 2014. u 09.19
Ne znam odakle si, ali da li razmišljas o IPTV servisu?
dekiusa
22. mart 2014. u 06.50
nemoj samo nettv plus najgori su uzas od kanale sad će ubrzo puci i pinkovi kanali kod njih kao i sport klubovi
stlouis
(sokar)
22. mart 2014. u 11.01
Ne zna se ko je trenutno losiji ali lista bi otprilike izgledala ovako.Fasttv najlosiji,Balkaniyum malo bolji ali ne toliko,Nettv sve gori i gori ,Big tv za $5 trenutno najbolji,Gss u rangu Nettv-a.Sve u svemu sto bi se reklo od zla oca od gore matere Iptv platforme sve losije i losije.Uskoro nešto novo ???
MissWilliams
25. mart 2014. u 11.01
Covek može da proba i da se sam uveri. To je sve sto imam da kažem, neću se spustati na nivo koji ne prilici ni meni lično, kao ni mojoj kompaniji.

Pozdrav!
stlouis
(sokar)
25. mart 2014. u 13.30
nemoj Marko samo da te navucu na Iptv.Bolje je malo vise platiti satelit i šta već nego gledati i moliti boga da ne zastopa.Inače svi su isti iptv provajder samo se sami hvale.Sve obecavaju dok te ne privuku a poslije gledaj u zaledjenu sliku.Svi te lažu.
ludikure
(ofr)
27. mart 2014. u 21.19
Slazem se sa Stlouis da ne treba uzimati ni jednu iptv sa domaćim kanalima. Svoje mišljenje baziram na sledećim utiscima koje sam stekao na osnovu usluga koje kompanije koje se ovde reklamiraju pruzaju:

1. Mislim da nelegalno prenose kanale. Nigde na sajtu od ni jedne Iptv necete naći listu kanala koje imaju u ponudi. Valjda bi to trebalo biti prvo i osnovno na sajtu od nekoga ko pruza takvu vrstu usluge.

2. Cena ako se izuzme Balkaniyum, koji uzgred ima očajan kvalitet, je previsoka. Na cenu pretplate dodajte još cenu interneta, koji mora biti brz pa tek onda vidite koliko vas kostaju domaći kanali.

3. Slika ponekad jednostavno mrzne. Mada iskreno govoreci, sve sto ide preko interneta ponekad ima isti problem. Desava se i sa youtube a i na HBO go. Ali kad gledate film ili utakmicu pa slika mrzne nekoliko puta u danu onda to može da iritira.

4. Obično se u prvi plan istice broj kanala koji je od prilike 200+. Međutim u toj listi ima kanala koji uospte ne rade, velika vecina su kanali koje nikad necete ni gledati, a i jako ih je mali broj u HD rezoluciji. Balkaniyum nema ni SD a da ne govorimo o HD.

Nisam imao isustvo sa svim kompanijama ali probao sam Balkaniyum i Net Tv Plus. Koliko sam shvatio iz komentara ostalih diskutanata, uglavnom ostale kompanije pruzaju sličan kvalitet usluge ovim dvema ako ne i losiji.
Supersurfer
07. april 2014. u 08.02
U pravu ste da su od IPTV emitera Balkaniyum.tv i Net Tv plus najgledaniji barem u Čikagu a koliko čujem i šire.
Postoje razne finese kod jednih i drugih ali mene privlači mnogo niža cena ovih prvih.
Negde sam pročitao komentar da od ponuđenih 200 kanala preko Net Tv plus njih više od pola zastajkuje i štuca.Bolje bi bilo da smanje ponudu ali da im kanali rade normalno.
talami
(stolar)
07. april 2014. u 11.27
„Supersurfer” odlicna ideja kome treba 200 i + kanala ,,20 -tak iz ex yu i po koji sportski ali da radi valjano,,,ali i ja imam dobar predlog za tvoj Balkaniyum tv,,,bilo bi dobro da nakon 10 godina poprave kvalitet slike jer ne da su daleko naj losiji pa čak i od onih „nazovi ”iptv sa ukradenim stream listama,,nego im je kvalitet „očajan”,,i mislim jedini razlog zašto nisu među naj boljim inače sve ostalo im je OK
stlouis
(sokar)
07. april 2014. u 12.10
@ludikure ko da sam ja napisao od a doz.Isprobao sam sve i jedan iptv odNettva,gss,balkaniyum,bosnatv,fasttv,balkantv,balkaniyum,fibernet...i trenutno samna Bigtv.Prezadovoljan i uslugom i kvaltetom pogotovo izborom kanala.Nema ništa extra +6,+6...ali imaju kanale po mojoj zelji.Arena sport,Sport club,Sky sport,Eurosport Discovey,History,National ...meni dosta.Naravno da je nettv bez premca ali ponuda od 200 kanala kao i obecavanje samsung smart app. nekih 2 god.srozalo im je ugled..Sorry zbog nekih gresaka pišem preko smart tv pa ispustam možda koje slovo.
cardusancar
23. april 2014. u 18.17
Marko brazere...ako hoćeš da sačuvaš živce i uživaš u TV gledanju NE SLUŠAJ ovu bandu oko IPTV-a. Ne postoji NIJEDNA koja ne radi bez prekida ili ako ne prekida KVALTET slike je = 0 !

Nipošto IPTV. čAK NI OZBILJNE ZEMLJE i provajderi nisu u stanju da dovedu „bafering” pod kontrolu a kamoli ova naša buranija kao Net Tv koja obeća,prevari i uzme lovu.A ti posle zovi Beograd i vesne,besne višnje i ove one .

Uzmi satelitsku antenu ili ništa.IPTV je žešći lažnjak.Kao kad gledate Noleta na streamu...oće neće,...sad ima pa nemaa...dok te srce ne strefi ili ne počneš pisati ovakve članke kao ja.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.