Diskusije : Uradi sam

 Komentar
Šta da uradim?
Simba
26. januar 2012. u 10.08
Pozdrav!

Spremam se da idem u Srbiju i treba mi savjet kako da „zaklonim” bojler u kupatilu da se nevidi. Neda mi se da ga premjestam u ostavu gdje bi mogao stati i direktno se prikljuciti iz kupatila.
Nikako da skontam na koji način da ga „prikrijem” i da se nevidi,možda nešto kao neki „plakar” ? ili imate neki bolji prijedlog a da neizgleda ruzno i glomazno,Hvala!
maslacakk
(cvet)
27. januar 2012. u 16.03
Kupite manji bojler i smjestite ga u elemenat malo veći od kuhinjskog.
http://www.eponuda.com/bojleri/metalac-mb-p50-r-cena-182402

Za veliki vam treba ormar :-)
disco-na-selu
27. januar 2012. u 17.41
Ja sam imala problem bojlera:
Morala sam postaviti veliki bojler u malu kuhinju jer nisam imala drugo mesto za njega.Taj bojler sluzi i za kuhinju i za tus-kabinu a posto sam ga morala staviti tu onda sam odabrala onaj koji se kaci na plafon a montira se vodoravno.
Pošto je cela kuhinja u pretezno zutoj boji celom sirinom plafona ispred bojlera sam postavila plafonsku garnislu i sasila lepu zutu kratku zavesicu koja je duzine tek toliko da se ne vidi bojler a izgleda jako zgodno.
Simba
28. januar 2012. u 06.39
Hvala vam na odgovru:) ma znam šta ću uraditi...skontala sam da ću ga ipak skinuti i preseliti u ostavu sto će biti malo vise posla ali ima mjesta. Stan je potkrovlje tako da što se tiče kuhinje i bojlera tu ne mogu ništa učinti zbog kosina. Hvala:)
pomahnitali_razlicak
22. jul 2012. u 12.55
test
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.