Diskusije : Zdravlje

 Komentar
Alternativno lecenje tumora na mozgu!
PravacPravoslavac
02. novembar 2009. u 20.50
Nedavno sam postavio sličnu temu, a radi se o tome da pomognemo jednoj ženi: http://www3.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/119/014283165/tumor-na-mozgu-kako-ženi-pomoći.html?1 , ali se samo jedna osoba javila.
Jedna žena, koja živi u Lincu, Austrija ima tumor na mozgu, nedavno su joj lekari tamo to otkrili i ona je saznala indirektno da joj je ostalo još manje od 6 meseci zivota. Sada je ona u nekoj bolnici tamo u gradu Lincu, ali ne mogu da pronadjem u kojoj, verovatno joj rade kemoterapiju ili neku drugu metodu lecenja klasicnom medicinom, ali ne verujem da će joj da joj pomognu pogotovu sto su joj dali losu prognozu.
Nasao sam da ima i drugih nacina da se ona izleci i to alternativnim metodama lecenja, kao sto su: Brojsova metoda totalne terapije, pa koriscenje kostica od kajsija i dr.
Molio bih da ovde neki od vas napisu da li su imali iskustva sa tim alternativnim lecenjima tumora na mozgu i da li je bilo uspesno, malo opsirnije da se napise kako bi toj ženi koja se bori sa zivotom nekako pomogli, ako je to uopste moguće.
heavenbesideu
03. novembar 2009. u 11.30
pozdrav PravacPravoslavac,

evo šta sam nasao za vas, pa vi malo to sami prostudirajte.

ovo je sa jednog drugog foruma gde covek, kome je inače dijagnosticiran tumor mozga, njegov post na forumu posle posete lekaru.

Hi guys,
Just got back from M D Anderson for another check on the brain tumor.
Remember the docs told me the tumor would not shrink. And the last visit it shrank 25%,The docs said this was rare and that I got a bonus.
WELL GUESS WHAT? The results of this mri is(drum roll please).There is no tumor!Its completely gone!
The docs said this is extremely rare and I sould count this as a super bonus.
Now tell me natural cures dont help and there's no proof they work.
Bullocks, Im proof.
Thanks again for all your help and suggestions
Butch

posle sam potražio koji protokol je ova osoba tačno koristila, i evo šta sam nasao.

Im sorry,
I have a bunck of posts that will tell you what I have done. The first thing I did was quit a bunch of stuff.I quit smoking,I quit using the deadly whites,Salt,Sugar,Flour, and white rice.
The next thing I did was go 80 to 90% raw vegan diet.No more meat, dairy or processed foods.(if man made it dont put it in your mouth)
I stopped using soaps,shampoos,detergents,toothpastes,that are not organic.(if you cant eat it dont put it on your body.
The next thing I did was go to a naturopathic physician,She assisted me in a few different whole body cleanses.I still am cleansing right now.
I studied hard,I learned so much from 2tuff,golfegg and lapis.I used 2tuffs alkaline protocols using cayanne pepper and cumbacha tea,also eating lots of pinapple and papaya.I'm just starting ozone treatments that cured golfeggs wife.I installed a whole house water treatment system in my home,so now I shower, drink,and wash my clothes I good clean water.
Last but not least I got my mind right with god and myself,I had to forgive myself of some wrongs Ive committed in the past,to get my mind right with god.
Positive attitude,and tons of study, dont dismiss what anyone says untill you look at it hard than make a decision on what is right for you.If that dosn't work try somthing different.
Take a look at all my posts and you can pretty much follow what Ive done.
God bless and sty healthy,
Butch

nadam se dqa sam vam malo pomogao.

ps. knjigu sam vam poslao ( toxemia ), a poslacu vam danas još jednu o suncu.
PravacPravoslavac
03. novembar 2009. u 21.55
Heavenbesideu, nisam dobio tu knjigu o toxemia niti tu o suncu, cekam da mi je posaljes.
Ovo sto si napisao sam velikim delom razumeo, ali sam ja nasao dosta toga vise. Na sajtu www.doktor.rs/ (odličan sajt), pa na forumu, sekcija Onkologija sam postavio problem u vezi ove žene, pogledaj: http://www.doktor.rs/forum/onkologija/alternativne-metode-lecenja-tumora-mozgu-t32419.html , pa mi se javio neki „cikatoma”, pa sam ja otvorio sajt tj. knjigu ovog Cubrila, kako se izlecio od te opake bolesti Brojsovom metodom, bolje pogledaj na linkove koje sam izdvojio: www.milosav-cabrilo.com/book/ (!!!) www.doktor.rs/forum/pitanja-odgovori/kako-biti-nikad-vise-bolestan-t19021.html www.doktor.rs/forum/pitanja-odgovori/kako-biti-nikad-vise-bolestan-t19021-15.html (!!!), nisam svu knjigu procitao, ali sam juče citao Brojsovu knjigu kao E-knjigu: www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Zdravlje/Rudolf_Breuss_Rak_leukemija_i_druge_prividno_neizlecive_bolesti_izlecive_prirodn im_putem.pdf (!!!), treba da se postupi u svemu po toj Brojsovoj knjizi, a i onako kako je ovaj Cubrilo opisao u svojoj knjizi. Danas ću da postavim sve sajtove sa e-knjigama u oblasti zdravlja koje sam nasao dosada. Cekam još materijala od tebe na moju E-mail adresu. Hvala
heavenbesideu
04. novembar 2009. u 10.59
pozdrav PravacPravoslavac,

ponovo poslato.
PravacPravoslavac
04. novembar 2009. u 20.39
Heavenbesideu, ponovo ništa nisam dobio, moj E-mail je: [email protected] , cekam tvoju postu.
cikatoma
(superoperater)
05. novembar 2009. u 09.00
erceg1 (pravacpravoslavac) zdravo,
dobro dosao na drugu (alternativnu) stranu medicine, a i pogleda na svet uopste. doktor.rs forum je bas tezak što se tiče alternative. ali na dobrom si putu da pomognes toj ženi, a i sebi ako zatreba.

ne boj se da preuzmes odgovornost za svoje postupke, ne treba doktor da ti kaže šta i kako da se lecis. doktori su korisni jedino ako si imao nesrecu, pa da te zakrpe. za sve drugo vise stete nego sto doprinose zdravlju iz prostog razloga sto koriste sinteticke lekove (otrove za nas organizam).

onaj post na engleskom od heavenbesideu je odličan primer kako se izleciti od bolesti. sličan metod koristi i gersonov način izlecenja, koji radi i dnevno klistiranje (colon cleansing, colon hydrotherapy) http://www.gerson.org/

kao sto vidis, ima puno terapija, ali sustina je da su sve one bazirane na prirodnim lekovima. ako se nema para, onda pristupis gladovanju (post ili „fasting” na engleskom) http://web.archive.org/web/*/http://www.geocities.com/fastinguc/index.html

lecenje malim dozama zracenja -http://www.nighthawkminerals.com/home.htm

ili koncentrisan THC iz marihuane (canabis) http://phoenixtears.ca/ (jel' ti sad jasno zašto je marihuana zabranjena zakonom)

takođe, mnogo vise na http://cancertutor.com/

znam da je ovo previse informacija za malo vremena koje ta žena ima na raspolaganju. ja ovo pratim (i mnoge stvari primenjujem) već vise od tri godine.

cikatoma
heavenbesideu
05. novembar 2009. u 13.20
pozdrav PravacPravoslavac,

evo poslao sam treci put.

uvek sam sve slao na [email protected]

pogledaj u Connection Properties da li je Internet Protokol (TCP/IP) otkacen ( checked ), DNS settings mora da prima sve IP adrese.
PravacPravoslavac
05. novembar 2009. u 22.49
Cikatoma, hvala Vam puno za objašnjenja i komentare, pogledao sam sve linkove, ali nisam ih citao jer moj engleski nije perfektan, a nije to ni upotrebljivo za ovu ženu jer ona nimalo ne zna engleski jezik, a neki linkovi ne postoje (geocities ukinut od strane Yahoo).
Heavenbesideu, ništa stvarno nisam dobio, molim te posalji ponovo i naznaci da je to u vezi u vezi toxemia i ono drugo lecenje katarakte pomoću sunca, da bih ja znao o cemu se radi, pogledam ja i junk post, možda je internet virus filter to bacio u tu postu?

Ova žena iz Austrije mi se javila, odbila je ponovo hemoterapiju koja može da osim malignih unisti i zdrave celije i sa kojom mogu da se maligne celije mutiraju tj. postanu otporne i na zracenja, dakle ta terapija je beskorisna. Njoj su dali neki lek da se brani od tog tumora za naredne dve nedelje dok se ne pripremi za Brojsovu metodu lecenja. Njen doktor joj je nasao medicinsku sestru za klistiranje, ona ima i knjigu od Brojsa, pa će to da pocne pa videce kako će da joj bude, neka joj je Bog dragi u pomoći.

Hvala još jednom na komentarima.

Svugde ću da insistiram da se i alternativna medicina ukljuci u lecenje naroda, ako je Svetska zdravstvena organizacija i tu komplementarnu ili alternativnu medicinu preporucila da se koristi sirom sveta, zašto je ne bi mogla i gospoda sa raznih sajtova o zdravlju, ukljucujuci i SC?
spela
(Programer)
06. novembar 2009. u 21.08
Iz sopstvenog iskustva o Breuss-u
1)ne pocinjati dok nemas sve spremno u tancine
2)pridržavati se svih preporuka (decidno iz knjige)
3)ako je bila na hemo terapiji/zracenju i ta terapija još uvek deluje (tj ocekuju se rezultati) neka bude jako oprezna i dva puta razmisli jer su te dve terapije kontraindikatorne
4) takode se odnosi sa svim drugim lekovima
5) po mogućnosti koristiti povrce koje je biloski uzgajano
6) koristiti sokovnik sa hladnom presom jer toplina običnog sokovnika ubija enzime
7) izlaziti napolje u setnje svaki dan

Joj ljudi ne želim da pametujem samo nekako imam potrebu da i ja pomognem, javljala sam se i ranije...Ja sam pokusala tu terapiju i to je jako jako teško izdrzati. Ja sam izdrzala 3 sedmice bez hrane...

Pogledajte IP6+Inositol to je jedan od retkih lekova koji možda mozda pomaze, ali opet zavisi jako puno od toga šta je imala pre kao terapiju.

Ako se odluci na IP6 + Inositol treba uzimati 8gr dnevno
ujutro i navece na prazan stomak i ne jesti ništa posle 1h
uzeti Dr Shamsudin formulu jer oni garantuju potentnost

sve najbolje
PravacPravoslavac
07. novembar 2009. u 20.48
Spela (programer), hvala na javljanju i to dva puta.
Ova žena je bila u bolnici, nisu joj radili hemoterapiju, sada su joj dali da neki lek thalidomid koji sprečava rast tumora. Ona hoće da pocne sa Brojsovom terapijom, ali njen doktor joj bio nasao jednu medicinsku sestru, ali ta nije spremna da joj kuva cajeve kada ona onemoca, razmišlja da ide kod sestre u Banju Luku, ali je problem sestrin muž, savetovao sam joj da vidi sa ostalom rodbinom. Dao sam ja njoj telefon od nekog cika Jove Andrica, travara sa Cetinja u Crnoj Gori, za koga sam nasao na vise mesta na internetu da leci i rak i tumor i druge teske bolesti, a dao sam joj i telefon od jedne žene iz Novog Sada koja može da joj pomogne, a ima i neka žena u Beogradu koja radi po Brojsovoj metodi. Tragacu i dalje šta može i kako da joj se pomogne. Preneo sam joj malopre Vase sugestije.
Nije meni nešto jasno u vezi Vas: da li ste Vi imali tumor ili rak i izlecili se i kako ili nešto je bilo drugo kod vas?
PravacPravoslavac
08. novembar 2009. u 22.18
Hvala ecolid19, bas sam ovoj ženi javio odmah da prestane da taj lek koristi, danas ona pocinje sa Brojsovom metodom totalne terapije, rkla mi je da se njena sestra izlecila od raka kostiju upravo Brojsovom metodom, neka joj je Bog u pomoći.
ecolid19
09. novembar 2009. u 23.33
Odakle vama smeslost da nekog svatujete, koje je vase znanje medicine, nula, niste vi lekar, možda terate ženu u preranu smrt.
Taj lek je za kancer odlicna stvar, i deluje u istom smislu (sinergisticki ) kao ta famozna dijeta, koja ipak iscrpljuje organizam, a to niej dobro (može recimo stradati od gripa)tako oslabljena.

Na ovoj diskusije je bila pre nekoliko jedna osoba koja je svoju majku izgladnjivala tom dijetom i ubrzo je i sahranila.
PravacPravoslavac
10. novembar 2009. u 22.45
Ecolid19, ti mene bez ikakvog razloga i bezveze napadas, evo odgovora za teb:
- kada si mi napisala ta dva linka o tom leku, ja sam to detaljno procitao, a uz to sam se konsultovao i sa još nekim ljudima u koje imam poverenje, jer su te osobe potrazile savet od odgovarajucih osoba, nisam ja tek tako napisao da prestane da uzima taj lek,
- taj lek htela ne htela mora da prestane da koristi, jer se ONA ODLUCILA SAMA BEZ MOGA NAGOVARANJA na Brojsovu metodu totalne terapije, ta metoda se pokazala uspesna i u slučaju njene sestre koja je ozdravila od raka u kostima, pa i u slučaju Milosava Cabrila (vidi knjigu:www.milosav-cabrilo.com/book/), a i mnogih drugih pacijenata, o tome možeš da procitas i u knjizi od Rudolfa Brojsa: www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Zdravlje/Rudolf_Breuss_Rak_leukemija_i_druge_prividno_neizlecive_bolesti_izlecive_prirodn im_putem.pdf , tu knjigu i mnoge druge sam ja postavio u jednoj od ranijih tema, ali ti to nisi pogledala jer te to nije zanimalo, ti si zastupnik samo hemije i klasicne medicine, a SZO je preporucila i drugu vrstu medicine tj. alternativnu ili komplementarnu medicinu, ti si tako skolovana i samo „teras po svome”, samo ti tako nastavi
- ti mislis da sam ja iz medicine nula, ali se ti varas, znam ja i vise nego sto ti mislis, nije sve u „papiru”, zajedno sam ja sa zdravljem i medicinom dosta dugo, ne moram tebi da se ispovedam,
- to je tvoj cinizam da ja tu ženu teram u preranu smrt, ta žena će da ozdravi, a ti tvoju diplomu o doktoru hemijskih nauka, možeš da stavis u neku fasciklu da ti ne pada prasina, nadam se da je nećeš da spalis kao oni u onom Institutu za strna zrna u Kragujevcu nedavno,
- nemoj ti nikoga da plasis, nego ti gledaj malo da proširis te tvoje uskogrude vidike, to tvoje „znanje” te nikuda ne vodi, ima nas koji mislimo i drugacije, nadamo se da ćemo da uskoro otvorimo i sekciju ALTERNATIVNA MEDICINA ovde na SC, a ti i dalje „teraj” po svome.
ecolid19
10. novembar 2009. u 22.58
javite za 6 meseci rezultat!?
paukovaca
(obaram s nogu)
23. januar 2010. u 16.52
PravacPravoslavac,

posto i mene ova tema zanima, jer imam sličan problem - tumor na mozgu,

zanima me kako je vasa prijateljica prošla do sada?

da li je zapocela tu brojsovu dijetu?

kako ju je podnela?

molim vas javite se sto pre sa bilo kakvim odgovorom, jer mi je hutno, nemam puno vremena a savetuju mi operaciju.

hvala
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.