Diskusije : Velika Britanija

 Komentar
Prodajem Bejzbol palicu
Raven_UK
11. avgust 2011. u 06.33
Građani kao da ne veruju u toliku moć policije, pokazuje podatak da je prodaja bejzbol palica u Britaniji preko interneta, porasla 50 puta.

Kako prenosi internet sajt Didžital spaj, jedan od razloga je i dat u komentaru jednog šitaoca.

„Bejzbol palica je idealno oružje kojim možete da zaštitite svoju imovinu i oterate huligane. Preporučujem da kupite i rukavice bez prstiju radi boljeg i jačeg zamaha palicom”.

Neredi u Engleskoj su prvo izbili u severnim delu Londona 6. avgusta, da bi se zatim proširili na Liverpul, Birmingem, Bristol i još neke gradove. (Mondo, agencija)

________________________________________________________

FOR SALE

Bejzbol palica u odličnim stanju, upotrebljena samo par puta. Kupljena pre 5 godina, kad sam vam rekao da je samo pitanje vremena kad će „decica” izaci na ulice da lome i pale, a vi ste mi se smejali...

Razlog za prodaju, otselio sam se u HM Australian Penal Colony pa mi ne treba vise, ovde policija prvo bije sve pa onda pita pitanja!

Rukavice bez prstiju ukljucene free!

Cijena? Sitnica!
CeleBritySerb
(Spavanje je najbolji lijek)
11. avgust 2011. u 11.14
Lakse je druže sa pistoljem ili puskom.:-)
Raven_UK
11. avgust 2011. u 19.57
he he

A chika Tony Martin? Onaj sto je jednog provalnika upucao na mrtvo a drugog ranio, pa ga je taj drugi tuzio za odstetu sto mu je shebao koleno pa sad više ne može uspesno da krade, jer ne može da preskoci tarabu...

Jel još uvek u tvoru ili su ga pustili da sad pomaze policiji u borbi protiv izgrednika i lopova?

Ta slatka decica kojima je „womens lib” dozvolio da mogu da rade šta hoće dobiju kao kaznu da idu na safari kad te ubiju za pet funti, jer su, jadni, iz underpriviledged porodica...

Bring back the death penalty!

Off with their heads! String'em all up!
JV
11. avgust 2011. u 20.11
Not so fast buster, prvo treba preslisavati roditelje a tu nestasnu decu treba na prinudni rad da sad lepo ociste, poprave i odrade svu tu stetu sto su napravili.
Raven_UK
11. avgust 2011. u 20.56
A kako to da ih „preslisamo”? da ih kaznimo sto nisu batinali i zakljucavali decu kad je bilo vreme?

Ooops, pa zar to nije protivzakonita rabota u post-blavor britaniji?

Ja znam jednoga koji je cerci od 14 godina zuvnuo samarchimu kad mu je rekla da je kreten, pa su ga osudili za GBH i stavili na listu pedofila...

Eto vam ga na PC and women's lib... Britanija je civilozovana zemlja koja ne vrsi opresiju bilo koje vrste nad svojim stanovnistvom (osim ako nije u pitanju sto kamera i milion parking tiketa za postene gradjane)...zato deca krimosi mogu da rade šta hoće, tj stanovnistvo samo vrsi opresiju jedni na druge...

Zar vam ovi neredi nisu bili wake up call?

Wake up and smell the coffee!

Bring back the cane and the gallows!

Death penalty saves lives!

JV
12. avgust 2011. u 08.27
Ja znam jednoga koji je cerci od 14 godina zuvnuo samarchimu kad mu je rekla da je kreten, pa su ga osudili za GBH i stavili na listu pedofila...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ovo može da bude tačno samo u slučaju da mu je rekla da je kreten jer joj je predlagao sex.
Raven_UK
12. avgust 2011. u 09.31
he he

Tipican engleski komentar...

Nije joj predlagao sex nego mu je little S**t tražila 250 funtaja da kupi ajpod. Pa kad joj je receno da nema onda je tati pred celom porodicom i još nekim poznanicima rekla da je kreten i !@#$dzija...

Nego da te priupitam nešto drugo, kad su već dao tako prigodan komentar na moje gore pisanije: jel engezi još uvek drže drugo moesto u EU u pedofiliji? Dok sam ja bio tamo, samo su belgijanci prednjacili i drzali prvo mesto u tome, mada su ih ovi sa channel islands opasno uzdrmali kad su krenule premetacine po skolskim podrumima.
Raven_UK
12. avgust 2011. u 10.08
Oprosti, tek posle ukapirah da si zensko, ali to ne menja pitanje, posto Engleksa ima svetski neprevazidjene zenske „pedofilke”, npr Myra Hinley i Rosemary west, da ne nabrajam dalje..

Jel vas Belgijanci još uvek shishaju?

Slusao sinoć na engleskom radiju šta se desava u Irskoj, u vezi vatikanskog izvinjenja za pedofiliju... cekaj sam kad u toj najvecoj teokratskoj zemlji pocnu rabote crkvenjaka da izlaze na videlo...nije valjda da ćete da dozvolite da vam Irci odnesu „zlato” u pedofiliji?..
JV
12. avgust 2011. u 14.17
Moram priznati da ne pratim, ali otuziti coveka da je pedofil samo zato što je cerki drmnuo samar mi je, oprostices, malo nelogicno
Raven_UK
12. avgust 2011. u 23.36
Pa u tome je i problem sto niko ne prati dok se njima ne desi...
Vidis ja nemam decu niti sam ikada imao poriv da ih imam. I bolje sto ih nisam pravio dok sam bio u pommielandu, jer ne može država da me kaznjava zbog nacina na koji ću da ih disciplinujem, pa posle da me izbacuje iz gajbe i uzima mi dole money jer ih nisam disciplinovao.

kao posten i law abiding gradjanin dodjila mi jednog dana pozivnica da budem porotnik u HM Courts of (in)justice. Tad sam pokusao da brdu liberalnih zenturaca objasnim da je chovek u pravu sto joj je zuvnuo samarchinu sada nego da dozvoli da mu ta ista sa 17 godina razbija ulice... isto sam probao da tih istim objasnim da 2 puta convicted 17 godisnji drug dealer koji je dealovao gudro isped skole i već odrobijao 2 godine treba da se pritvori i da se baci kljuc.

Ali avaj, tata je sad na listi child abusera (isto kao i svaki self respecting pedofil) dok crnac i dan danas dealuje ispred skole.

E zato vam se sad smejem iz HM Australian Colony, jer ste se vi meni smejali dok sam kao porotnik pokusavao da „zastitim” prave vrednosti.

Nikad neću da zaboravim šta mi je jedna krava koja je inače youth worker rekla dok smo raspravljali da li crnca treba zakljucati ili ne...
kaže, pa dal si ti normalan, ako sve dealere zakljucamo cena gudre će da ode u nebo...

E sad se drogirajte i saljite decicu da razbijaju ulice, dok vam se englezi srednje klase smeju iz HM colonija...

HOCUKUCI
(MAMA)
13. avgust 2011. u 19.15
Sigurna sam da bi sve rešeno bilo kada bi se toj deci ukinuli slatkisi, a alkohol pride i deci i odraslima. Pedofilija se u UK kao nešto više i goni, pa ih je vise i pohvatano i registovano, mada ih ima u celom svetu u velikim kolicinama. Kažu, VAKO NIJE BILO U MOJE VREME. Jok i nije, nego nije bilo milion TV kanala, već jedan strogo kontrolisan. Drustvo je bilo 'idealno' ili bar onako kako kako se smelo reći da je. Sada novinarstvo i istina nikog ne doticu,nema razloga ni za pretnje s 'vrha' Da, on se drogira, krade, rusi, pali, ubija SKANDAL!!! i nikom ništa. Sva sreća pa postoje zakoni i sudovi kojima se uvek može manipulisati. Puske ne volem, imam golf palicu pokraj vrata, bejzboj ne mogu kontristati, al ću uzeti jednog lajavog dzukca i zbog ,posetioca' i zbog kanabisa sutra kad mi deca stasaju za to. U međuvremenu ću paziti pred kim i gde ih 'vaspitavati' kad se prejedu slatkisa.
Raven_UK
14. avgust 2011. u 04.22
Za drvadeset godina koje sam ja proveo u pomijari niko nikada nije razbijao i lomio nesmetano 4 dana za redom u svim gradovima i u isto vreme.

Ti sto su razbijali u moje vreme su vrlo brzo dobili preko tambure od murije. Ovog puta čujem price da murija nije znala kako da se obracuna sa decicom, jer se plasila da sama ne „prekrsi zakon” ako na njih digne palice.

I on je „pazio” gde disciplinuje cerku, little shit je sama pozvala muriju kad joj je on rekao „zovi, zovi, nisu htelu da dodju kad su mi na moje oci ukrali kola ispred kuce, mislis da će da dodju sto ti je otac zuvnuo samarcinu jer se ponasas kao zivotinja?”

I dosli su...za pet minuta...prihapsili ga... proveo chovek noc u stanici...pa sutradan ispred magistrate-a...pa onda sudjenje...dalje znate.

Nije problem u tome ko, šta i zašto lomi i pali, problem je u tome sto ti koji lome znaju da im niko ništa ne može do 18te godine.

Verovatno je i njegova cerka koja sad ima 17 lomila i palila za ajpod i patike, pa će sad da ide u euro-disney na weekend kao nagradu, posto je imala abusive parents.

Kad sam se vratio sa sluzbe porotnika, prva stvar na pameti mi je bila da pobegnem iz Engleske u sto kracem roku.

I sad sam u koloniji...mi smo zaostali...mi još uvek vaspitavamo decu tradicionalnim metodima i još nijedno nisam video da je out of control.

Dobili ste šta ste tražili, sad u cosak da lizete rane i malo da „reflect”...deca ne prave politiku i zakone, prave ih odrasli.
JV
15. avgust 2011. u 20.57
Mislim da si i rasne tenzije sve vece, ti na.dr.kani klinci su bezobrazni do bola. Jednom me u autobusu kod srednjih vrata,ocesala mlada crnkinja sa estejta koja je imala zesci atitjud problem. Em je ona mene gurnula em krenula da divlja i da trazi djavola. Pošto sam joj rekla da umukne ona se bog-zna-kako uvredila i usudi se svojoj rucicom sa vestackim kandzama pokusa da me ogrebe, ali sam je zaustavila u vazduhu, ona drugom, ja isto i na kraju sam je uhvatila za gusu da je izbacim iz autobusa koji je taman stajao na stanicu ali zilavo to. Da mi nije priskocio jedan decko koji je video sve što se dogodilo, verovatno bi se nas dve još i potukle. Gospodja se zeznula, verovatno se engleskinje povlace u takvim situacijama...:)
Raven_UK
15. avgust 2011. u 22.21
Interesantna pricica, ali ništa novo,chuo sam je i doziveo lično, u vise verzija.

Ta crnkinja koja ima attitude problem je najnizi stalez u engleskom „bezklasnom” drustvu. Nju neće čak ni njeni crnci da prcaju jer je svakom engleskom chamugi step up on a social ladder da kara belu engleskinju, a te iste white trash engleskinje u crnicma vide jednog velikog „djoku”, jerbo kod engleza muskih white trash prioritet ide ovako;

1.Pijanchenje
2.Fudbal (i fudbalski huliganizam)
3.Žene...može i pederstvo..daj šta das...

dok chamuge prcaju i ruzne, dogod su bele.

Tako da me uopste ne chudi sto je tebi htela da iskopa oci, jer bi i ti njoj htela da je situacija okrenuta za 180 stepeni.

Vi ste žene napravile tu situaciju, po vasim gore navedenim izvitoperenim vrednostima, a država je samo doprinela svojom opresijom u cilju kradje od srednje klase.

Nego, bolje se ti pripazi kad se nadjes u takvoj situaciji opet. Engleskinje, crne ili bele su na drugom mestu po nasilju u evropi. jedino ih Madjarice shiju. Tu su ladno mogli i nozevi da prorade, pa još posle tebe da nabede sto si rasista i napadas jadnu malu crnkinju.. šta ti to treba u zivotu?

Bolje smišljaj kako da pobegnes odatle sto pre...
JV
17. avgust 2011. u 17.20
Cek da se izodmaram prvo malo u Bath-u...:))
any4pistols
04. avgust 2012. u 11.32
?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.