Diskusije : Zapošljavanje

 Komentar
Daktilograf ili elektricar
sasho146
(STUDENT)
24. april 2011. u 12.09
Hteo bih diskutantima na S cafeu da postavim pitanje, pa me interesuje mislenje: postavicu ovako dva pitanja ako može?
1. Dali se isplati i koliko se isplati da radim kucanje teksta na kopjuteru i stampu kao daktilograf i kako ocenjujete posao kako se naplacuje usluga i šta treba od opreme imati?
2. Nedavno sam poceo obuku u jednoj skoli za elektro montera instalacije za kuce i stanove kakve su po mislenju vasem perspektive ovakvog posla kod nas u Srbiji ?
Hvala
diagnostika
(operator)
24. april 2011. u 22.02
najbolje bi bilo da se preseliš negdje blizu kuće velikog brata ili dvorca ili farme itd šta je već aktuelno jer njima će vjerovatno biti potrebno otkucati neku tužbu pritužbu ili protivtužbu itd. a za elektro montera ne znam to je posao sa sirotinjom koja ionako nemože da plati ni grijanje kojeg često i nema a kamoli neku popravku ili instaliranje novog,ali pravljenje kamina i ugradnja istih je daleko bolja solucija jer kamine traže oni koji imaju neku paru i nežale da svoj dom ukrase sa nečim takvim,sad ako imaš smisla i vremena potrudi se skontaj kako se radi i bog te veselio
carbon
(podupirac litice)
25. april 2011. u 16.33
Ja mislim da ne možeš da promasis sa zanatima kod nas.Vecina naših ljudi znaju samo za cekic od alatki.I sto vise zanata znaš bolje ćeš proćiAko možeš usput zavrsi i neke druge zanate.Dobri majstori se uvijek traže,e sad dal ćeš uspijet da naplatis rad to je druga prica.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.