Diskusije : Švajcarska

 Komentar
Imaju li hrvati, siptari, bosanci ovakvu xxx?
generacija70
28. maj 2009. u 05.54
Marcoo
(Security Agent)
28. maj 2009. u 06.56
ceci est un double tranchant..

Mach sa dve ostrice...

Teoretski govori se o zlochinima koji se izdesavali na podrucju balkana...Ok, niko nije bio cvecka, ni nasi ni nji'ni (njihovi:)))

mada svi se bore da dokazu krivice Srba, kao da smo jedini krivi..a nismo bre jedini krivi, i nismo krivi za 70% onoga za šta se teretimo.

svako je imao neciju podrsku na trusnome balkanu osim Srba.. (muslici, i shipci jameriku, i islamske zemlje), (croati Vatikan i zapadnu jevropu, plus USA) dok mi Srbi, precutnu podrsku Rusije, koja je bila jaka kao vrbov klin)

Tako da nam medijski svasta napakovali, i iskreno medijski rat je veoma kljuchna tacka u vodjenju nekog rata..

Realno, ono u šta se demokratska vecina ubedi, tako je...)

Da Srbi vode kampanje u svetu pokazujuci sebe kao žrtve ( mudzosi su to tako dobro radili, shipci isto) malo manje zaprepasceno bi bili gledani, ovako su pogledi izuzetno oprezni, osudjivachki, (bez nekih osnova, i sa nedovoljnim poznavanjem cele situacije na balkanu).

Pored svega toga demokratski smo pokazali da kere tipa Natase Kandic mogu lajati, da petokolonasi mogu rovariti, i da im ništa ne bude( fasada drzi, a temelji klize) , dok u okolini je malo drugacije.

ne daju na svoje...kriju se, mi se izdajemo...Nije fer sto oni rade, ali nije fer da mi rusimo sebe, i ne trazimo krivce kod drugih...Kad rascistimo sa krivcima sa druge strane, sa našima ćemo se lako obracunati...)

toliko od mene na tu temu...

Luxi raspali po meni:)))

Pozz Mare

luxorianer
28. maj 2009. u 07.40
Kad rascistimo sa krivcima sa druge strane, sa našima ćemo se lako obracunati...)
---------------------------------------------------------------

nadam se da se u svojoj profesiji i privatnom zivotu ne vodis ovakvim maksimama!!!

zašto?

zato što je tvoje mišljenje prilično „nelogicno, neprakticno, iluzorno, supljikavo”...

ti polazis od nekih eksternih faktora, koje bi da menjas, a koji su apsolutno van tvoje moći...nad tim faktorima, koje ti nazivas „oni” ti nemas nikakvu kontrolu...

interne unutrasnje faktore, koji su u stvari od prioritetne vaznosti zapostavljas i stavljas u drugi plan, zašto? zato što te verovatno u očaj baca sama pomisao na svoju unutrasnjost...nesređen si, ne organizovan, psihicki slabunjav...

ti mu dodjes kao ekstremni pusac, koji dnevno trosi dve pakle ubitačnog crvenog marlbora, a koji ostro kritikuje povremenog, drustvenog pusaca, koji ispali 3 cigarete mesecno...ti njemu energicno savetujes da prestane da pali a ti si sam gusis u vulkanu duvana...ipak, tako umišljen, za samoga sebe ti imaš lako rešenje...prestaces i ti da dimis kao furuna, verovatno onoga dana kada bude ispruzio papke od tabaka...

na tebe je primenljiv i ovaj primer...dakle, ti si neka krezuba pojava a savetujes nekoga sa izrazeno lepim zubima da ih redovno pere i posecuje zubara...

dakle, najpre moras da podjes od sebe, da sebe analiziras, pozicioniras i pravilno podesis kompas...uradi svoj domaći zadatak...

marcoo
(Security Agent)
28. maj 2009. u 08.47
Moje mišljenje je egoisticno, i prakticno, jer smo zaboravni i dok ne zaboravimo šta nam ko duguje, da naplatimo dug, a vraticemo i mi sto dugujemo, samo prvo nama da vrate dug:)))

Po struci sam mashinac tako da se vodim u zivotu i poslu logikom, a proveravam analizom...

Pozz Mare
generacija70
28. maj 2009. u 08.53
Pitanje je samo imaju li druge nacije ovakvu jednu dro..koja pljuje po svom narodu?Humanitarno, pa još pravo?Nemci streljali samo u Kragujevcu 7000 djaka, pa se ne nadje niko posle rata da im namece necistu savest.
Namcorasta
(Glumica)
28. maj 2009. u 08.59
Nemaju, mi smo jedinstveni
generacija70
28. maj 2009. u 09.03
I još jednom ne mogu da odolima:
luxorianer-Vi ili bolje reci Ti (jer iznad mog nivoa nisi sigurno)si jedna obična sirovina.Toliko egoizma prozima iz tvog pisanja da trujes svaku temu.
Sad verovatno sledi brisanje ali nema veze,sve je to patriotizam
Knez-001
(®)
28. maj 2009. u 17.12
Pogledajte šta se desava u demokratskoj Evropi u 21 veku:

Evropa 21 Vek!!!
http://www.youtube.com/watch?v=O2fZkT2oBMs&feature=related
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.