Diskusije : Švajcarska

 Komentar
Kosarka crno bela
Knez-001
(®)
24. maj 2009. u 02.31
Partizan bolji od Zvezde za osmu uzastopnu titulu!

Košarkaši Partizana osvojili su osmu uzastopnu titulu prvaka Srbije u košarci nakon što su u petom, odlučujućem, meču plej ofa Svislajon lige savladali Crvenu zvezdu sa 73:61 (17:15, 17:12, 24:13, 15:21). Meč je krenuo veoma tvrdo, pa su za prvih četiri, pet minuta večiti imali otprilike isto faulova koliko i koševa. Zvezda je već u trećem minutu ispunila bonus, ali Partizan nije umeo da se odlepi pa je rivala držao na dva, tri poena razlike.

Pri rezultatu 9:7 za crno bele Zvezda je poenima Robertsa i Ovensa (trojka) stigla na plus pet (12:7) ali je Partizan odgovorio serijom 8:0 (šest poena Rakočevića) za vođstvo 15:12. Zvezda je preko Stivena Markovića došla do izjednačenja, ali je u poslednjim sekundama prve deonice Uroš Tripković sa penala obezbedio dva poena prednosti.

Partizan je delovao daleko sigurnije tokom druge deonice koju je takođe obeležio mali broj poena. Crno beli primili su tek devet, a uz 17 postignutih stigli su do vođstva od 34:27 na poluvremenu.
Volim_Srbiju
24. maj 2009. u 03.47
Комунизам је пао 1989. у Европи. Срби и даље навијају за неке „партизане” и „црвене звезде”. Само још не достаје вест да су победници отишли на Титов гроб у кућу „цвећа” и посветили другу Титу њихову победу.

И после се чудимо што су нам отели Косово. Па Тито је први им дао републику а Срби у Босни и Хрватској су добили једно велико НИШТА. Ко је цртао републичке границе? То смеће у кући „цвећа” у Београду. Тито партија. Партизани. Црвени Звездаши.
marcoo
(Security Agent)
24. maj 2009. u 04.25
uplasih se kada su izgubili prethodnu utakmicu, no sve je okidoki:))))ipak partizan zna igrati kosharku...

ti patrijota, nije bitan naziv fudbalskog kluba, ti bi verovatno hteo da se partizan zove Ravna Gora, a zvezda Chicha :) brate rasipaj glupo patriotizam na imena fudbalskih klubova...neka se zovu i tanjir jedan i tanjir dva pa obet će biti isto...

Ime tu ne menja ništa...vreme bi bilo da pocnes da razmišljas , a ne da na coravo shiris patriotizam...to jest mislis da si patriota, a jesi li realno patriota???

pozz Mare
Knez-001
(®)
24. maj 2009. u 09.58
Cestitam Partizanu na pobedi.
A o imenu ne bih da diskutujem.
Partizana i Crvene zvezde ima i u drugim zemljama, pa se niko ne
upusta u te diskusije.
Kao navijac (Zvezde) mislim da je Partizan zasluzio da mu se čestita.
Ako nekog ne zanima sport, nek to ne mesa sa politikom...

To ne smeta nikom u Evropi, a evo ima nekom na diskusijama...
Šta je reci za Old Boys??? Jel to bas onako svajcarski???
Hop Old Boys!!!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.