Diskusije : Švajcarska

 Komentar
Plavi Pasosi važe do kraja iduce godine?
MILEKURBLA
16. maj 2009. u 06.21
„Plavi pasoši” važe i iduće godine
Subota, 16. maj 2009. 11:10

Ministar za dijasporu Srđan Srećković izjavio je da dijaspora ne treba da brine da će ostati bez pasoša, jer će rok važenja starih putnih isprava biti produžen za još godinu dana, kako za dijasporu, tako i za ljude u Srbiji.

Izdati pet miliona pasoša za godinu dana je nemoguće, zato će taj posao morati da bude produžen, izjavio je Srećković u intervjuu za „Večernje novosti.”

On je naveo da naši državljani mogu da dobiju biometrijske pasoše u sedam ili osam diplomatsko-konzularnih predstavništava.

Kako bi se smanjile gužve, dogovorili smo sa MUP skraćenu proceduru za sve koji nove isprave budu tražili u Srbiji. U bilo kojoj jedinici MUP da traže pasoš, dobiće ga po hitnoj proceduri, za najviše sedam dana.

Postavljamo temelje nove politike prema dijaspori i zemljama u regionu. Očekujemo da će, kao jedan od prioritetnih akata, u Skupštini da bude usvojen najesen.
Mislim da će da dobije podršku, ne samo političara, već i javnosti i svih relevantnih institucija, naglasio je Srećković.

(MONDO)
CH
16. maj 2009. u 11.58
Ne veruj zutima, milion puta su rekli da će da se ukinu vize za narod Srbije i to nije uradjeno. Njima ne treba verovati sve do onog momenta kad zaista se to i desi. To je Daciceva, Tadiceva, Dinkiceva Djeliceva obecanja a njima ne treba da se odmah poveruje.
Milekurbla
16. maj 2009. u 12.00
Ma ne verujem im ja pa sam se potrudio da se domognem novog pasosa kad sam bio na feriju.Ali rekoh da postavim možda nekog zanima...
ch-ch
18. maj 2009. u 05.56
...izdati pet miliona pasoša za godinu dana je nemoguće, zato će taj posao morati da bude produžen, izjavio je Srećković u intervjuu za „Večernje novosti.”...
-------------------------------------------------------------------

nebitno je dali će ove ili one godine vazeti stari pasosi, već je bitno to što njihove prognoze, bar ono sto do njih lično zavisi, mase za godinu-dvije-tri.
Doduse ništa cudno i navikli smo na taj javasluk.
ch-ch
18. maj 2009. u 06.07
možda ih je trebalo ranije podsjetiti da Srbija ima toliki i toliki broj stanovnika, da srbija nisu samo oni (dzabalebarosi), nego da u srbiji žive i rade (crnce) drugi ljudi koje oni ocito ne primjecuju niti na njih racunaju. i da moraju obratiti paznju na to prije nego li odrede zadnji rok trajanja starih pasosa.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.