Oglasi : Nekretnine : Stanovi

Napiši novi oglas | Promeni svoj oglas

Prodaja LUX stanova-Zlatibor

Velika slika Apartmansko naselje se nalazi u mirnoj i ne previše naseljenoj zoni ovog turističkog mesta, na par minuta hoda od jezera (500m). Lokacija je idealna kako za stanovanje tako i za eventualno izdavanje u turističke svrhe.
TEHNIČKI OPIS:
Arhitektonski koncept objekta se ogleda u funkcionalnosti, racionalnoj raspodeli prostora ali i u upečatljivosti, kako vizuelnog izgleda tradicionalnog stila, tako i najsavremenijim i najkvalitetnijim materijalima i standardima gradnje. Objekti su zidani termo blokovima, izolovani kamenom vunom (12). Fasada je kombinacija kamena (travertin), drveta i visokokvalitetnih fasadnih premaza obogaćena lameliranim termo-tretiranim gredama. Fasadna bravarija je prvoklasna, aluminijum- drvo, troslojno staklo punjeno argonom. Grejanje je etažno (Vaillant kotlovi) sa mogućnošću daljinskog uravljanja a u kupatilima je postavljeno podno grejanje. Za kupatilsku galanteriju birani su najpoznatiji brendovi, dok je italijanska keramika zauzela mesto u kuhinjama i kupatilima. U ostalim prostorijama obezbedjen je hrastov brodski pod. Krov je pokriven bramac protector crepom.
Naši objekti poseduju elemente pametne kuće ( kontrola grejanja, električne roletne, kontrola pristupa, daljinski video nadzor i sl.)

Sve ovo i jos mnogo toga stavljaju naše objekte u lux kategoriju sa visokim stepenom energetske efikasnosti.
Cena po kvadratu 1.500E+PDV.
Kontakt: 0640927972

Opšti podaci
Autor oglasa snezaoglasi
Imejl Kontaktiraj autora

Detalji oglasa
ID oglasa 433787
Brojač čitanja ovog oglasa  100
Oglas ističe 30.07.2023.
Kreiran 21.04.2023.


Ostali oglasi iz ove kategorije  Drugi oglasi istog autora  Kontaktiraj autora  Pošalji prijatelju


.