Oglasi : Sve ostalo

Napiši novi oglas | Promeni svoj oglas

Kelvin lite doo

Velika slika KELVIN LITE DOO

Osmišljen kao mesto na kom se može kreirati ambijent po ličnoj meri, salon preduzeća Kelvin Lite d.o.o Novi Beograd i internet prodavniaca www.kelvin.co.rs zadovoljiće i najistančanije ukuse u pogledu rasvete. Pored izloženih proizvoda koji predstavljaju najnovije trendove u Led osvetljavanju, ali i dekorativne rasvete,osoblje salona je na raspolaganju da detaljnije pokaže, ali i edukuje potrošače o inovacijama na polju rasvete.
Najširi asortiman LED rasvete brenda Forma na jednom mestu garancija je da svako može pronaći željeno osvetljenje za svoj dom, poslovni prostor, kancelarije, dvorišta, proizvodne pogone, lokale i slicno
.
Dekorativna rasveta klasičnog i savremenog dizajna, daje poseban pečat svakom enterijeru čineći prostor jedinstvenim i stilizovanim. Moderni, ali i vanvrmenski komadi u vidu podnih ili zidnih lampi, lustera, plafonjera, stonih lampi, ili svetiljki za spoljašnje osvetljavanje, izuzetnog kvaliteta oplemeniće svaki dom ili poslovni prostor.
Koncept Kelvin lite-a salona omogućava da se na jednom mestu u potpunosti osmisli i osvetli enterijer koji ostavlja utisak!
Ljubazno i stručno osoblje Kelvin lite-a uvek je tu da izadje u susret specifičnim željama, a naši aduti su: profesionalnost, korektnost, fleksibilnost i kvalitet.

Svratite do nas i sami se uverite.

Uvek na raspolaganju Vaš Kelvin lite!

Vise o nama : https://www.kelvin.co.rs/

Za sve informacije : +381 (11) 2271547, +381 (65) 2271548

Opšti podaci
Autor oglasa dir.wienna
Imejl Kontaktiraj autora

Detalji oglasa
ID oglasa 431765
Brojač čitanja ovog oglasa  308
Oglas ističe 14.04.2023.
Kreiran 04.01.2023.


Ostali oglasi iz ove kategorije  Drugi oglasi istog autora  Kontaktiraj autora  Pošalji prijatelju


.