Oglasi : Sve ostalo

Napiši novi oglas | Promeni svoj oglas

Holandski ovčar - čistokrvni štenci

Velika slika Na prodaju štenci čistokrvnog Holandskog ovčara iz odgajivacnice MagnuPro. Tigraste, veoma izrazene narandžaste boje.
Otac: York Od Moslavine uvezen iz Hrvatske sa hrvatskim rodovnikom.
Majka: Arina Aeneous Istras jake evropske krvi. Dvostruka prvakinja rase i dobitnica CAC i CACIB, na izlozbama ocenjivana odličnom ocenom. Zaslužena dobitnica pehara na svim izlozbama gde je učestvovala. Ima dobre papire i najčistokrvnije je linije. Radna linija, veoma izražene čuvarske sposobnosti svoje teritorije. Tokom šetnje poslušna, odlično ispunjava komande i saradjuje sa drugim životinjama i ljudima, stabilna u svakoj situaciji. Nije agresivna na decu i ljude uopšteno jer je sa istima odgajana od malena, jako mazna i poslušna u krugu članova porodice
Ozbiljnim i sigurnim kupcima koji su upoznati sa ovom rasom možemo poslati fotografije svih dokumenata (pedigree i radna knjižica(KSS)) i samih štenaca.
Na raspolaganju su tri ženke i dva mužjaka tigraste boje. Štenci su vakcinisani i dva puta očišćeni od parazita. Imaju pedigree iz odgajivačnice.
Ukoliko ste zainteresovani a niste upoznati sa ovom rasom možete nam se javiti za dodatne informacije
Naše iskustvo je takvo da smo se nakon prvog upoznavanja sa ovom rasom prijatno iznenadili koliko je zapravo laka za dresuru, dobre poslušnosti i odlične stabilnosti.
Dok smo pre upoznavanja imali pse drugih rasa ali nijedan se nije bolje pokazao od nase Arine.
Vladimir, 15300 Loznica/Srbija
Tel/Viber +381616914051

Opšti podaci
Autor oglasa vodicbg.com
Imejl Kontaktiraj autora

Detalji oglasa
ID oglasa 430698
Brojač čitanja ovog oglasa  59
Oglas ističe 09.01.2023.
Kreiran 01.10.2022.


Ostali oglasi iz ove kategorije  Drugi oglasi istog autora  Kontaktiraj autora  Pošalji prijatelju


.