Oglasi : Nekretnine : Placevi

Napiši novi oglas | Promeni svoj oglas

Plac 1.5ha izmedju Topole i Arandjelovca

Velika slika Plac pravilnog oblika. Osunčan, ravan, ali i ocedit. Na asfaltnom putu, udaljen 1.2 km od magistralnog puta (Topola-Aranđelovac). U blizini su znamenite lokacije - Oplenac, Bukulja, Venčac, Orašac, Kosmaj..
Na placu se nalazi stub elektroenergetske mreže 3 x 220 / 380 volti, a pored placa prolazi i telefonska linija.
Firma Geofizika-Ing d. o. o. iz Beograda izvršila je na placu geoelektrično sondiranje i pronašla podzemnu vodu, izdašnost preko 40.000 litara dnevno.
Za sve namene - voćarstvo, vinogradarstvo, poljoprivreda, stočarstvo, etno selo. Zahvaljujući postojećoj infrastrukturi (asfalt, struja, voda) na placu je zvanično dozvoljena gradnja raznih objekata (skladište, prerada, sušara, hladnjača, farma, stambeni objekti za vlastite potrebe.. ).
Pored potočića se nalazi bunar i ukopano skladište površine 6 x 2,4 m, čiji je ravni betonski krov predviđen za postavljanje standardnog stambenog kontejnera.
Čisti papiri.

Citat priloga sa RTS 18. januar 2022 (Sajt rts. html):
"Šumadija je prepoznata kao novo najpoželjnije mesto za digitalne nomade i regija koja ima bogatu turističku ponudu. To potvrđuje sve više svetskih putnika zainteresovanih da se upoznaju sa ovim delom Srbije, koji nudi odlične uslove i za rad i za odmor. Na Ekspo 2020 u Dubai-u Topola je predstavljena kao središte srpske Toskane".
Kontakt: 064/335-2390

Opšti podaci
Autor oglasa snezaoglasi
Imejl Kontaktiraj autora

Detalji oglasa
ID oglasa 427240
Brojač čitanja ovog oglasa  132
Oglas ističe 08.05.2022.
Kreiran 28.01.2022.


Ostali oglasi iz ove kategorije  Drugi oglasi istog autora  Kontaktiraj autora  Pošalji prijatelju


.