Oglasi : Nekretnine : Kuće

Napiši novi oglas | Promeni svoj oglas

Prelepa Vila 276 m2 i 150 m2 terasa Krcedin Indjija

Velika slika Prelepa Vila 276 m2 I 150 m2 terasa na obroncima Fruske Gore Krcedin

Krcedin - Indjija - Srbija

Prelepa moderna vila grejne površine 270m2 na obroncima Fruške Gore u Krčedinu sa sjajnim pogledom na Dunav, Krčedinsku adu i šumarak preko puta vile. Vila se sastoji od prizemlja u kome je ogroman dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom sav u staklu - dvostran koji gleda na dvorište, šumarak i Dunav i koji je površine 100m2 kao i kupatilo i tehnička prostorija sa fitnes prostorom.  Sprat u kome je ulazni foaje - kao rezervni dnevni boravak i 4 velike spavaće sobe od kojih jedna može da bude i kombinovano dnevna spavaća jer je velika i na jedinstvenom mestu sa najlepšim pogledom.  Ostale 3 sobe su prostrane i komforne spavaće sobe sa lepim pogledom i osvetljenošću. Na ovom nivou je i veliko spa kupatilo i spa zona u kojoj su planirani veliki djakuzi i velika sauna sa turskim kupatilom. Vila i dvorište su ušuškami i intimni dovoljno udaljeni od susednih objekata.  

Dvorište je iz dva dela: prednje - koje je do ulice i koje ima 3 parking mesta unutar placa, dva manja vrta i jedan intimni deo za sedenje i zadnje dvorište koje je ogromno prostrano i povezano sa šumarkom i u koje se ulazi iz dnevnog boravka ravno. Tu je i lep bočni vrt. Terasa na ravnom krovu je najlepši deo objekta ona je komplet zavvršena i ima neverovatan otvoren pogled na sve 4 strane ka Dunavu, Krčedinskoj adi šumarku i okolnom zelenilu, ona je  uvezana sa bazenom spoljnim i SPA zonom i ima multifunkcionalnu namenu. Planiran je na njoj letnji bar - svlačionica za bazen, prostor za sunčanje ili razne druge hobije - ljuljaške, stoni tonis i slično. SPA je lako da se otvori i bude letnji uvezan sa spoljnim bazenom, a naravno tokom hladnijeg vremena je u sklopu kuće. Bazen je dimenzija 4.5m x 8m i ima nekoliko nivoa dubione ali to je i dalje prilagodivo po željama budućih vlasnika.

Vila je završena sa svim radovima i na nekih 80% je investicionog ulaganja, ostali su završni i fini radovi koje nismo hteli da radimo jer smo se neplanirano odlučili za prodaju smatrajući da je bolje da svaki vlasnik je prilagodi svojim željama i ukusu.

U ponudi je i plac dodatni od 6 ari za koji smo planirali da bude za pomoćne objekte i sportske terene koji je preko puta vile u mirnoj ulici.  Taj plac bi smo odvojeno prodavali - cena dogovor.

Cena 345.000 EVRA

TEL +381 64 181 88 90
Opšti podaci
Autor oglasa MStefanovic
Imejl Kontaktiraj autora

Detalji oglasa
ID oglasa 426294
Brojač čitanja ovog oglasa  436
Oglas ističe 10.03.2022.
Kreiran 30.11.2021.


Ostali oglasi iz ove kategorije  Drugi oglasi istog autora  Kontaktiraj autora  Pošalji prijatelju


.