Oglasi : Nekretnine : Vikendice

Napiši novi oglas | Promeni svoj oglas

Perlez vikendica prodaja, 50m2 i 43 ara placa

Velika slika Prodaje se plac od 43 ar sa vikend kućom blizu naseljenog mesta Perlez kod Zrenjanina
Plac ima površinu od 43 ar i nalazi se par kilometara posle naseljenog mesta Perlez, na desnoj strani puta Beograd ka Zrenjaninu. Plac ima ulaz sa pomenutog magistralnog puta. Na približno pola placa zasađen je vinograd, sa više sorti stonog grožđa kao i voćnjak sa više vrsta voća. Na drugoj polovini placa zasađeni su orasi kao i razne vrste ukrasnog drveća i šiblja, što obezbeđuje hladovinu tokom leta.
Na placu se nalazi vikend kuća, od oko 50 kvadrata, na temeljima od 70 kvadrata, što omogućava legalnu dogradnju još dvadesetak kvadrata. Radi razjašnjenja, kuća i plac su uknjiženi 1/1 privatna svojina, s tim da je kuća uknjižena na 70m2 u listu nepokretnosti, dok joj je faktička površina 50m2 (postoje temelji za dodatnih 20m2). Kuća je izolovana sa unutrašnje strane, a podovi su obloženi keramičkim pločicama. Sazidan je dobar dimnjak koji zimi obezbeđuje dobro zagrevanje objekta drvima, kojih ima dodovljno na samom placu. Objekat ima trofaznu struju. Ispod samog objekta nalazi se ozidan podrum koji može da se koristi kao vinski i za odlaganje stvari.
Snabdevanje vodom se vrši putem ručne pumpe sa zajedničkog bunara koji se nalazi na međi, kopanog zajedno sa vlasnicima susednog placa. U bunaru ima dovoljno vode za upotrebu. Na placu je iskopan još jedan bunar koji se nalazi na samom placu, za koji je ozidana šahta sa poklopcem. Namena ovog drugog bunara je da se uvede voda u objekat, zbog čega novim vlasnicima pripada i nov, nekorišćen hidropak koji se poklanja uz kupovinu kuće. U tu namenu je iza objekta iskopana i povelika septička jama, koja nije privedena nameni. Treba malo uložiti u konfor i adaptaciju objekta. Crna 21.457E. 0638592510

Opšti podaci
Autor oglasa snezaoglasi
Imejl Kontaktiraj autora

Detalji oglasa
ID oglasa 423303
Brojač čitanja ovog oglasa  777
Oglas ističe 21.07.2021.
Kreiran 12.04.2021.


Ostali oglasi iz ove kategorije  Drugi oglasi istog autora  Kontaktiraj autora  Pošalji prijatelju


.