Oglasi : Sve ostalo

Napiši novi oglas | Promeni svoj oglas

Super asov, Krokodil asov, kultivator i ostali vrhunski alati

Velika slika Za početak je najbitnije da imate osnovni alat koji je svakom čoveku potreban u sređivanju bašte.Čudo ašov je alatka za baštovane čijom upotrebom se u jednoj operaciji izvode operacija kopanja i motikanja.
Čudo ašov za teže terene je alatka za baštovane čijom upotrebom se u jednoj operaciji izvode operacija kopanja i motikanja. Ašov široke vile je idealna alatka za brzu i laku obradu zemljišta za baštu. Krokodil ašov je višenamenski kovani ašov od ugljeničnog čelika-poboljšan. Ručni kultivator je idealan za lako i jedostavno okopavanje zemljišta. Sa vrlo malo napora i zamaranja, brzo ćete završiti posao. Sadilica Classic je alatka za lako i jednostavno rasađivanje kontejnerskog i slobodnog rasada povrća (paradajz, paprika, salata, zelje, kelj, lubenice, jagode, krastavci, kupus i sl.)i cveća.
Kljun otvora u samom vrhu 75mm, 100mm, 110mm i kljun otvora 135mm i četiri prečnika cevi 50mm, 75mm, 90mm i 110 mm.
Sadilica Deicone je jednoručna sadilica za kontejnerski i slobodan rasad povrća (paradajz, paprika, salata, zelje, kelj, lubenice, jagode, krastavci, kupus i sl.) i cveća.
Sadilica se pravi u dve veličine kljuna:kljun otvora u samom vrhu 75mm i 100mm i dva prečnika cevi 50mm i 75mm. Sejalica BCIP -Sejalica za beli i crni luk i praziluk!
Može se podešavati dubina sejanja kao i otvor kljuna tako da može da posluži i za sejanje drugih kultura!
Holandska motičica služi za plitku i finu obradu zemljišta, ali i za uklanjanje korova. Veoma je značajna za obradu zemlje i uklanjanje korova na onim delovima gde smo planirali da posadimo prve povrtarske kulture.. Ova motičica je lagana i lako se koristi, čak i kada je zemlja vlažna na nju se ne nakuplja blato. Stirup je alatka za jednostavno okopavanje i plevljenje površina.
Namenjena za precizan rad oko biljaka. Držalica koja se koristi je za grabulje. Ručna drljača služi za površinsku dopunsku obradu zemljišta posle osnovne obrade, dalje usitnjavanje, ravnanje, pokrivanje bačenog đubriva, razbijanje pokorice i uništavanje korova. MILOVAN 064 144 75 92

Opšti podaci
Autor oglasa snezaoglasi
Imejl Kontaktiraj autora

Detalji oglasa
ID oglasa 423247
Brojač čitanja ovog oglasa  71
Oglas ističe 16.07.2021.
Kreiran 07.04.2021.


Ostali oglasi iz ove kategorije  Drugi oglasi istog autora  Kontaktiraj autora  Pošalji prijatelju


.