Oglasi : Nekretnine : Poslovni prostor

Napiši novi oglas | Promeni svoj oglas

Restoran "Krajina" Voganj-Ruma

Velika slika NA PRODAJU UGOSTITELJSKI OBJEKAT KRAJINA U VOGNJU

Predmet prodaje je kuca u celosti sa pripadajucim poslovnim prostorom restoranom povrsine oko 1000m2 kao i svim pripadajucim objektima na placu ukupne povrsine 5 jutara u koje spadaju, 3 garaze, mini klanica, hladnjaca, objekti pogodni za uzgoj zivotinja, pusnica, prostrano dvoriste… kao i 3 jutra zemljista koje okruzuje plac sa leve, desne i zadnje strane ( pogodno za prosirenje…)

Poslovni prostor:
Restoran-lokal u prizemlju objekta je u NEPREKIDNOM radu sa tradicijom dugom 33 godine, pogodan za organizaciju svadbi i svih vrsta skupova..
- kapaciteta do 450 sedecih mesta sa modernim velikim sankom kao i kompletnim inventarom (stolovi, stolice, frizideri, kasa ), prostranim magacinskim prostorom.
- u sklopu restorana se nalazi kompletno opremljena kuhinja ( frizideri, zamrzivaci, HLADNJACA, escajg, sudovi…)
- lokal raspolaze sa 3 mokra cvora (lokal I kuhinja)
- u sklopu sale se nalazi prostor-pecenjara koji je podesan za prosirenje delatnosti
- restoran raspolaze i smestajnim kapacitetima i to 4 sobe apartmanskog tipa kao i 4 sobe tipa Hostel sa vise lezajeva u okviru jedne sobe
- kompletna sala je renovirana i opremljena klima uredjajima, spustenim plafonima, gips enterijerom, alu-pvc stolarijom, velikom unutrasnjom fontanom…
- ispred objekta je parking prostor kapaciteta do 100 parking mesta kao i plato basta uradjena od behatona i zelena basta sa jos jednom fontanom-rekom, klupama i stolovima od drveta, dekorisano kamenom, cvecem i sadnicama..

stambeni prostor:
-sastoji se iz dve odvojene stambene jedinice na medjuspratu i na spratu
Medjusprat podrazumeva stambenu jedinicu od 1oom2 u cijem sastavu je komforan dnevni boravak sa tri sobe, hodnik, kupatilo i terasa

Sprat podrazumeva stambenu jedinicu povrsine 120m2 u cijem sastavu su ogroman dnevni boravak kao i tri spavace sobe i kupatilo, dve terase od kojih je jedna povrsine 20 m2.

Stambeni prostor je u celosti podesan za promenu namene iz stambenog u smestajni kapacitet..

Ceo objekat je gradjen 1984 godine od cvrstih i najmodernijih materijala tog doba, kroz minule godine
-renoviran je krov ( dascanje i pokrivanje tegolom)
-uradjeno etazno grejanje na cvrsto gorivo, mazut ( cisterna 15 000l) i struju
-zamenjena kompletna stolarija u donjem delu objekta-poslovnom prostoru ( Alu i Pvc )
-nov kanalizacioni sistem ( septicka jama)
-poboljsana strujna instalacija

Objekat se nalazi u naseljenom mestu Voganj smesten u srcu Srema na magistralnom putu izmedju Rume i Sremske Mitrovice na 7 km od auto puta u podnozju nacionalnog parka Fruska gora, udaljen je 35 km od Novog Sada i 60 km od Beograda.
Namenski je gradjen 1984 godine kao restoran i kroz godine dogradjivan. Sa sadasnjim imenom neprekidno posluje vec 33 godine i poseduje bogato iskustvo kao i nemerljivu brojku ljudi koji su imali priliku da prodefiluju kroz lokal.
Sa obzirom na pripadajucu zemlju u svom okruzenju kao i ogroman parking, prostor je pogodan za prosirenje sadrzaja. 0658448211 022448211

Opšti podaci
Autor oglasa snezaoglasi
Imejl Kontaktiraj autora

Detalji oglasa
ID oglasa 420327
Brojač čitanja ovog oglasa  366
Oglas ističe 01.10.2020.
Kreiran 23.06.2020.


Ostali oglasi iz ove kategorije  Drugi oglasi istog autora  Kontaktiraj autora  Pošalji prijatelju


.