Oglasi : Lični oglasi : On traži nju

Napiši novi oglas | Promeni svoj oglas

1Upoznao bih biseksualku ili lezbejku radi ozbiljne veze, braka i stvaranja porodice.

Upoznao bih ozbiljnu i zdravu biseksualku ili lezbejku od -23 do 33+ godina. Molim da mi se javi isključivo gospođica ili slobodna gospođa bez dece: lepih crta lica, ženstvena!, skladno građena, zgodna ili malo punija. Poželjno situirana: (samostalna, stalno zaposlena, i stambeno obezbeđena) mada to i nije bitno.

-Ako si lezbejka bio bih otac naše dece, tvoj suprug ako želiš brak ili zajdnički život, tvoj najbolji prijatelj podrška oslonac u životu, uvek uz tebe i na tvojoj strani. Normalno jedno drugom se ne bih mešali u izbor emotivnih i seksualnih partnerki. Takođe nikada te ne bih pitao niti aludirao na to da imamo seksualni odnos.

-Ako si biseksualka nikada ti ne bih branio da se viđaš sa drugim devojkama radi seksa pa čak šta više ne bi mi smetalo i da imaš ljubavnicu ali pod uslovom da si osoba kojoj su u životu porodica a naročito deca na prvom mestu pa tek onda sve ostalo što čini zadovoljstvo. A što se mene tiče mogu biti samo tvoj, veran i odan do kraja života pod uslovom da se tvoje biseks sklonosti svode samo na seks bez emocija sa drugim ženama.

Znam da volim, poštujem, cenim, uvažavam, razumem, saslušam i podržim svoju partnerku. Da uvek budem tu za nas dvoje i vremenom našu decu.

Molim da mi NEPIŠU: devojke koje misle da sam lažov i budala koja iz dosade ili nekih drugih razloga piše sve ovo, devojke koje bi samo da se dopisuju, muškobanjaste, nekulturne, neozbiljne, nadmene, nevaspitane, klaberke, nimfomanke, narkomanke, alkoholičarke i sektašice.

Želim da zasnujem porodicu, zato što znam da su porodica i deca smisao života. Imam 31 godinu heteroseksualac sam. Iskreno nisam zgodan moderni fensi frajer niti sam bogat ali sam potpuno zdrav kako psihički tako i fizički. Radim imam krov nad glavom. Bez lažne skromnosti imam dobru dušu i veliko srce ako je to nekome još uvek bitno. li reči su reči a dela su dela pa ako želiš dozvoli mi da ti dokažem sve ovo gorešto sam napisao.

Opšti podaci
Autor oglasa [email protected]
Imejl Kontaktiraj autora

Detalji oglasa
ID oglasa 414633
Brojač čitanja ovog oglasa  495
Oglas ističe 05.11.2019.
Kreiran 25.08.2019.


Ostali oglasi iz ove kategorije  Drugi oglasi istog autora  Kontaktiraj autora  Pošalji prijatelju


.