Oglasi : Lični oglasi : Ona traži nju

Napiši novi oglas | Promeni svoj oglas

Upoznao bih ozbiljnu i zdravu biseksualku ili lezbejku radi ozbiljne veze i braka.

Upoznao bih ozbiljnu i zdravu biseksualku ili lezbejku od -24 do 34+ godina. Molim da mi se javi isključivo gospođica ili gospođa bez dece, lepih crta lica, skladno građena, zgodna ili malo punija, ženstvena! i situirana: (samostalna, stalno zaposlena, i stambeno obezbeđena).

-Ako si lezbejka bio bih otac naše dece, tvoj suprug ako želiš i brak ili zajdnički život, tvoj najbolji prijatelj, podrška i oslonac u životu. Normalno jedno drugom se ne bih mešali u izbor emotivnih i seksualnih partnerki. Takođe nikada te ne bih pitao niti aludirao na to da imamo seksualni odnos.

-Ako si biseksualka nikada ti ne bih branio da se viđaš sa drugim devojkama radi seksa pa čak šta više ne bi mi smetalo i da imaš ljubavnicu ali pod uslovom da si osoba kojoj su u životu porodica a naročito deca na prvom mestu pa tek onda sve ostalo. A što se mene tiče mogu biti samo tvoj, veran i odan do kraja života pod uslovom da se tvoje biseks sklonosti svode samo na seks sa drugim ženama. Znam da volim, poštujem, cenim, uvažavam, razumem, saslušam svoju partnerku. Da uvek budem tu za nas dvoje i vremenom našu decu.

Molim da mi NEPIŠU: devojke koje misle da sam lažov i budala koja iz dosade ili nekih drugih razloga piše sve ovo, devojke koje bi samo da se dopisuju, muškobanjaste, nekulturne, neozbiljne, nadmene, arogantne, nevaspitane, klaberke, nimfomanke, narkomanke, alkoholičarke i sektašice.

Želim da zasnujem porodicujer mislim da su porodica i deca smisao života. Imam 32 godinu heteroseksualac sam. Iskreno nisam neki zgodan moderni fensi frajer niti sam bogat ali sam potpuno zdrav kako psihički tako i fizički. Radim imam krov nad glavom. I imam dobru dušu i veliko srce ako je to nekome još uvek bitno.

Opšti podaci
Autor oglasa wolf.nikola@yah
Imejl Kontaktiraj autora

Detalji oglasa
ID oglasa 411591
Brojač čitanja ovog oglasa  1468
Oglas ističe 15.01.2020.
Kreiran 14.10.2019.


Ostali oglasi iz ove kategorije  Drugi oglasi istog autora  Kontaktiraj autora  Pošalji prijatelju


.