Oglasi : Lični oglasi : On traži nju

Napiši novi oglas | Promeni svoj oglas

1. Gospođice ili gospođo želiš li ljubavnu vezu ili bar intimna viđanja ako nisi za ljubav

Oglas važi za psihofizički zdravu slobodnu ili udatu damu od 20 do 50 godina, koja ima bilo kakav pristojan i čist smeštaj u kom bi smo mogli biti sami, malo slobodniji, gde bi smo se opustili, uživali, razgovarali, družili se i vodili ljubav.

Želim da se viđamo redovno na duži vremenski period mada može i povremeno kad ti poželiš ili možeš. A ako bi došlo do obostranih emocija možemo započeti i ozbiljniju tajnu ili javu ljubavnu vezu u zavisnosti od razlike u godinama, dali imaš decu ili ne i od tvog bračkog statusa. Takođe ako si potpuno slobodna mogu biti samo tvoj i ti samo moja ako smo približnih godina i ako nemaš dece konkretno mislim na ozbiljnu vezu vremenom brak.

Interesuju me isključivo veza ili ti viđanja radi obostranog ZADOVOLjSTVA, novac ne tražim niti me zanima jer nisam: prevarant, lopov, bitanga, muška kurva, muška sponzoruša ili beskućnik koji koji želi da se useli kod neke dame

MOLIM BEZ LAŽNOG MORALA, NEKOG PRETERANOG OKOLIŠANjA, NEODLUČNOSTI, LAŽI I EKSTREMNIH VULGARNOSTI. MOLIM ZA KONKRETNU, KOREKTNU I JASNU KOMUNIKACIJU DOSTOJNU ZRELIH I NORMALNIH LjUDI.

Imam 33 godine SLOBODAN SAM diskretan ako je potrebno, potpuno zdrav, normalan heteroseksualac.

Nisam: agresivan, prost, glup nastran i perverzan čovek. Uživam u seksu i volim kada zadovoljim partnerku tj. ne gledam da zadovoljim samo sebe i svoje potrebe. Nisam preterano obdaren ali sam veoma potentan, solidan sam u klasičnom seksu, dobro ližem (nemora biti obrijana ne smeta mi ali zahtevam besprekornu higijenu što se tiče oralnog seksa) analni seks baš nešto i ne preferiram zato što me ne pali ali ako ti želiš i voliš anal nije problem zadovoljiću te i na taj način.

Opšti podaci
Autor oglasa IskrenPosten
Imejl Kontaktiraj autora

Detalji oglasa
ID oglasa 409654
Brojač čitanja ovog oglasa  510
Oglas ističe 02.06.2018.
Kreiran 25.02.2018.


Ostali oglasi iz ove kategorije  Drugi oglasi istog autora  Kontaktiraj autora  Pošalji prijatelju


.