Oglasi : Lični oglasi : Ona traži nju

Napiši novi oglas | Promeni svoj oglas

Ozbiljan sam mentalno i fizički zdrav heteroseksualac želim upoznati biseksualku ili lezbejku

Upoznao bih ozbiljnu i zdravu biseksualku ili lezbejku od -24 do 34+ godina. Molim da mi se javi isključivo gospođica ili gospođa bez dece, lepih crta lica, skladno građena, zgodna ili malo punija, ženstvena i situirana: (samostalna, stalno zaposlena, i stambeno obezbeđena).

-Ako si lezbejka bio bih otac našeg deteta-dece, tvoj suprug (ako želiš i brak ili zajdnički život) tvoj najbolji prijatelj, podrška i oslonac u životu. Normalno jedno drugom se ne bih mešali u izbor emotivnih i seksualnih partnerki. Takođe nikada te ne bih pitao niti aludirao na to da imamo seksualni odnos.

-Ako si biseksualka nikada ti ne bih branio da se viđaš sa drugim devojkama radi seksa pa čak šta više ne bi mi smetalo i da imaš ljubavnicu ali pod uslovom da si osoba kojoj su u životu porodica a naročito deca na prvom mestu pa tek onda sve ostalo. A što se mene tiče mogu biti samo tvoj, veran i odan do kraja života pod uslovom da se tvoje biseks sklonosti svode samo na seks sa drugim ženama. Znam da volim, poštujem, cenim, uvažavam, razumem, saslušam svoju partnerku. Da uvek budem tu za nas dvoje i vremenom našu decu.

Molim da mi NEPIŠU: devojke koje misle da sam neiskren i neka budala koja iz dosade ili nekih drugih razloga piše sve ovo devojke koje bi samo da se dopisuju, muškobanjaste (izvini te ali po meni zena treba biti ženstvena) nekulturne, neozbiljne, nadmene, arogantne, nevaspitane, klaberke, nimfomanke, narkomanke, alkoholičarke i sektašice.

Želim da zasnujem porodicu, zato što su porodica i prr svega deca smisao života. Imam 31 godinu živim u bizini Beograda heteroseksualac sam. Iskreno nisam neki zgodan moderni fensi frajer niti sam bogat ali sam potpuno zdrav kako psihički tako i fizički. Radim imam krov nad glavom. I imam dobru dušu i veliko srce, ako je to uopšte nekome još uvek bitno na ovom svetu.

Opšti podaci
Autor oglasa [email protected]
Imejl Kontaktiraj autora

Detalji oglasa
ID oglasa 409497
Brojač čitanja ovog oglasa  695
Oglas ističe 05.06.2019.
Kreiran 02.03.2019.


Ostali oglasi iz ove kategorije  Drugi oglasi istog autora  Kontaktiraj autora  Pošalji prijatelju


.