Oglasi : Lični oglasi : On traži nju

Napiši novi oglas | Promeni svoj oglas

2) Gospođice ili slobodna gospođo bez dece ako si potpuno slobodna i sa željom za

Nevažeći oglas - ukinut od strane korisnika.
Oglas važi za gospođicu ili slobodnu gospođu od 18 do 30 godina ili mladoliku damu do 35+ godina.

Nema dece niti brak iza sebe potpuno sam slobodan pa shodno tome takvu ženu i tražim, odnosno potpuno slobodnu bez dece ali mi ne bi smetalo ako si živela zajedno sa bivšim momkom, ako si bila verena ili udata pa čak i ako si razvedena ili udovica.

Interesuje me isključivo belkinja pravoslavne veroispovesti prednost ima Srpkina, Crnogorka a može se javiti i neka Grkinja, Ruskinja, Ukrainka, Rumunka, Slovakinja.. itd koja živi u Srbiji, koja je živela u Srbiji i ili koja često dolazi u Srbiju poželjno da bar malo zna Srpski jezik. A svakako da se može javiti i belkinja druge veroispovesti koja bi prešla u pravoslavnu veru.

Željan sam nežnosti, pažnje, poljubaca, iskrenih reči, podrške u suštini ljubavi koje znam da uzvratim ženi koja želi i zna iskreno da voli.

Psihofizički sam zdrav, slobodan, iskren, pošten, skroman, duhovit, pažljiv, svestran, lepuškast, krupan, snažan muskarac od 30 godina.

Nisam: proćelav, klempav, krezav, nagluv, nem, lopov i prost. Ne drogiram se, ne kockam se, retko konzumiram alkohol.

Interesuje me isključivo ozbiljna veza ili ljubavna veza, u bilo kom slučaju želim isključivo vezu koja bi vremenom težila bračnoj ili vanbračnoj zajdnici i stvaranju porodice.

Da nešto razjasnim ja nisam nacionalista i slično tome, meni niko ne smeta čak šta više ima drugare i komšije cigane, poznanike kineze, poslovne saradnike muslimane i katolike. Poštujem svačiju veru i ljude delim sam na dobre i loše. Sa svakim poštenim i iskrenim čovekom dobre duše mogu i želim biti prijatelj i brat bez obzira na njegovu boju kože, veroispovest i nacionalnost

Opšti podaci
Autor oglasa Kad moje uši čuj
Imejl Kontaktiraj autora

Detalji oglasa
ID oglasa 403553
Brojač čitanja ovog oglasa  593
Oglas ističe 10.05.2017.
Kreiran 26.02.2017.


Ostali oglasi iz ove kategorije  Drugi oglasi istog autora  Kontaktiraj autora  Pošalji prijatelju


.