Oglasi : Lični oglasi : On traži nju

Napiši novi oglas | Promeni svoj oglas

Ako i ti kao i ja želiš običan i normalan život u dvoje decu porodicu

Nevažeći oglas - ukinut od strane korisnika.
Isključivo radi braka ili zajdničkog života i ozbiljne veze želim da upoznam psihofizički zdravu, slobodnu i poželjno ali ne obavezno: situiranu samostalnu ženu koja ima stalni siguran posao i lično njen stan ili kuću. Interesuje me gospođica od 20 do 30+ godina

Po nacionalnosti sam Srbin pravoslavac belac, živim u okolini Beograd ima 30 godina. Ozbiljan sam, razuman, tolerantan, svestran, širokih pogleda, shvatanja i interesovanj, POŠTEN, ISKREN, NASMEJAN I PRIJATAN ČOVEK. Radim, ima skromno sređen zaseban deo kuće u kojoj baš i ne bih da živim (zašto objasniću u toku upoznavanja) ALI AKO SMO JEDNO ZA DRUGO MOŽEMO ŽIVETI I KOD MENE U STVARI SVE MI JE JEDNO I BILO BI KAKO GOD TI KAŽEŠ. Nema dece i brak iza sebe.

NISAM: Lud, glup, bezobrazan, lenj, kockar, kukavica, bitanga, klošar, probisvet, lopov, agresivan, nervozan, ćutolog, biseksualac, perverzan, nastran, narkoman, alkoholičar, žigolo, prevarant. Nikome ništa ne dugujem "Zato sto znam da se ispružim koliko sam dugačak tako da mi ćebe nikad nije kratko" Ne pripadam nikakvoj sekti, kriminalnoj ili navijačkoj grupi.

Ne tražim da me bilo ko izdržava, sponzoriše i finansira dok ja sedim i užuvam. Kao što rekoh imam posao ali ako ti živiš u nekom drugom gradu Srbije, u nekoj bivšoj republici SFRJ ili u inostranstvu kada bih se preselio kod tebe morala bi da mi pomogneš u pronalaženju posla.

Skroman sam i jednostavan čovek, iskreno ne želim da imaa veliki novac u životu ne jer se od njega "ludi" Potreban mi je ozbiljan, jednostavan i iskren porodični život sa normalnom ženom sa kojom mogu da živim u miru i slozi.

Naglasio bih da ne žurim nigde, želim jedno lagano upoznavanje prvo dopisivanje, razgovor telefonom pa tek onda susret e sad koliko bi to trajalo zavisi od nas dvoje i privlačnosti. Iskreno plašim se i ja, nigde ne dolazim na upoznavanje tj. ni u jedan drugi grad ili državu osim u Beograd i to isključivo na nekom javnom i prometnom mestu. Nemoj te pogrešno da me shvatite čast pojedincima ali po ovom svetu hoda mnogo ludaka, manijaka, prevaranata, kriminalaca i zlih ljudi.

I JEDNO DA SE RAZUMEMO JA VREMENOM AKO BOG DA ŽELIM DECU tj. DA STVARAM PORODICU, AKO TI NEMAŠ TU ŽELjU MOLIM TE NE JAVLjAJ MI SE HVALA NA RAZUMEVANjU.

Opšti podaci
Autor oglasa Kad moje uši čuj
Imejl Kontaktiraj autora

Detalji oglasa
ID oglasa 403405
Brojač čitanja ovog oglasa  509
Oglas ističe 19.04.2017.
Kreiran 26.02.2017.


Ostali oglasi iz ove kategorije  Drugi oglasi istog autora  Kontaktiraj autora  Pošalji prijatelju


.