Diskusije : Sidnej

 Komentar
King hit vs batine na splavu
CikaBrkica003
(Student)
27. jul 2013. u 02.10
Evo da ti otvorim temu za tebe Ozi i izvora o batinama na splavu
„U pritvoru su zadržane četiri osobe, koje su osumnjičene da su učestvovale u ovoj tuči, a policija dalje radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja - rekao je naš izvor iz istrage. Kako nezvanično saznajemo, Fedor je ubijen nakon što je hteo da zaštiti druga koji se udvarao devojci jednog od radnika obezbeđenja splava”

A King hit koji se desava svakog vikenda i još danas dan nisu pronasli sve te pocinilice king hit-a bez ikakvog povoda ili upozorenja osim jednoga koji se predao policiji. Samo dvoje momaka koji su jako srećni sto nisu zavrsili ispod dva metra nego u bolnici. A da ne spominjemo glassing „case i flase” po facama pa ja ko covek ne mogu da pijem viski ili pivo na casama da ko covek normalno uzivas u picu, nego jerbote daju ti plasticne case pa da ko beskucnik da pijes i jerbe ukus pica plastike pa i još da platis to njasra. Pa jerbes to njasra plasticne case koji ubija ukus pica zbog tih pijanih budala koji neznaju da se drže alkohola i ponasanja.

Pozdrav
Ozie
27. jul 2013. u 03.58
„U pritvoru su zadržane četiri osobe, koje su osumnjičene da su učestvovale u ovoj tuči, a policija dalje radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja - rekao je naš izvor iz istrage. Kako nezvanično saznajemo, Fedor je ubijen nakon što je hteo da zaštiti druga koji se udvarao devojci jednog od radnika obezbeđenja splava”

I mislis da je to kraj price, da je tu kraj svim problemima?
Država kao radi svoj posao, jel?

Da država radi svoj posao, takve gnezda kriminala i droge bi mogla raditi do 23 casa i onda razlaz kao u celom svetu.

Policija bi radila svoj posao a ne 20 nabildovanih bitangi na jedan objekat sa bog te pita kojim kriminalnim rekordom.

I kad se utvrdi ko je ubica, ako ikad, šta mislis koliko će dobiti od smesnog pravosudja, posebno ako su ubice povezane sa policijom, sto nije ništa novo i sto je vrlo moguće.
Već sada se radi na zataskavanju stvari, kao što se radi na zatskavanju putem medija 'osumnjicenog' sina Zarka Mitrovica sto ubi devojku.

Pravosudje koje ima za devizu 'hapsi, pa onda prikupljaj dokaze, a onda pustaj na slobodu, i naravno isplati ostecenog masno zbog lezanja u zatvoru zbog nedokazane krivice'. Spektakularno hapsili Miskovica, sad ga pustili, od svega neće biti ništa. Sto bi rekli tvoji zemljaci „pojeo vuk magarca”.

I sram te bilo, cela nacija se gnusa nad tim zločinom, to pokusavas da prikazes kao stanje redovno. Jeste redovno, nazalost, jer se desava svakog dana.

Ozie
27. jul 2013. u 04.22
Nasiljem cuvaju klubove:
http://tinyurl.com/kdbx97c

Ebo te, ja se ne mogu nacuditi, u ono vreme bivše nam Juge nisu ni trebale mrge po splavovima, niti ih je bilo. Čak ni policija nije zalazila. Kelnerisali su između ostalog neki moji drugari preko Studentske zadruge. Splav se zvao Bombaj, tako nekako.
Koliko je svet postao nasilan od tada, strava!

Ej 20 kratko potsisanih i nabildovanih zivotinja obezbedjuje jedan objekat! Sto neki diskutant rece, to lici na ratnu zonu sa toliko obezbedjenja.

Mislim se, covek malo popije, krene u WC pa okrzne nekoga nesmotreno, i onda se stuste njih 20 na tebe, priteku u pomoć u lomljenju kicme i iz obezbedjenja susednog objekta. brrrrrrr :(

Najsmesniji su mi zvanicnici i novinari koji se hvalisu kako su im se stranci hvalili o ludom zivotu u Beogradu! To mi je jako poznato, mislim taj kurtoazni komplimenti zapadnjaka, dok ti ne okrenu ledja... A mi se lozimo na tu lažu.
Lumina
(><)
27. jul 2013. u 09.35
Aha...Sve se bojim da će tu pasti nekakva pravda. Pohvataju oni osumnjicene ali, istraga obično zakaze a sudjenje se otegne kao gladna godina ali, na nekoliko godina. Pa i ako stigne do presude ona je neka smesna. A tek je smejurija Apelacioni sud.

CikaBrkica003
(Student)
27. jul 2013. u 12.31
A šta tvoja jerbote država radi u vezi „king hit-a” i „glassing” hehehe pa samo jedan momak se predao za king hit za cele dve godine ej bre samo jedan glup momak koji se usro. Jerbala te tvoja država koja ne moze da nadje pocionice za king hit i glassing uprkos sa closed circus kamerima po celom gradu a da placas svoje pice sa plasticne case koji ubija ukus pica i pijes kao klosar hehe. Kakva ti je to država ej moj e moj koji !@#$ i palac je tvoja država. Pa Srbija nema closed circus kamere a ovamo ima u svakom cosku u gradu i još javno na tv mole budalu da se preda hehehe.

Pozdrav
zupa
(DR.MR)
27. jul 2013. u 17.10
U Sydney lupio mladicha od 18 godina,bez ikakvog razloga,znachi shetash se neko
te lupi ti odapnesh,u Beogradu dasa od 40 godina pokushao da mazne mladu ribu
nekom tipu koji ga sa svojim pajtashima prebio a njegovog druga ucmekali,shto bi
rekli borba oko peechke,sve zivotinje to rade...

Pravosudje tamo I ovde,ISTO SRANJE DRUGO PAKOVANJE,u Melburgu pustili
onog seksmanijaka,a on ubi Jil Mar.

Sto bi rekli crna hronika,samo shto je Ozie kritichniji za Srbiju,znachi da nije
Srbin I mrzi sve shto je Srpsko.
Ozie
27. jul 2013. u 18.29
Ali koji naslov „King hit vs batine na splavu”

Batinama na splavu naziva lincovanja decka do smrti njih 20 gorila bez valjanog razloga, plus njegov drug zavrsio na VMA sa teskim zoledama.
I to se svrstava pod 'batine„, jel?

Šta reci za onaj slučaj kada zandarm ubi dvojicu i zapali ih zbog duga?

Generalizujete i poredite nešto što se ne može porediti.

Ali dobro, posle onog pitanja 'sto si utekao onih bajnih devedesetih', trebam biti spreman na svako glupo pitanje i komentar.”
Ozie
27. jul 2013. u 21.01
zupo, ovoga puta ti je pogresna generalizacija skupa sa zakljuckom 'budala na sve strane sveta'.

U slučaju kad neki psihopata iskoci iz mraka i udari mladica u glavu u mracnoj ulici, kao što se desilo na Kings Krosu u Sidneju govori upravo to - da je budala na sve strane i da se nikad ne zna gde možeš nayebati.

Međutim, slučaj nemilog dogadjaja na splavu govori puno vise od toga i postavlja puno vise pitanja kao sto su:

- ko su vlasnici splavova koji angazuju neodgovorne, bahate, impulsivne i tupave bitange na takva odgovorna radna mesta?
Na takva mesta se angazuju ljudi odgovorni (za mir u objektu, i sigurnost gostiju i njihovu bezbednost), inteligentne da bi konfliktne situacije resavali sa minimalnim posledicama, dovoljno pametni da znaju dokle mogu ići da niko ne pogine.
Sto onesposobljenog coveka dalje tuci na smrt???

- sto im toliko obezbedjenje treba?

- od toliko gostiju što se ne umesase da ih razdvoje da spase mladica od smrti? U pitanju je kukavicluk, nezainteresovanost, nebriga za drugoga, sebicluk, šta?

- šta toliko sveta radi u 3 ujutro u kafanama radnim danom?

- zašto se svim kafanama pa i takvima ne ogranici rad do 23h bar radnim danom? A ako već takvim objektima, koji su zaboga određeni da kreiraju turisticki imidz Beograda, što ne obezbede te objekte policijom? Desio se zločin, policije nigde ni od korova!
Ovo pitanje tim vise ima smisla sto ovo nije prvi put da se desi.
I zna se vrlo dobro u javnosti šta su danas te rupe.

Covece, ovde je mladic na smrt premlacen od onih koji su upravo duzni da mu se to ne desi, ili ti koji su odgovorni za njegovu bezbednost!!! O cemu mi pricamo? To je isto kao kad lekar da pacijentu otrov da popije umesto da ge leci.
CikaBrkica003
(Student)
27. jul 2013. u 21.20
O kojoj mracnoj ulici u king cross-u ti pricas matere ti pa jerbote pa sve su to closed cirkus kamere snimile k.retenu pa i još javno policija i rodbine žrtve mole budalu da se preda i to svim kanalima TV. Da je to jadno i zalosno koliko je ta tvoja država nemocna a ti i još prdis o nekom zandarmu koji je korumptiran a ti si ocigledno zaboravio tih tvojih 3 ili 4 policajaca koji su ubili brazilskog studenta i to sve jerbote kamere snimile i cik pogodi maca pojela tih 3 ili 4 pandura kao da se ništa desilo. Zupa je 100% upravu ti nisi srbin nego si ustaško provokartsko gofno koji mrzi sve sto je srpsko, kopas po crnim hronikama iako ne živis u Srbiji a živis ovde a crne hronike ovde jerbote je pun k.rac. Ma jok sve je lepo ovde ko u bajci a u Srbiji strava i uzas da se use_res u gace iako nisi bio tamo jerbote 23 god.

Pozdrav
Ozie
29. jul 2013. u 00.01
...dalje, zaboravio sam jednu tacku:

- koloko mrznje i bezdusnosti u tom svetu, da je to strava!!!
20 bezdusnika batinaju coveka, a da pri tom ni jednom ne padne na pamet da kaže 'dosta, ubicemo coveka'!

Kao sto rekoh, taj posao trazi inteligentne, stabilne, pribrane i stalozene, a ne one kojima je primarno zadovoljavanje svojih zivotinjskih nagona i lecenje sopstvene sujete - one koji jedva cekaju incident.

I šta su tupoglavci uradili:
- čujem da restoran neće raditi sledeći mesec dana zbog tog ubistva. Koliko će tu love biti izgubljeno?
- reputacija kluba je ukaljana, veliko je pitanje da li će imati gostiju kao nekad jer je restoran obelezen. Meni lično bi bilo nelagodno da pijem gde je covek tako grozno nastradao
- zivotinje će sigurno i otkaze podobijate
- zaglavili u zatvoru
- nastradao jedan mladi živit kojem vise nije bitno koliko će barabe biti kaznjene, njega vise nema.

Da li su tupsani svesni svega gore pobrojanog, mislim kad ne misle penisom i misicima nego glavom?
zupa
(DR.MR)
29. jul 2013. u 03.05
Nazalost možešh pisati danima,ozie ne može da shvati,
da su apsolutno sve osobe razlicite sa razlicitim potrebama.
Ceo zivot se svodi na tri osnovne radnje...
Lumina
(><)
29. jul 2013. u 23.08
Ne znam zašto se palite? Od kako je sveta covek je bio violentno biće. Ubistva i razne kriminalne radnje nisu izmišljene ni na propalom i trulom Zapadu (kako vole da ga neki zovu) niti su od juče. Nasi mentoli na splavovima se nisu setili da se rokaju chashama, oni vise vole pesnice i sutiranje. Pa i glavudzama se manje razmahuju, racunaju sigurno da se ne udaraju dzaba u ludaru, bolje se osloniti na pomenute pesnice i noge. Šta bi na to rekli pripadnici plemena Indijanaca u Amazonu koji izlaze na megdan jedan drugom sa bambus stapovima pa se mlate po glavudzama dok jedna ne padne? Svaki narod ima svoj stil tabanja, to je i ništa vise.

A smesan mi je Brkica, alo, ti kao neki dasa na splavovima ahhahahha koji posle hvata tadzu hahaha, a kako se to zenske ki muve lepe na gofance, ti rece da je tako, je l ti na celu piše da si iz Koala Land-a a ribe ki shashe ahhahahahha? I šta je bilo kada si se probudio matere ti?? Smesan si ki tri bioskopa hahahhaha, Brkica turista na splavovima ahhahaha :))))
CikaBrkica003
(Student)
30. jul 2013. u 01.28
Šta je bilo kad sam se probudio? Jaoo super sam se osecao i lepo sam se sproveo. Video sam svoje stare drugare,rodbine zabavaljao se ma zivot to je to banababo. Imaš li još pitanja?

Pozdrav
Lumina
(><)
30. jul 2013. u 01.52
Daj još detalja kako baris ribe po splavovima? Koja ti je zvaka? Je l im pricas o krokodilima, kengurima, koalama, paucima, morskim psima? Jesi uspeo da smuvas neku?
CikaBrkica003
(Student)
30. jul 2013. u 05.07
Ma kakvi krokodili, pauci, kengure koji k.rac illi palac zainterestovane za to hehe pa one se pale samo $$$ i k.rac „dobar sprovod” ako oćeš threesome dodji na splav da se organizujemo kao baba i mlada koka to je lako rešiti kao nabavak tvog filma Gremlins:) jeli oćeš još detalja?

Pozdrav
Ozie
30. jul 2013. u 19.33
Pa brkice, lepo si se proveo tamo, sve lepo i krasno, sve bajno, što ne ostade tamo? Što se vrnu u zemlju u koju ti ništa nije potaman?

Mogu misliti kako se splavaruse pale na gastarbajtere iz Australije, sve padnu na dupe i shire noge čim cuju? Bole ih dupe!

Anyway, tema je sramotna jer je brze bolje otvorena da se zločin ulepsa i poredi sa ovim ovde. Da rodbina i prijatelji procitaju ovaj naslov ispljuvali bi brkicu od glave do pete. Trebalo bi mu bar sat vremena da se istusira od toga.
Pa ne radi se o nekoj sportskoj disciplini već o zločinu.
Ljudski je prvo osuditi zločin (a ne umanjivati ga i ulepsavati) izraziti zgrazanje nad zločinom i izraziti zal za mladim zivotom koji se ugasio bez ikakvog razloga, i saosecanje sa najblizima nastradolog.
E posle toga bi se moglo srat ako uopste ima smiala, ali nema.

Evo u kom brlogu nam se nas brkica NAVODNO ludo provodio sa svojim cicama:

==================================
Splavovi su, prema podacima policije, najincidentnija mesta u gradu, koja preko takozvanog obezbeđenja kontrolišu kriminalci, narko-bande, navijačke grupe.

- Obezbeđenje „Saunda” ne pripada navijačkim krugovima, tu rade momci iz nekog polukriminalnog sveta, ali većina splavova je u ozbiljnim narko-poslovima jer je to najozbiljnije i najjače tržište droge. Policija zato tu i nije poželjna. Droga se diluje naveliko, iza posla stoje ozbiljni igrači, kriminalci, navijačke grupe koje su upravo preko obezbeđenja u stalnom ratu za tržište, zato su tu i česti sukobi između njih - objašnjava naš izvor.

On navodi da je najveći problem to što rad splavova niko ne kontroliše.

- Većina radi preko dozvoljenog radnog vremena, alkohol se služi i maloletnicima, a iza VIP loža, koje čuva obezbeđenje, diluje se droga - kaže naš sagovornik, navodeći da je policija samo tokom leta na splavovima intervenisala više stotina puta, nikada na poziv obezbeđenja.
http://tinyurl.com/kexq5x7
=====================================
CikaBrkica003
(Student)
30. jul 2013. u 20.43
Tampi jerbote šta si navalio na splavove ko musica na gofno pa ovde k.retenu ima droge i ubistva na sve strane bila je reprotaza o drogama koji mladi od 14god diluju samo od 200 metara od policijske stanice i to u bela dana po celom Sidneju i po selima „Bondie, Liverpool,Bankstown, Blacktown,Gosford itd da se ne na brajam sve ta sela. A ti još prdis o splavovima pa šta ne prdis malo o tvojoj zemlji ups o tvojoj državi koja je nemocna da hapse kriminalce a mocna je da lupi velike kazne običnim ljudima. Pa šta ne prdis malo o king hit-ova i glassing jer ti živis ovde a ne tamo, ovde nema splavova ostavi ti splavove tamo Srbima i turistima da se pozabave. Lepo sam ti reko onaj koji trazi djavola dobice je njegov ortak 39 god zajerbavao devojku pa je dobio batine zajedno sa ortakom jer da je pametan ne bi se mesao jer je znao sa skim ima posla. Jerbes mu falkultet kad nije pametan. Pa kako to ja nisam imao probleme na splavovima nego šta lepo sam se sproveo. A ovde dobijas saku u glavu bez ikakvog povoda i upozorenja i još javno traže budale da se predaju na tv. Zupa je upravu ne vredi da se stobom pisati jer ne možeš da kapiraš ”da su apsolutno sve osobe razlicite sa razlicitim potrebama. Ceo zivot se svodi na tri osnovne radnje...„

Pozdrav”
Lumina
(><)
30. jul 2013. u 23.02
A jesi se matere ti sproveo? Gde su te sproveli? Valjda si se proveo?!

I šta si se zakacio za gadjanje casama i rokanje glavudzama, da li trebamo da vadimo primere iz hronike recimo Blica tipa ubio s'ledja dvojicu pa ih zapalio, izb'o nozem i pobeg'o, ubio majcinog ljubavnika kada ih je zatekao na gomili, izbo devojku jer nije zeleo da prihvati raskid...itd. itd.? Ovi ovde imaju svoje fazone, oni nasi tamo svoje. Tamo se npr. ne rokaju bajkeri a ovde svako malo neko pucanje.

Ne rece koja ti je tehnika po splavovima kada se radi o $$$? Mases li novcanikom kao slučajno, pricas li engleski satro nisi nas...? Nedostaje taj detalj, šta si se stis'o, nasi smo... gukni...
Lumina
(><)
31. jul 2013. u 02.07
„Srbija je jedan veliki splav” - rece komentar...

http://tinyurl.com/kexq5x7
CikaBrkica003
(Student)
31. jul 2013. u 03.50
Ma kakvo gadjane case i flase banababo to su za malu decu pa oni to ture/razbijaju po facama a takvih vesti ima svakog vikenda. King hit je knockout bez upozorenja tebi neko pukne na glavu iz cista mira a ti padnes na zemlju razbijas svoju glavu ili slomis vrat. Ma ima ovde crnih hronika pun k.rac, al ne ovde je sve lepo ko u bajci a tamo je strava i uzas da se useres u gace jeli tako? Banababo ja ne znam kako to ide kod zenske mora ćeš da pitas te zenske na splavu kako znaju jer nisu blesave i naivne kao ti. A mahao sa parama nisam a kamoli pricao engleski nije to za tebe banababo to su za zenske koje imaju mozak da prepoznaju $$$ ili papire.

Pozdrav
Ozie
31. jul 2013. u 18.50
Pa lepo sam te pitao, sto si se onda vratio u ovu 'kriminalnu' državu? Osh poginuti, bok te mazo???

Bre smesan si ulepsavajuci stanje u Srbiji i poredeci je sa Australijom.
Glupo porediti zaista po bilo cemu.
Šta god izjavljivali za ovu naciju ovde:
- Australija pripada zamljama razvijenog sveta, Srbija ne.
- Australija je uredjena država, Srbija još ne, a biće tek kad zatvori 26 poglavlja u pregovorima sa EU.

Nazalost, tako je, mislim što se Srbije tiče. Ko ne bi voleo da je razvijena i da je uredjena. Da je takva vecina nas bi se vratilo u Srbiju da radimo i živimo tamo, ja prvi jer moj posao mogu da nosim sa sobom (nisam vezan za jedno mesto).
Eto ni ti ne odustajes od zivota u Australiji jer ti je bolje ovde nego tamo.

Ovde vecito uporno pricas jedno, a radis drugo.
Nikad te nisam procitao da si lepu reč rekao za ovu zemlju, a pristajes da živis u istoj!!!

Što se tiče stanja u Srbiji, pa nismo mi ni slepi ni glupi da ne znamo kako je tamo. Patriotizam nije ulepsavanje stanja.
CikaBrkica003
(Student)
31. jul 2013. u 22.28
Tampi glup si ko k.rac matere ti da živis ovde ne mora da znači da moras da se rukujes sa periguzicarima, da se družiš da ustašama i balijama, sa poofterima i lezbejkama, da gledaš i da podržiš poluguzicare i pedofile na paradi a tek o politicarima itd, da se ne nabrajam koja gofna si jeo. Pa da siris drugima da jedu ista gofna koje si pojeo. Pa ima pametnih ljudi koje misle svojom glavom a kritikuju svoju australiju i državu i vole svoju australiju do smrti, a ne kao ti pojeo servirana gofna pa ti ova zenska sutnula sve za pecat buhahaha. I još danas dan ne možeš da kapiraš k.retenu da ja i ti nismo isti. Ti samo jedi gofna a ja ne i neću da jedem kapiraš li sada?

Pozdrav
Ozie
01. avgust 2013. u 01.42
Ja samo kapiram da si ti nekulturan, nevaspitan, vulgaran i da vredjas sagovornika.

E to je ono sto po statutu SC nije dozvoljeno, a ne nepridržavanja teme.

Ja tebe ni jednom nisam uvredio na ovome topiku, a vidi sad ovaj izliv besa! Oshini glavushom o zid, istusiraj se pa se smiri.

Ti ćeš da mi kažeš sa kime ću se druziti.

P.S. Eno ti tvoj Nole ceo odmor se druzio sa Hrvatima, ostavio tamo novac, druzio se sa njima, davao intervjue, pa šta? Jel treba da ga osuđuješ zbog toga? I lepo covek izjavi za jutarnji da se izdigao iz nacionalisticke zabokrecine, a ti nikako da ukapiras šta to znaci.

On je javna licnost, on se slusa, on je veliki Srbin, veliki patriota, prema tome pre njega kritikuj nego mene običnog smrtnika, ako smatras da nije u redu druziti se sa drugim narodima.
Ozie
01. avgust 2013. u 01.53
Još nešto, prirodno je voleti zemlju u kojoj živis, navijati za njene uspehe, jer gradjanin te zemlje vidi interes u tome za sebe i svoju familiju.
Neprirodno, nakaradno i paradoskalno je to što si zlurad i sto mrzis zemlju u kojoj živis.

Živis ovde a molis boga da kisa padne u Srbiji.
Daj boze da kisa padne u Srbiji, ali daj boze i ovde, inače će te zveknuti po dzepu.
Sutra ćeš od ove zemlje traziti penziju.
Ozie
01. avgust 2013. u 02.10
Evo ti pa nauci nešto, ili teraj ksenonofobično svoje pa kritikuj:

Jutarnji: Prije nekoliko ste se godina jednom izjavom izdignuli iznad nacionalističke žabokrečine u kojoj na ovim prostorima mnogi žive desetljećima. Je li izjava ‘nema veze što ste me nazvali Hrvatom, to je ionako gotovo isto’ pravilno interpretirana i stojite li iza nje i danas?

Nole: I ovoga bih se puta izdigao iznad nacionalističkih žabokrečina, kako ste rekli. Za nekog u inozemstvu jako je teško razlikovati naš narod, granice, tko smo, što smo. Zato nisam ni zamjerio niti sam pokušavao objasniti jer i sam znam koliko mi truda treba da objasnim odakle dolazim i gdje je taj brdoviti Balkan.

Nole: Ove sam godine prvi put došao na pravi odmor u Hrvatsku i bilo mi je jako lijepo. Svaki put dosad u vašoj sam zemlji bio zbog turnira u Umagu, i obično sam dolazio s cijelom obitelji i prijateljima. Slavko Rasberger je naš obiteljski prijatelj i uvijek se trudio ugostiti nas i učiniti da se osjećamo kao kod kuće pa smo se rado vraćali.

http://tinyurl.com/kxsvwn2
josh-uvek-ovde
(next year this time...)
01. avgust 2013. u 04.23
Pa i nije baš morao otići tamo na odmor...svaka čast njihovom obiteljskom prijatelju...
Ozie
01. avgust 2013. u 04.49
Evo ga ovde http://tinyurl.com/nma8zl2 zagrlio Hrvaticu.

Prijatelj sa Slavkom Razbergerom, prijatelj sa Cilicem, prijatelj sa Karlovicem, prijatelj sa Ninom... a onaj zapenio na mene što se družim sa drugim narodima.
Nole je srpski brend, ne ja.
On je uzor mladima, pa valjda je uzor i u pogledima na svet.
CikaBrkica003
(Student)
01. avgust 2013. u 06.27
Hehehe ti uporedujes Novaka koji je svetski broj jedan koji ide na odmor u dalmaciji i crnoj gori a dalje od dalmacije nije isao. A pre dve godine te iste ustaše zaplenili njegovu jahtu pa su promenili plocu jer Novak ima para i svetski broj jedan pa naravno da ustaše lizu supku Novaku hehe ako ako neka samo da uzlizu. Pa on je posetio dalmaciju koja je nekada bila srpska i italijanska a nikad ustaška. Pa Novak je pod svetskoj lupi kako od medija kako i od pokvarenih ljudi nije on toliko glup kao i ti. Jedna mala greška ili gaf svi svetski mediji će da rasapnu na Novaka. Da li Taci koji je ubijao Srbe prijatelj Dacicu prasicu jer se rukovao i slikao? Da li Ivo koji mrzi Srbe i slikao sa Nikolicem je prijatelj? Pa ja mogu da nađemneku rvaticu da mi popusi onako iz zabave i da se slikam al ne mora da znači da moram da se družim sa ustašama. Kapiraš li? Ako nisi kapiro onda si glup ko k.rac i nema potrebe da se raspravljamo dalje jer si dosadan sa tvojim ustašama do bola osim ako si ti ustaša koji željno želi Srbe ko i rvatice. A ono sto je Novak izjavio da je teško objasniti strancu da ima Srba pokatolicene i tu je ništa nije pogresio. Pa još uporedujes sebe sa Novakom svetskim brojem jedan koja je javna licnost i pod stalnom smotru od strane medije i pokvarenih ljudi a kamoli ti nasi politicari koji i još ti nisi ni politicar nego običan k.reten koji sebe uporeduje sa drugima.

Pozdrav
Ozie
01. avgust 2013. u 07.10
Samo ti rigaj uvrede jer i ne umes ma tako.

Pa eto, zabranili mu da udje u Dubrovnik, i on opet trci tamo.

Ako može Nole kao veliki Srbin i patriota, primer malidima, medijska licnost da se druzi sa Hrvatima, sto mi obični smrtnici ne bi mogli?
To je ono šta ti ne razumes.

Ništa ne pukne tako glasno kao kad Nole ponekim svojim postupkom zvekne samarcinu fasistima!!!

Taman ga svi proglase za Srbendu, a on izjavi da su Hrvati i Srbi jedno te isto. Kako se ti osecas, matere ti, i ti si neki zadrigli nacionalista?
Ozie
01. avgust 2013. u 07.18
Kažeš da nismo isti. Pa fala bogu da nismo isti. I srećan sam sto nisam kao ti.
Ti biras drustvo strogo po nacionalnoj osnovi, a ja biram po tome kakva je osoba.To je ogromna razlika.
Ti živis sa predrasudima, ja ne.
Ti si vadikal, ja ne.
Lumina
(><)
01. avgust 2013. u 07.38
Alo bre, Noletova majka je hrvatica! Sto znači da je on dete iz mesanog braka. Šta sada treba da izjavljuje, da se po$ere na majcine korene? Ja ga razumem. Ono što ne razumem su debili koji idu na more u hrvatsku. Kao sto sam pre i rekla, ponovicu: na granici iz Srbije sve one koji idu na more u hrvatsku treba nalupati po debelom mesu a vozace automobila duplo. U povratku takođe svi da dobiju po porciju pre nego im se udari pecat u pasos. Ovo izjavljujem bez da se zezam. Daleko im kuca.
Ozie
01. avgust 2013. u 08.28
Dijana je sa 4 godine dosla u Beograd, znaci gotovo prava Beogradjanka.
I onda kakve ona veze ima sa Hrvatskom?

I sad kao Nole zbog majke trci u Istru, Dalmaciju skoro svake godine.
Lepo covek kaže da ide tamo jer mu je lepo, jer ima prijatelje.
I da ne ide, majka ne bi bila povredjena.
Lumina
(><)
01. avgust 2013. u 09.16
Pa ima valjda rodbinu sa majcine strane koja je u hrvatskoj? Mene on ne zanima, neka ide, i onako je gradjanin sveta. Čitam kako su ispljuvali Anu jer je izjavila da neće živeti u Beogradu po okoncanju teniske karijere. Devojka bazirana u Svajcarskoj već dugo, non stop putuje po svetu, šta bi radila u Beogradu? Da je neka ljubomorna budala maltretira kad tad, da ne kažem budale.

A ovima sto su potrcali na more kod hrvata koji su isterali sve Srbe ne bi li napravili etnicki cistu lijepu njihovu, pa njih samo nalupati lopatom. Yebalo ih more.

Ozie
01. avgust 2013. u 20.15
Ima tu nekih zabluda kod naaeg naroda kad je reč o Hrvaticama udatim za Srbe.

Koliko ja poznajem tu materiju, Hrvatice uglavnom bezrezervno prihvataju muzevu veru, obicaje, zemlju.
Od puno primera, opsisacu jedan.
Od mog ortaka iz Beograda žena je Hrvatica iz Osijeka. Žena svake godine ide u Ostrog. Cesto je isla u posetu Patrijarhu Pavlu u Patrijarsiju kad bi dolazila iz zavicaja da mu nešto donese od rodbine, posto se znaju jer su bili komsije. Kad moj drug ukljuci HTV da se smeje Mici Dusanovicu i ostalim biserima na njihovoj TV, ona mu kaže 'gasi ta go.vna, idu mi na p zivac'. Prva je da se ruga njihovom novohrvatskom, itd.

Sa druge strane, Hrvatice udate za Srbe nemaju nikakav popust, naprotiv, smatraju ih većim 'četnikusama' nego same Srpkinje (navodno zbog izdaje vere po mišljenju praznoglavaca).
Primer je taj incident u Dubrovniku. Primer je i ta žena mog druga koju su ponizavali i maltretirali do besvesti kad je isla u poseti roditeljima u Osijeku devedesetih, za vreme sankcija. Ženu su terali da place kad su joj vadili sve zivo iz torba i pola od toga oduzimali. Ponizavanje i maltretiranje oko dobijanja vize je bila posebna prica. Morala je da daje neke izjave, da trazi neke potvrde od katolocke crkve u Beogradu i da ceka, ceka, ceka...

Dijanini otac je bio vojno lice koji je dobio prekomandu iz Vinkovaca za Beograd kad je Dijana imala 4 godine. Tamo je ostala neka daljnja rodbina. Verujem da ih Nole nikad nije posetio (možda ni Dijana) jer kad bi? Devedesetih nije mogao kao klinac, a posle 2000 decko na akademiji pa sa turnira na turnir, sa aviona u avion.

Ja verujem da je upravo Dijana usadila deci jak patriotizam, jer klinci uglavnom puno vise vremena provode pored majke, dok otac zuji okolo da prehrani familiju.
Uopste iza celog tog fantasticnog uspeha cele familije stoji ta tiha i nenametljiva osoba.
Lumina
(><)
01. avgust 2013. u 22.15
Koliko znam, Dijana se satirala od posla u toj piceriji na Kopaoniku. Dok je otac i te kako hvatao krivine. Toliko o tome ko je zujao i koliko. Znam nekog ko je zna iz tog vremena pa ne pricam na pamet.

O segregacijama zbog religije ne bih. Pun mi je kufer i jednih, i drugih i trećih pa ko zavrsi neka stavi tacku. Sita sam toga.
Vilmosh_Kauboj
(Kaki kroz vase snove!)
01. avgust 2013. u 23.23
Eto..dodjoh, videh... i sve po starom;

Dvojica velichanstvenih vitezova ponovo jashu kroz vashe snove, dok moderator kiseli kupus...

Crni vitez Brqa nasrce na plemenitog i chasnog viteza Tampija, dok im Baqa i Još-Uvek izigravaju stitonoshe...ahahahah!

Vitezovi plemicke krvi, dokle ćete vishe?!
Ozie
02. avgust 2013. u 18.18
Ne vidim naikakvog razloga sto bi moderator bio bizi zbog mene, nikoga nisam uvredio, dok za mog sagovornika nisam siguran.
Uostalom sve piše iznad.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.