Diskusije : Čikago

 Komentar
Koliko je realno
diridoncica
04. januar 2011. u 08.35
Koliko je realno da se jedan osrednji student naravno sada diplomirani ekonomista ( državnog ekonomskog fakulteta u Beogradu)upise na University of Illinois at Urbana - Champaign ...na Master iz racunovodstva...a ima npr i papire kao rezident...šta kaže narod ...kakva je to ustanova...kakvi su kriterijumi u odnosu na nas...da li ima neko ko je uspeo od naših da se upise tamo
ljolj
(Tajni Agent Izzy)
04. januar 2011. u 15.11
Vrlo pametno, ukoliko ti priznaju sve te ispite, i ako uspes da udjes, to ti je jako dobra skola, jedna od najboljih u državi IL.
mauler
04. januar 2011. u 17.48
Ocjene su manje/vise, skola dobra, kosta kintu...probaj, možda će te kosati $100 papirologija za apliciranje, možda budes morao da uzmes neki test (ja sam morao uzeti GRE za masters za inzinjera, ti bi neki GMAT ili neki slični k*rac sa tri-četiri slova, oni će ti reci koji), ako dobijes dobar rezultat na testu i priznaju skolu iz Srbije, nebi trebao da imaš problema da te prime...i oni hoće pare a jedini način da zarade je da imaju „ucenika”. Sa srećom i naprijed.
Sexy_guzza
(idealno losa)
04. januar 2011. u 20.44

Nije ti problem da se upises ali kad zavrsis nema nigdje poslaaaaa
diridoncica
05. januar 2011. u 03.43
Hvala na podrsci...a što se tiče posla ...nema ga ni ovde u Srbiji...pa ga ja imam...mislim da za racunovodje uvek ima posla to niko ne voli da radi a potrebno je svakoj firmi...za 4 meseca se doseljavam u okolinu Chicaga...prvo sam mislila malo da radim ...šta bilo...da se priviknem...pa posle možda da upisem taj Master...naravno dzaba mi ovih 10 godina rada ovde moram sve od početka...mislim da sam realna
anikicaa
(menadzer)
08. januar 2011. u 15.50
Imaces jako mnogo ispita da polozis iz undergrad pre no sto budes imala pravo na master. To samo u slučaju racunovodstva, jer ti neće priznati skoro ništa iz srbije. Pokusaj MBA, tu nećeš morati da polazes ispite sa nizeg nivoa. Sve se dobro raspitaj pre no sto das lovu. U startu ti kažu da sve može i prolazi, ali kad das novac prica polako pocinje da se menja ukoliko se nisi dobro unapred raspitala.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.