Diskusije : Veb dizajn

 Komentar
Molim za pomoć..
VesnicaD
(student)
25. jul 2011. u 01.47
Posedujem flash webiste sve sam uradila kako treba,ali sam stala kod
linka kontakt..na tom linku već je napravljen kontakt da objasnim(znaci postoji:-ime.. -email adresa..-telefon i na kraju opcija da se može ostaviti message...dole na dnu postiji -clear i -send,probala sam da saljem na svoju adresu ali ništa nisam primila..ne znam to da odradim možda postoji neki cod ili ne znam šta da bi funkcionisalo...)
molim sve one koji nešto znaju o tome da mi pomognu..
zahvaljujem,
Vesnica
Mostro
(junior member)
25. jul 2011. u 02.49
nema te nema, pa se pojavis :)
i kako mislis da ti neko pomogne ? U skriptu te forme moras da ubacis svoju mail adresu na koju će da ti stize posta. Ako ta forma nije dobra, nadji drugu i zameni je. Znaci, kad postavljas takvo pitanje, najbolje je da iskopiras skriptu i postavis je ovde, pa da ti neko ko se razume kaže gde je greška.
VesnicaD
(student)
25. jul 2011. u 15.09
Hvala na odgovoru,skola pa malo posao tako da nekad nemam vremena da uletim evo jedino kad zapnem,da ja sam ubacivala svoj e-mail, ali ništa,kodove ne mogu da uzemem jer je to flash koji je već tako napravljen...pozdrav za tebe

Vesnica
Mostro
(junior member)
25. jul 2011. u 16.24
negde ti se potkrala greška pa pregledaj pazljivo celu skriptu. One su nekad iz više delova, možda si nešto izostavila. Možda imaš negde i uputstvo. Nekad se pogresi, stavis zarez umesto tacke ili razmak vise i ne radi :)
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.