Diskusije : Sajtovi

 Komentar
Udaljenosti gradova
Milina
17. januar 2016. u 08.56
Kako stalno nešto tražim po netu, prosto je bilo nemoguće da ne naletim i na ovaj http://udaljenostigradova.com/ sajt. Jeste da je relativno skoro postao aktuelan, koliko vidim, barem u mom slučaju, ali moram da priznam da sam u najmanju ruku oduševljena, pa sam zato i odlučila da ga podelim sa vama.

Iskreno, malo mi se smučilo ono da ukucavam udaljenost tog i tog grada od tog i tog grada i da mi izađe samo kilometraža u drumskom i vazdušnom saobraćaju i neka putanja na mapi, na kojoj se baš i ne snalazim najbolje. Konačno da se neko pametna seti da napiše sve što treba čoveku koji možda prvi put ide tim putem. Dobro, i ovde piše kolika je udlajenost drumskim i vazdušnim putem, ali ono što mi se posebno sviđa jeste što je lepo navedeno kuda treba da se ide.

Naravno, ovaj sajt možda nije toliko zanimljiv nekome ko se mnogo dobro snalazi u tumačenju mapa, ali za mene i one koji su meni slični je savršen. Tako da sa moje strane idu sve pohvale autorima, jer su napravili dobru i jedinstvenu stvar, koja će sigurna sam mnogima biti od velike pomoći, a meni na prvom mestu. Još jednom, sve preporuke sa moje strane!
SMEDEREVAC
(Graficar)
19. februar 2016. u 11.27
City Distance APP ZA aNDROID
Nostromov
(If you fail to plan, you are p)
29. januar 2017. u 21.07
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.