Diskusije : Sajtovi

 Komentar
Sajt o receptima
Milina
14. decembar 2015. u 06.19
Sve mi se čini da su moje prijateljice potpuno poludele od kad su recepti za razna jela počeli da se pišu po internetu. Ali, sad moram da priznam da sam im se i ja pridružila i sada se utrkujemo da pronađemo što bolji sajt, pa da „ krademo ” recepte sa njega. Ali, moram da priznam da ni to nije lako kao što izgleda.
Srećom, te sam ja uporna, pa sam tražila danima onaj koji ima najbolje recepte i konačno sam ga našla. Ako vas zanima koji je, pogledajte ovde http://receptizasvakog.com/

Posebno mi se sviđa što je sve napisano normalnim jezikom i što nisu u pitanju recepti za jela o kojima možemo samo da maštamo, jer su nam potrebni sačuvaj Bože koji sastojci za njih i koliko skupi. Ovde su skroz normalna i jela i način pisanja recepta, a ne ono listaš skroz do dole ili na drugu stranu da bi video pripremu. Lepo, otvoriš recept koji te zanima, pročitaš koji su sastojci potrebni, a odmah zatim i način pripreme i što je još najbolje - sve lepo objašnjeno, korak po korak, tako da dok čitaš recept možeš lako da razumeš šta se radi i kak otačno teče priprema, pa logično kontam da čak i oni ljudi koji nemaju nikakvog iskustva u kuvanju mogu vrlo lako da se snađu. I sve lepo podeljeno po kategorijama, a super je stvar i što ima mogućnost da ukucaš reč koju tražiš, a on ti na osnovu nje izbaci sva jela koja imaju veze sa tim terminom. Ovo je definitivno za mene najbolji sajt sa receptima na koji sam do sada naišla. Sad mi još ostaje da ubedim i prijateljice da je tako.
MTodorovic
(inzenjer)
03. septembar 2016. u 12.15
Meni se ovaj baš sviđa,

http://cakedobrogkuvanja.com/
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.