Diskusije : Zona sumraka

 Komentar
Ahmedinezdad je u UN najavio dolazak zvijeri
DitrihVonKlausen
29. septembar 2012. u 06.38
Dio govora Iranskog predsjedika Mahmuda Ahmedinedzada u UN prije tri dana.
Prvi spasitelj koji dodje biće lažni spasitelj u Svetom Pismu poznat kao ZVIJER.
Tek će drugi spasitelj biti onaj pravi, ali u UN se raduju dolasku zvijeri.

Govor:

Gospodine Predsjedniče, prijatelji, dragi kolege,
Stvaranje mira i trajne sigurnosti uz dostojan život za svih, to je velika povijesna misija, ali je ostvariva. Svemogući Bog nas nije ostavio same u ovoj misiji i rekao je kako će se to dogoditi. Jer ako se ne ostvari, biti će to u kontradikciji sa njegovom mudrošću.
Svemogući Bog nam je obećao čovjeka koji je ljubazan, čovjeka koji voli ljude i voli apsolutnu pravdu, čovjeka koji je savršeno ljudsko biće i zove se Imam Al-Mahdi, čovjeka koji će doći u društvu Isusa Krista (savs) i pravednih. Koristeći sav potencijal svih muškaraca i žena iz svih nacija, ponavljam „svih muškaraca i žena iz svih nacija”, on će odvesti ljudski rod prema ostvarenju ovih divnih i vječnih ideala.

Dolazak Konačnog Spasitelja označiti će novi početak, ponovno rađanje i uskrsnuće. Biti će to početak mira, trajne sigurnosti i pravog života.
Njegov dolazak će biti kraj izrabljivanju, nemoralnosti, siromaštvu, diskriminaciji i početak ljubavi, pravde i empatije. Doći će i uništiti neznanje, praznovjerje, predrasude i otvoriti vrata znanosti i znanju. Osnovati će svijet koji će biti pun puncat razboritosti. Donijeti će dobrotu, nadu, slobodu i poštovanje svim ljudima. Ljudi će osjetiti užitak bivanja čovjekom i užitak bivanja u društvu ljudi. Svu Adamovu djecu, bez obzira na boju kože, ponovno će spojiti nakon duge povijesti razdvojenosti i divizije u vječnoj sreći.

Dolazak Konačnog Spasitelja, Isusa Krista i Pravednih biti će vječno svjetlo budućnosti čovječanstva. To se neće postići ratom ili silom, već buđenjem i dobrotom. Njihov dolazak udahnuti će novi život u hladno i smrznuto tijelo ovoga svijeta. Blagosloviti će čovječanstvo sa proljećem koje će označiti kraj zime našeg neznanja, siromaštva i ratova, doći će sezona u procvatu. Već sada možemo osjetiti taj miris proljetnog povjetarca, proljeća koje upravo počinje i ne pripada nijednoj rasi, etničkoj skupini, narodu ili regiji, proljeće će uskoro stići u sve prostore Azije, Europe, Afrike i SAD-a.

On će biti proljeće za sve one koji tragaju za pravdom, slobodom i prate nebeske propovjednike. On će biti proljeće ljudskog roda i zelenilo za sva vremena. Zato spojimo ruke i napravimo prostora za njegov dolazak s empatijom, suradnjom, harmonijom i jedinstvom. Krenimo na marš prema spasenju za gladne duše ljudskog roda, kako bi okusili besmrtnu radost i ljepotu. Živjelo to proljeće, živjelo to proljeće i živjelo to proljeće!

Hvala Vam.„

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rYKy4dfSF-o
njezna_zverka
(manitanje)
29. septembar 2012. u 18.44
svaki put osjetite kad ću da se vratim;)
Vrach
(----)
29. septembar 2012. u 23.28
Tačno za ne poverovati šta covek izusti na još jednoj UN sednici. Reklo bi se presedan kod javnih govora nekog državnika. Šta ovo može da znaci, možemo samo da nagadjamo. Ipak mislim da je Ajatolah pisao govor i da je to bio klasican manevar za medijsku masineriju zapada, koja svakodnevno satanizuje Iran i Iranske vlastodrzce. Ono kao, ajd da vas razuverimo da nismo tako losi kakvim nas oslovljavaju.. Ili možda zna nešto o cemu drugi samo nagadjaju..

Možda i jeste vreme za promene, al do promena može samo preko crvenih dugmica jer ne vidim drugi način, zlo je pustilo dubok koren. Stvari su otisle predaleko, jedina stvar koja može da spusti loptu na zemlju su prirodne katastrofe i da priroda poravna racune sa ovom nakaradnom civilizacijom..

Pozdrav

KretenOdRethre
(Pijan kao Smuk)
30. septembar 2012. u 05.52
opet?
popara
(kg)
13. jul 2015. u 11.27


Тест
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.