Diskusije : Zona sumraka

 Komentar
Predosecaj
lilim
(referent)
27. maj 2012. u 04.43
Zdravo svima

Ne znam da li ova tema pripada ovde. Zelela bi sa nekim da podelim ono što se meni dogadja.

Poslednjih par godina imam predosecaj da će neko umreti, naravno u familiji ili poznanika. Pocinje da pucka po kuci, kao kad se drvo hladi i onda se cuje to pucketanje. Kad zaspim nešto nevidljivo me obuzima. Kako da vam objasnim, osecam da u sobi ima nekoga budim se i to nešto nevidljivo se obavija oko mene, obuzimame. Hvata me laka drhtavica, uspem da se priberem i u sebi izgovorim molitvu, prekrstim se i nestane.
Sutradan saznam da je neko preminuo na ovaj ili onaj način. :(
Plasim se, ne zato da stvarno neko ima u sobi, već šta ću cuti sutradan posle ovakve noći ko će preminuti.

Da li se i vama tako nešto desava, da na ovaj ili onaj način tako nešto dozivite?
OPIS-50
(OPISIVAC)
27. maj 2012. u 07.18
Sve ono sto je u tvom mozgu a nisi svesna toga naziva se podsvest.Desava se da ti odjednom nešto sine niodkuda a to niodkuda je u stvari iz podsvesti...Moje mišljenje je da podsvest definitivno upravlja našim zivotima,od naše svesti dobija informacije o nama samima,seta nas levo-desno,salje signale, daje ideje...a onda mi svesno donosimo neke zakljucke,odluke.Ne znam zašto ali već duže vreme sam skoro ubeđena da je svest ono sto nas razdvaja na individue a da smo podsvesno svi povezani...samo naravno nismo svesni toga)Kao kad kažu recimo:„ljudi se jednostavno pronadju!”...Kako to jednostavno pronadju?!Mislim da se mnoge stvari pripisuju slučaju jer ne postoji neko logicnije objašnjenje!!!Tako da to što ti se desava nije ništa neobično iliti cudno, to smo mi, to je covek,to je u svima nama samo sto jedni to osecaju a drugima se nikada ne upali daj deo mozga koji je sposoban da ucita te signale...U sustini to je samo moje mišljenje,možda se vremenom i promeni!
djavo666
10. jul 2012. u 17.29
Interesantno da pucka kod tebe a ne kod onog koji će umreti.
S obzirom da se radi o nečemu sto tek treba da se desi i sto u principu još ne postoji,jedini način da postanes svesna toga je da hvatas sada to osecanje koje ti dolazi iz buducnosti.
Pitanje koje se postavlja je zašto bas sada? Ako nešto putuje iz buducnosti u proslost ne postoji razlog zašto ga ne bi bila svesna i pre 10 godina...sem ako se ne radi o talasu ciji intenzitet opada prolazeci kroz vremenske barijere.
Drugo pitanje je odakle pocinje taj talas. Od trenutka smrti?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.