Diskusije : Zona sumraka

 Komentar
Priprme za veliko finale
DitrihVonKlausen
24. jun 2011. u 12.53
u zadnja 4 dana potresi samo drmaju, a mediji jave samo za neke i to im ne daju nikakav značaj.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EIACNtYayGE

http://www.youtube.com/watch?v=mmY0oMmT9Hc&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=waFWp9DvxK0&feature=player_embedded

петак, 24. јун 2011, 10:19 -> 10:32

Јак земљотрес на западу Аљаске

Земљотрес јачине 7,4 степена Рихтерове скале погодио Алеутска острва на западу Аљаске. Локални центар за упозоравање саопштио да постоји опасност од цунамија у Тихом океану.

Алеутска острва на западу Аљаске погодио земљотрес јачине 7,4 степена Рихтерове скале, а локални центар за упозоравање саопштио је да постоји опасност од цунамија у Тихом океану, јављају агенције.

За сада нема информација да ли има жртава.
Амерички центар за геофизику саопштио је да је епицентар земљотреса био на острвима Фокс, удаљеним 1.680 километара од највећег града на Аљасци, Енкориџа.
Центар за упозоравање од цунамија саветовао је становницима који живе у градовима на обали океана да се повуку ка унутрашњости копна.
Алеутска острва припадају америчкој савезној држави Аљсака. Архипелаг се састоји од око 300 острва вулканског порекла, а земљотреси су тамо скоро редовна појава.
mraz
(el.)
25. jun 2011. u 04.13
...a sve nije priprema za finale,već je sve počelo odkako su počela ispitivanja u CERN-u...naime svi su bili saglasni sa tim da će akcelerator stvoriti crnu rupu ali niko nije znao šta će se dalje desiti i koliko će ona trajati...jer njoj se ništa, čak ni svetlost ne može odupreti zbog izuzetno velike sile teze, odnosno gravitacije.Usisava sve i gde to nestaje ni to se ne zna... kako da se zna da li je počela da „jede” ili usisava deo po deo unutrašnjosti zemlje dok traje pa usled nedostatka podzemnog tla dolazi do urušavanja i zemljotresa.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.