Diskusije : Kućni ljubimci

 Komentar
Mops ustica lazarevac
paff
30. maj 2016. u 19.41
Pozdrav svim forumasima i korisnicima foruma,

ovom temom želim da zastitim buduce vlasnike pasa od prevaranata kojih ima koliko i miseva u Srbiji pa i celoj bivšoj Jugoslaviji.

Ja znam da će ovde mnogi da osuđuju ovu temu ali svi koji budu pricali nešto protiv ove teme verovatno će se nac prozvanim pa će im zbog toga ova tema i smetati.

Evo i mog slučaja:

Kupio sam psa pre 8 godina od gospodina iz odgajvacnice Ustica iz Lazarevca gde je muzjaku jedan testis ostao u stomaku *nije se spustio* ali posto je taj pas kupljen kako bi bio kucni ljubimac to tada nije predstavljalo problem, a onda prošle godine u avgustu sam kupio zenku kako bi je izvodio na izlozbe i bio sam diskvalifikovan jer zenkici donji sekutici jedan par nije izraso, sto je genetski defekt i u prvom i u drugom slučaju pa sam pozvao gospodina i zatražio da mi vrati novac od zenkice, na šta je on odgovorio da ga savrseno boli ona stvar i da on nikad nikom nije vracao pare *sto znači da nisam prvi koji se zalio na genetiku pasa*. Bio sam danas kod veterinara koji je priznat u Srbiji koji je isto sto su mi ljudi juče, drugi odgajvaci i sudije sa izlobe rekli, da je to genetski defekt i da je krivac odgajvac i da čak to može preko suda da se procesuira. Ja evo resio sam da ovako javno i na mnogim forumima upozorim ljude koji žele da kupe mopsa da zaobidju ovog gospodina u sirokom luku. Pored ovog problema sa zenkicom imao sam još neke probleme sa zdravljem gde sam nakon 20 dana ustanovio da zenka ima problem sa usima otiso kod veterinara i dijagnostikovali su usnog sugarca i infekciju koju kako su veterinari rekli je jedino u leglu mogla da pokupi. Zaobidjite odgajvacnicu Ustica iz Lazarevca jer nikom ne želim da ima ovakav blam i ovakve zdravstvene probleme sa svojim psima.

Po zakonu mogu da ga teretim na sud i da izguram da dobijam novac ulozen u psa ovih 10 meseci koliko je pas kod mene i da dobijem drugog psa ali onda bih morao da vratim svog psa nazad sto mi ni za zivu glavu ne pada na pamet jer je ona ipak ljubimica, a na tu loptu ovi prevaranti i igraju da se mi vlasnici pasa vezemo za psa i da nam ne pada na pamet da ga vratimo.

Sirite moju pricu i podelite vasu kako bi zastitili ljude oko sebe kako se oni ne bi bili nasamareni i izigrani kao sto sam ja i kao sto ste vi nasamareni.

https://www.youtube.com/watch?v=IMIVRW-Z-ck

Evo i link sa audio zapisa gde mi je vlasnik odgajivacnice Uštica pretio preko mob telefona
https://www.youtube.com/watch?v=k1ui...ature=youtu.be
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.